Oyuna Girer girmez idd pass ekranına atması lütfen yardım ediniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hisarlı

Üye
Merhaba Öncelikle Herkese iyi günler dilerim;
Benim sorunum şu her şeyi tam anlamıyla açıklayacağım dikkatli okuyunuz.
Ryzen 5 5600G , G. Skill Ripjaws 16+16 32 gb 3200 mhz ram, Gigabyte A520M anakart, Kingston 1 tb 3500/2100 okuma yazma m2 SSD , 550 V +80 plus bir kasa topladım, bi süre apu işlemcinin ekran kartını kullanırım hesabı upgrade edilebilecek bir bilgisayar topladım Monitör olarak ta Samsung 55'' 4 K tv kullanıyorum.
Benim sıkıntımı kimse çözemedi bütün her şeyim
orijinal ve güncel Windows 10 pro orijinal keyli bir sistem
Hatta güvenlik duvarını kapatıp falan indirdim oyunu olmadı açık indirdim tekrar sildim yükledim windows 10 da sıkıntı vardır dedim 11 proya yükselttim format atman lazım dediler 3 kez 10 11 gidip geldim 4 kez oyunu tekrar yükledim hiç bir şekilde giriş sağlayamadım. Forumlarda yazan bütün sorunları tektek bilgisayarıma uyguladım yine aynı, Ve aynı antichat kullanan diğer oyun olan black desertta deniyim dedim sorunsuz şekilde hight modda oynatıyor discorttan yetkililere yani görevlilere yazdım pc me bağlandılar hiç bir şey yapamadılar birde dalga geçer gibi şimdi yapmaya kalksak 3 saat sürer uğraşamayız gibi şeyler söyledi beceremiyorum demiyorda ticket attım şunları yapın dedi yaptım üşenmedim tekrar format atmanız lazım dedi attım tekrar indirdim yine aynı. BENİM SORUNUM İSE OYUNA GİRER GİRMEZ OYUNUN İÇİNDE 1SN KALIP İDD PASS YAZDIĞIMIZ YERE ATMASI '' HİÇ BİR HATA VERMEDEN '' yok yazılımınız güncel değildir yok o o bu yok şu ben 22 mayısta bilgisayarı topladım 8 gündür giriş yapamıyorum.. yetkililerden bi yardım geleceği yok. Bilgisayardan esaslı anlayan bir delikanlı ben bunu yaparım diyip beni oyalamayıp çözebilecek arkadaşa ihtiyacım var. Lütfen bana yardım edecek bir babayiğit lazım.
HERKESE İYİ GÜNLER.

Son düzenleme:

HazyShade

Üye
1920x1080 çözünürlüklü bir monitor ile oyunu açmayı dener misin ?

Tecrübemi anlatayım; NVIDIA 1650ti ekran kartı ile 4K bir monitörde oyunu açtığımda, açıldıktan 1 dakika sonra oyun 1-2 FPS'e düşüyor. Bazen oyun normal, teleport olduktan sonra 2-3 FPS'e düşüyor.
Senin APU ile 4K TV de oyunu açamadan düşmen normal. Birisinden eski monitör (1920x1080 çözürlüklü) al denemek için test et, muhtemelen oyunu açacak.

4K monitor: ViewSonic VP2756-4K (3840x2160)

Hisarlı

Üye
oyunun ayarlarından ve tv nin ayarlarından 1080 p ye çekip denedim ama o şekilde de etki etmezmi diyorsun. zaten o şekilde de giriş yapamadım

Ries

Yönetici
Game Master
Oyun içi veya resmi site üzerinden bilet açarak destek alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt