Oyuna giremiyorum

SiNiSTeeR

Üye
Oyuna girmeden bu hatayi veriyor

Ekli dosyalar

• IMG-20220523-WA0001.jpeg
    IMG-20220523-WA0001.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 46

Kenshin

Üye
Merhaba @SiNiSTeeR

Grafik kartınız oyunu oynayabilmek için yetersiz görünüyor, bu sebeple bu hatayı alıyorsunuz. Sistem donanımız nedir?

mrares

Üye
Fotograf attim daha dun sorunsuz oynuyordum
Sadece ekran kartı ram ve işlemci görünse yeterli hocam bu gibi durumlarda. Kalan kısımları blurlamanız daha uygun olacaktır fotoğraflarda. Başlat Çalıştır Dxdiag komutunu da deneyebilirsiniz o da kullanışlıdır.

Kenshin

Üye
@SiNiSTeeR , gösterdiğiniz ekranda Grafik Kartı donanım bilgisi bulunmuyor.

Bilgisayarım'a sağ tık ile "Yönet"e tıklayın, sonrasında "Aygıt Yöneticisi"ne gelin ve "Görüntü Bağdaştırıcısı" kısmını açıp ekran görüntüsü alın. Ya da @mrares 'in belirttiği şekilde de yapabilirsiniz.

SiNiSTeeR

Üye
Sadece ekran kartı ram ve işlemci görünse yeterli hocam bu gibi durumlarda. Kalan kısımları blurlamanız daha uygun olacaktır fotoğraflarda. Başlat Çalıştır Dxdiag komutunu da deneyebilirsiniz o da kullanışlıdır.
Tesekkurler sorun cozuldu

SiNiSTeeR

Üye
@SiNiSTeeR , gösterdiğiniz ekranda Grafik Kartı donanım bilgisi bulunmuyor.

Bilgisayarım'a sağ tık ile "Yönet"e tıklayın, sonrasında "Aygıt Yöneticisi"ne gelin ve "Görüntü Bağdaştırıcısı" kısmını açıp ekran görüntüsü alın. Ya da @mrares 'in belirttiği şekilde de yapabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt