oyuna girdikten hemen sonra kapanıyor

imlegend

Üye
Malesef oyunu kurdum kurarken vey girerken sorun yaşamadım fakat 10 oldu sanırım artık denemiyorum çünkü her defasında aynı şekilde oyun donup kapanıyor.
Oyuna login olduktan yaklaşık 1 dakika sonra alıyorum bu hata yazıyor anlayan varsa teşekkürler.Gereksinimlerden anlamam pek oynadığım laptobun özellikleri markasıda bu arkadaşlar acaba labtop danmı kaynaklı 6 senelik msi leopard pro intel core i7 inside nvidia960Mekran kartı 16 gb rem 1 telebayt harddisk

ALDIĞIM HATA AŞŞAĞIDADIR

LoginId:0e9f24634cb2c1a89809939df4f4a548
EpicAccountId:

You do not have any debugging symbols required to display the callstack for this crash.

Yokmu yardım edebilicek kimse?

Darkbjk

Üye
Gerçekdışı Motor. UE4 çalıştıran her oyunun yaşayabileceği bir hatadır.

Bunu düzeltmek için Epic Launcher'ın kurulu olması gerekiyor (Steam'de oynuyor musunuz bilmiyorum). Kurulduktan sonra oturum açın ve soldaki Unreal Engine sekmesine gidin, ardından üstteki kitaplık sekmesine gidin. UE4'ün en son sürümünün kurulu olup olmadığını kontrol edin (yazılı olarak, 4.24.0) ve değilse, kurun/güncelleyin. Bu yapıldıktan sonra, 'Başlat' düğmesinin yanında sarı ve siyah aşağıyı gösteren bir ok olmalı, açılan menüde bir seçenekler düğmesi var. Bunu tıklayın, ardından 'Hata ayıklama için düzenleyici sembollerinin yanındaki kutuyu işaretleyin. Uygula 'ya basın, Epic Launcher'dan çıkın ve yeniden başlatın, ardından Borderlands'i tekrar çalıştırın.

ALINTIDIR.

Son düzenleme:

imlegend

Üye
Gerçekdışı Motor. UE4 çalıştıran her oyunun yaşayabileceği bir hatadır.

Bunu düzeltmek için Epic Launcher'ın kurulu olması gerekiyor (Steam'de oynuyor musunuz bilmiyorum). Kurulduktan sonra oturum açın ve soldaki Unreal Engine sekmesine gidin, ardından üstteki kitaplık sekmesine gidin. UE4'ün en son sürümünün kurulu olup olmadığını kontrol edin (yazılı olarak, 4.24.0) ve değilse, kurun/güncelleyin. Bu yapıldıktan sonra, 'Başlat' düğmesinin yanında sarı ve siyah aşağıyı gösteren bir ok olmalı, açılan menüde bir seçenekler düğmesi var. Bunu tıklayın, ardından 'Hata ayıklama için düzenleyici sembolleri'nin yanındaki kutuyu işaretleyin. Uygula'ya basın, Epic Launcher'dan çıkın ve yeniden başlatın, ardından Borderlands'i tekrar çalıştırın.

ALINTIDIR.
Streamden oynamıyorum Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi ama bugünde başka sorun var server bakımda diyor fakat oyun canlı yayınlarında insanlar oyundalar şimdi oyunu komple sildim tekrardan kuruyorum henüz bitmedi 2 saattir yüklüyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt