Crash hatası mı alıyorsunuz?oyua girdiğim an 5 saniye sonra atıyor son güncelleme sonrasında bunu yaşamaya başladım öncesinde gram sorun olmuyordu sistem özelliklerinden falan demeyin 1 aydır full time expteydim oynuyordum
Launcher'da bulunan 'Dosya Kontrol' ile kontrol eder misin ? Belki eksik bir dosya vs vardır. Güncellemeden sonra olduğu için eksik yada hatalı bir dosya olabilir.oyua girdiğim an 5 saniye sonra atıyor son güncelleme sonrasında bunu yaşamaya başladım öncesinde gram sorun olmuyordu sistem özelliklerinden falan demeyin 1 aydır full time expteydim oynuyordum
Dosya kontrolde yaptım 5 saniye duruyor ekran sonra oyundan atıyor connection lost yazıyor
Bilgisayarınızın gizli klasörlerini açın ardından "C" dizinine girip" Kullanıcılar" bölümüne giriş yapın, "kullanıcı adınızın" olduğu klasörü açıp "AppData" veya ''Local'' içerisinde bulunan RiseOnline klasörünü silip oyuna tekrar giriş yapın.
durduk yere hiç birşey yok iken aynı laptop ile işyerinde 1 saat önce oyundaydım eve geldim laptopumu açtım girmeyi denediğimde crash hatası verdi ve açıldığı günden beri oynarım hiç almadım bu hatayı ilk defa başıma geldi çözümü nedir acaba ?Crash hatası mı alıyorsunuz?
görsel olarak iletebilir misinizdurduk yere hiç birşey yok iken aynı laptop ile işyerinde 1 saat önce oyundaydım eve geldim laptopumu açtım girmeyi denediğimde crash hatası verdi ve açıldığı günden beri oynarım hiç almadım bu hatayı ilk defa başıma geldi çözümü nedir acaba ?
bende bu hatayı 1 saatte 1 veriyor neden olabilir sizce ? internet bağlantımda sorun yok dünden beri başladı garip bir sekildegörsel olarak iletebilir misiniz
Launcher üzerinden dosyaları kontrol et yapabilir misiniz?