İstek Oyuna giremiyorum hata alıyorum.

nemesis04259

Üye
Konu hakkında destek istiyorum. Oyunda ekte gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim düzelmedi.
Dosya bütünlüğünü doğrulayamıyorum açılan pencerede hiç bir işlem gerçekleşmiyor.

Ekli dosyalar

• hata rise.png
    hata rise.png
    528.4 KB · Görüntüleme: 71

KOROW

Üye
Konu hakkında destek istiyorum. Oyunda ekte gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim düzelmedi.
Dosya bütünlüğünü doğrulayamıyorum açılan pencerede hiç bir işlem gerçekleşmiyor.
oyun bakımda dostum gece 12 1 2 cıvari acılır ozaman almassın bu hatayı

KambochyA

Üye
bakım var şuan o yüzden hata alıyosun, insanların en yoğun oyuna girdiği saatte bakım yapmayı seviyorlar

nemesis04259

Üye
Boşu boşuna oyunu sildim yükledim :) işleri halledip gireyim dedim. Giremeyince bir sorun var sandım. Neyse en azından bilgilendirilmiş oldum,Çok teşekkür ederim arakdaşlar.

ByShyTaN

Üye
Bende oyunu sildim . Geri Yükledim şimdi . Sonra forma bakmak aklıma geldi teşekkürler bilgilendirme için .

EHTIYAR

Üye
Şu bakım saatinden önce foruma iki kelimelik bir duyuru yayınlasalar bari. Bu öngörüsüzlüğünüzün cezasını oyuncular çekmek zorunda değil. Mesela konuyu açan arkadaş... Niye uğraşsın ki bu kadar! 4 kelime yahu, "Oyun saat .'te bakıma alınacaktır". Bu kadar...

tears01

Üye
Maalesef hata var diye oyunu silip saatlerce yeniden yüklenmesini bekledim. Oyunun ne zaman kapanıp ne zaman açılacağını söyleseniz bizler mağdur olmasak iletişim çağındayız bildirmek zor olmamali

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt