karakteri seçtikten sonra bu hatayı verip oyundan atıyor yükleme ekranında yapıyor bunu
Officiumm O Üye Katılım 25 Nis 2021 Mesajlar 3 Puanları 3 26 Nis 2021 #1 karakteri seçtikten sonra bu hatayı verip oyundan atıyor yükleme ekranında yapıyor bunu
GRANDEKİNOKS Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 153 Puanları 28 26 Nis 2021 #2 Officiumm' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2418 karakteri seçtikten sonra bu hatayı verip oyundan atıyor yükleme ekranında yapıyor bunu Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Launcher üzerinden istemci doğrulama yaptıktan sonra yönetici olarak çalıştırıp girmeyi dener misiniz ?
Officiumm' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2418 karakteri seçtikten sonra bu hatayı verip oyundan atıyor yükleme ekranında yapıyor bunu Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Launcher üzerinden istemci doğrulama yaptıktan sonra yönetici olarak çalıştırıp girmeyi dener misiniz ?
GRANDEKİNOKS Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 153 Puanları 28 26 Nis 2021 #4 Officiumm' Alıntı: girebildim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Sorunun çözüldüğüne sevindim. Konu kilitlenmiştir. İyi Forumlar.
Officiumm' Alıntı: girebildim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Sorunun çözüldüğüne sevindim. Konu kilitlenmiştir. İyi Forumlar.