Oyuna Girebilen Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasankaplan123

Yeni Üye
Arkadaşlar merakımdan soruyorum oyuna giremiyorum karakter ekranında start game basınca donup kalıyor server connecttion failed hatası veriyor sizdede durumlar aynımı ?

fresh

Yeni Üye
sesli düşünüyorum oyun ilk ekranında oyun kapalıdır yazsa nasıl olur. mümkünse yapılsın :)

ismaild

Yeni Üye
Nasıl bir sıkıntı var ki 25 saat oldu oyun açılmadı?

DenizBerat

Üye
Yav arkadas neden bir sey söylemiyorlar. Hadi bakalım o belli de neden kapalı ne oldu? Whatsapp ekledik kimsenin ordsn da bisi dedigi yok. Discord zaten kapalı. Nasıl is bu.

fresh

Yeni Üye
YA nasıl iş bu mod ve gm bilgi versin tabi eğer kendileri biliyorsa güvenimiz kalmadı

Meapr

Moderator
Merhaba, Genel bakım çalışması nedeniyle oyun sunucuları 16:30'da bakıma alındı. Bakım süresi tahmini olarak belirsizdir ve çalışmalar tamamlandığında sunucular yeniden erişime açılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MrtKzySr

Üye
Merhaba, Genel bakım çalışması nedeniyle oyun sunucuları 16:30'da bakıma alındı. Bakım süresi tahmini olarak belirsizdir ve çalışmalar tamamlandığında sunucular yeniden erişime açılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Hocam daha dün 30 küsür saat bakımda değil miydi oyun sırf bu yüzden telafi ödülleri verilmedi mi? Premium sürelerine eklenecek dendi oyuna girdik herhangi bir değişiklik yok şimdi yine kapalı bakım süresi belirsiz diyorsunuz açıldığında yine premiumlar boşa mı gitmiş olacak? Bu konu hakkında net bir bilgi verebilir misiniz?

cebe

Üye
Hocam daha dün 30 küsür saat bakımda değil miydi oyun sırf bu yüzden telafi ödülleri verilmedi mi? Premium sürelerine eklenecek dendi oyuna girdik herhangi bir değişiklik yok şimdi yine kapalı bakım süresi belirsiz diyorsunuz açıldığında yine premiumlar boşa mı gitmiş olacak? Bu konu hakkında net bir bilgi verebilir misiniz?
premium sürelerine eklediler de acaba puslara da ekleyecekler mi onlarla ilgili kimse bir şey söylemedi

DenizBerat

Üye
Yav tmm sorun varsa çözülsün bekleyelim de. Arkadaş discord yasaklandi hala bilmiyormusunuz bunu siz. Bu sebeb le whatsapp kurdunuz orayi takip ediyoruz. Kimsenin umurunda değil dün ki hediyeler hariç ne bakim ne yama ne başka birşey kimsenin birşey paylaştiği yok. Zart diye oyunu kapatiyorsunuz sonra bakima aliyoruz diyorsunuz. Almişsiniz zaten aliyoruzu ne. Whatsapp dan bilgi versenize herşeyi ordan da paylaşsaniza. Yeminle 2 gündür forum takip ediyorum yönetici ve gm ler değil oyunculardan aliyoruz haberleri.

melih42

Üye
sıkıntı hakkında bilgi verimisiniz bug dupe vs yani nedir merak ediyoz rollback filan olacakmı

Bybatu001

Yeni Üye
Şaka gibi dün akşam oynayamadık işe gittik geldik yine kapalı oyunu bırakmayı bile düşünüyorum biraz soğudum gibi ://

Setolerance

Yeni Üye
2 gündür oyun yok sabah balığa bırakmıştım ohh dedim düzelmiş,akşam işten çıktım ohh dedim hafta sonuda geldi takılırız...o da ne oyun tekrar kapalı.Teşekkür ederim

Meapr

Moderator
Sunucu bakımları ve oyun güncelleştirmeleri, kesintisiz ve sorunsuz bir oyun deneyimi sağlayabilmek için yapılmaktadır. Kimse oyunun kapalı kalmasını istemez, ancak bu çalışmalar sunucunun sağlığı ve performansı için gereklidir.

Premium süresiyle ilgili sorun yaşayan kullanıcılar, belirli aralıklarla kontrol edebilirler; süre henüz yansımamış olabilir. Tüm kullanıcılara Premium süresi eklenmiştir. Eğer sorun yaşamaya devam ederseniz, 7/24 destek sağlayan destek bileti üzerinden durumu bildirebilirsiniz.

Sunucular aktif ve bakım çalışmaları tamamlanmıştır. Gelmiş ve gelecek tüm yama notlarını buradan kontrol edebilirsiniz.

İyi oyunlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt