ana bilgisayarımdan bağlantı kurdum fakat laptopumda launcheri açınca internet bağlantısı yok hatası alıyorum. Internet bağlantımda bi sorun yok heryerde sorunsuz calısıyor sadece launcherde calısmıyor hatası alıyorumMerhabalar,
Yaşanan giriş sorunu ekiplerimiz tarafından çözüldü. Şu an itibarıyla normal şekilde giriş yapabilirsiniz. Sorun devam ediyorsa istemcinizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.
bırakacağım linkteki Launcher'ı indirip "Rise Online" klasörünün içerisine atınız.ana bilgisayarımdan bağlantı kurdum fakat laptopumda launcheri açınca internet bağlantısı yok hatası alıyorum. Internet bağlantımda bi sorun yok heryerde sorunsuz calısıyor sadece launcherde calısmıyor hatası alıyorum
dediğiniz launcheri de denedim sonuç aynı. Oyunu sildim tekrar yüklemek istedim. eski launcheri açtı ve güncelledi (launcheri) kapatıp aç dedi açtım yine internet bağlantınızı kontrol edin yeniden çalıştırın dedi. Yeni Launcherde problem var eskisini açıyor.bırakacağım linkteki Launcher'ı indirip "Rise Online" klasörünün içerisine atınız.
Ardından atmış olduğunuz dosyayı çalıştırınız. Sorunu devam eden oyuncularımızın, özelden bizlere yazmalarını rica etmekteyiz. https://download.riseonlineworld.com/ue5/New_Launcher.exe
Aynı zamanda BURAYA tıklayarak .NET 8.0 Desktop Runtime (v8.0.13) - Windows x64 Installer dosyasını indirip kurmanız yeterli olacaktır.
İyi forumlar.