oyuna girdiğim an

die2323

Üye
oyua girdiğim an 5 saniye sonra atıyor son güncelleme sonrasında bunu yaşamaya başladım öncesinde gram sorun olmuyordu sistem özelliklerinden falan demeyin 1 aydır full time expteydim oynuyordum

Paris

Üye
oyua girdiğim an 5 saniye sonra atıyor son güncelleme sonrasında bunu yaşamaya başladım öncesinde gram sorun olmuyordu sistem özelliklerinden falan demeyin 1 aydır full time expteydim oynuyordum
Crash hatası mı alıyorsunuz?

ProXLaH

Üye
Launcher'da bulunan 'Dosya Kontrol' ile kontrol eder misin ? Belki eksik bir dosya vs vardır. Güncellemeden sonra olduğu için eksik yada hatalı bir dosya olabilir.

die2323

Üye
Dosya kontrolde yaptım 5 saniye duruyor ekran sonra oyundan atıyor connection lost yazıyor

Paris

Üye
Dosya kontrolde yaptım 5 saniye duruyor ekran sonra oyundan atıyor connection lost yazıyor

Bilgisayarınızın gizli klasörlerini açın ardından "C" dizinine girip" Kullanıcılar" bölümüne giriş yapın, "kullanıcı adınızın" olduğu klasörü açıp "AppData" veya ''Local'' içerisinde bulunan RiseOnline klasörünü silip oyuna tekrar giriş yapın.

Bu çözümü deneyip, hata alırsanız görselle birlikte dönüş yapar mısınız?

die2323

Üye
IMG_20220520_231356.jpg

Paris

Üye
Dosyalarınızın eksikliği & bozukluğu ile alakalı bir problem. Bilgisayarı tekrar açıp & dosyaları kontrol et dedikten sonra dener misiniz?

die2323

Üye
Yine aynı hata girecekken connection lost hatası alıyorum yardım edin

HeaveN

Üye
Dosya kontrol yap tekrar yüklesin düzelir internet bağlantı hızınız speed test bakarmısın nasıl

WoSLoS

Üye
Crash hatası mı alıyorsunuz?
durduk yere hiç birşey yok iken aynı laptop ile işyerinde 1 saat önce oyundaydım eve geldim laptopumu açtım girmeyi denediğimde crash hatası verdi ve açıldığı günden beri oynarım hiç almadım bu hatayı ilk defa başıma geldi çözümü nedir acaba ?

Paris

Üye
durduk yere hiç birşey yok iken aynı laptop ile işyerinde 1 saat önce oyundaydım eve geldim laptopumu açtım girmeyi denediğimde crash hatası verdi ve açıldığı günden beri oynarım hiç almadım bu hatayı ilk defa başıma geldi çözümü nedir acaba ?
görsel olarak iletebilir misiniz

die2323

Üye
Oyuna silip baştan yükledim yine aynı sorun ile karşılaşıyorum var mı yardım edecek biri

feyyazbegen

Üye
Netten kaynaklı oluyordur. Ara sıra ben de aynı hatayı alıyorum ama çok nadir. Netin koptuğunu düşünüyorum ben de.

Paris

Üye
Arkadaşlar aldığınız hatayı görsel olarak iletebilir misiniz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt