Oyuna Gi̇remi̇yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Labatiel

Yeni Üye
Kullanıcı adı şifre girdikten sonra login diyorum bekliyor bekliyor server connection error hatası veriyor nasıl düzelteceğim

armes

Yeni Üye
bende de aynı sorun var login diyorum loading yazısı dönüyor oyuna giremiyorum. server connection error hatası veriyor bir süre sonra

Labatiel

Yeni Üye
Malesef cevap vermelerini bekleyeceğiz , inşallah onlar biliyordur çözümü :D

freedom59

Yeni Üye
ben de aynı sorunu yaşıyorum. 2 bilgisayarım var birinde internet olmasına rağmen hata veriyor. diğerinde login ekranında hata veriyor. Rezillik

armes

Yeni Üye
herkeste var inş davulcuya kadar çözerler exp boşa gıtcek yada telafi felan

Meapr

Moderator
Merhabalar,
Yaşanan giriş sorunu ekiplerimiz tarafından çözüldü. Şu an itibarıyla normal şekilde giriş yapabilirsiniz. Sorun devam ediyorsa istemcinizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.

freedom59

Yeni Üye
Merhabalar,
Yaşanan giriş sorunu ekiplerimiz tarafından çözüldü. Şu an itibarıyla normal şekilde giriş yapabilirsiniz. Sorun devam ediyorsa istemcinizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.
ana bilgisayarımdan bağlantı kurdum fakat laptopumda launcheri açınca internet bağlantısı yok hatası alıyorum. Internet bağlantımda bi sorun yok heryerde sorunsuz calısıyor sadece launcherde calısmıyor hatası alıyorum

Meapr

Moderator
ana bilgisayarımdan bağlantı kurdum fakat laptopumda launcheri açınca internet bağlantısı yok hatası alıyorum. Internet bağlantımda bi sorun yok heryerde sorunsuz calısıyor sadece launcherde calısmıyor hatası alıyorum
bırakacağım linkteki Launcher'ı indirip "Rise Online" klasörünün içerisine atınız.
Ardından atmış olduğunuz dosyayı çalıştırınız. Sorunu devam eden oyuncularımızın, özelden bizlere yazmalarını rica etmekteyiz. https://download.riseonlineworld.com/ue5/New_Launcher.exe

Aynı zamanda BURAYA tıklayarak .NET 8.0 Desktop Runtime (v8.0.13) - Windows x64 Installer dosyasını indirip kurmanız yeterli olacaktır.
İyi forumlar.

freedom59

Yeni Üye
bırakacağım linkteki Launcher'ı indirip "Rise Online" klasörünün içerisine atınız.
Ardından atmış olduğunuz dosyayı çalıştırınız. Sorunu devam eden oyuncularımızın, özelden bizlere yazmalarını rica etmekteyiz. https://download.riseonlineworld.com/ue5/New_Launcher.exe

Aynı zamanda BURAYA tıklayarak .NET 8.0 Desktop Runtime (v8.0.13) - Windows x64 Installer dosyasını indirip kurmanız yeterli olacaktır.
İyi forumlar.
dediğiniz launcheri de denedim sonuç aynı. Oyunu sildim tekrar yüklemek istedim. eski launcheri açtı ve güncelledi (launcheri) kapatıp aç dedi açtım yine internet bağlantınızı kontrol edin yeniden çalıştırın dedi. Yeni Launcherde problem var eskisini açıyor.

ORTİ

Yeni Üye
Bu şekilde bazı hataların olması gayet normal arkadaşlar zaten daha öncesinden ekip bilgi verildi konuyla ilgili açıklama da yapıldı çözüme de kavuştu biraz forumu gezerseniz sizin için faydalı olur.

İyi eğlenceler.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Aktif olarak bir bağlantı problemi bulunmamaktadır. Sorun yaşayan oyuncular bizimle iletişime geçebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt