hasankaplan123
Yeni Üye

Arkadaşlar merakımdan soruyorum oyuna giremiyorum karakter ekranında start game basınca donup kalıyor server connecttion failed hatası veriyor sizdede durumlar aynımı ?
hatalar ve çözümleri forum etiketine git orda ben attım oyun kapalı oldugu için miş kardeşconnection failed or please try again (bu hata mı)
büyük bi sıkıntı olmalı knk :/ ses soluk çıkaranda yok hala bekleyecez mecburenNasıl bir sıkıntı var ki 25 saat oldu oyun açılmadı?
Baya büyük olmali. Bakim yapacaz derken oyunumu sildiler yedeklemeden üzerindemi çaliştilar ne yaptilar sabüyük bi sıkıntı olmalı knk :/ ses soluk çıkaranda yok hala bekleyecez mecburen
Hocam daha dün 30 küsür saat bakımda değil miydi oyun sırf bu yüzden telafi ödülleri verilmedi mi? Premium sürelerine eklenecek dendi oyuna girdik herhangi bir değişiklik yok şimdi yine kapalı bakım süresi belirsiz diyorsunuz açıldığında yine premiumlar boşa mı gitmiş olacak? Bu konu hakkında net bir bilgi verebilir misiniz?Merhaba, Genel bakım çalışması nedeniyle oyun sunucuları 16:30'da bakıma alındı. Bakım süresi tahmini olarak belirsizdir ve çalışmalar tamamlandığında sunucular yeniden erişime açılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
premium sürelerine eklediler de acaba puslara da ekleyecekler mi onlarla ilgili kimse bir şey söylemediHocam daha dün 30 küsür saat bakımda değil miydi oyun sırf bu yüzden telafi ödülleri verilmedi mi? Premium sürelerine eklenecek dendi oyuna girdik herhangi bir değişiklik yok şimdi yine kapalı bakım süresi belirsiz diyorsunuz açıldığında yine premiumlar boşa mı gitmiş olacak? Bu konu hakkında net bir bilgi verebilir misiniz?
Yav tmm sorun varsa çözülsün bekleyelim de. Arkadaş discord yasaklandi hala bilmiyormusunuz bunu siz. Bu sebeb le whatsapp kurdunuz orayi takip ediyoruz. Kimsenin umurunda değil dün ki hediyeler hariç ne bakim ne yama ne başka birşey kimsenin birşey paylaştiği yok. Zart diye oyunu kapatiyorsunuz sonra bakima aliyoruz diyorsunuz. Almişsiniz zaten aliyoruzu ne. Whatsapp dan bilgi versenize herşeyi ordan da paylaşsaniza. Yeminle 2 gündür forum takip ediyorum yönetici ve gm ler değil oyunculardan aliyoruz haberleri.Merhaba, Genel bakım çalışması nedeniyle oyun sunucuları 16:30'da bakıma alındı. Bakım süresi tahmini olarak belirsizdir ve çalışmalar tamamlandığında sunucular yeniden erişime açılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
bende eklenmedi hocam 1 martta bitiyordu hala 1 martta bitiyor değişen bir şey olmadıpremium sürelerine eklediler de acaba puslara da ekleyecekler mi onlarla ilgili kimse bir şey söylemedi