Öneri Oyuna Genie gelmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozcsafak

Üye
Allah rızası için getirin şöyle bir sistem. Öğrenci değiliz oyunun level kasımına günlerimizi verebilecek durumda değiliz. işten sonra geliyoruz exp kasmak için yok baba olmuyor. millet aldı yürüdü biz vakit bulamadığımızdan yürütemiyoruz oyunu. Çalışanlar olarak bizide düşünün. Eskisi gibi kafeler yok ki açayım çarı pcde poke oturtayım başına. Malum oyun dönemi okulda uyursan veya okuldan kaçarsan sıkıntı olmuyordu ama aga iki gün uykulu geleyim patronun gözüne batıyorsun. Yapın bi şekil biz çalışanlarıda mutlu edin.

Thebigdaddy

Üye
Genie gelirse bırakır herkes şahsen biz bırakırız genie gelmesi demek farmcilarin 7/24 gb kasmasina müsade etmek demek otur elle kas zamanım yok diyorsan mmorpg oynama

alpinawhite53

Üye
Kesinlike GELMESİN yemin ederim oyunda level için verilen mücadele en güzel kesinlikle GELMESİN !

Arhedain

Üye
Genie gelirse bırakır herkes şahsen biz bırakırız genie gelmesi demek farmcilarin 7/24 gb kasmasina müsade etmek demek otur elle kas zamanım yok diyorsan mmorpg oynama
mmorpg oynama demeyelim. Bende çalışıyorum ama hırs yapmıyorum. Oyunu 50 kişi oynamıyor binlerce kişi arasında ha şimdi 65 level olmuşsun ha 15 gün sonra. Oturup eğlemene bakacaksın.

Kenshin

Üye
Genie nedir bilmiyorum fakat yazınızdan oyunu otomatik oynayabilecek bir sistem istediğinizi anladım. Şu an böyle bir şey getirilmesi düşünülmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt