Oyuna giriş yaparken CPU ayarı eklenmiş

ForVictory

Üye
Low seçerseniz Bunun karşılığında windows "Power Options" da CPU ayarını 85'e düşürüyor... Aman Allahım.

starboy61

Üye
Kötü pcler için low seçeneğine alabilirsiniz. Pcniz iyiyse off yapın geçin.

arquradze

Üye
harika bir seçenek onu yaptıgınız oyunda sıcaklık düşüyor ama genel olarak pc yavaşlatıyor. ben %70 de kullanıyordum işlemciyi elime almayım diye. oyun klasörü içinde power-power restore dosyalarından. dün bakım olunca pubg emülatör oynayım dedım fps 20 felan alıyorum daha önceden fps 90 a sabitti. sonra baktım ki işlemciyi sınırladıgım için pubg %100 kullanmadıgından fps alamadığımı farkettim. ve o dosyaları hemen sildim. Bu işlemci sınırlama olayı bilgisayarın genelinde oluyor oyuna özel olmuyor. ondan dolayı pc de yavaşlama ve sıkıntılar görülebiliyor. sadece rise online oynuyorsanız yapabılırsiniz. ben normalde 84 derece sıcaklık alıyordum. bu işlemci sınırlama yapınca 68-70 derecelere düştü. oyun biraz kasıyor gibi oluyor ama işlemciyi elimize almaktan iyidir

looksepic

Üye
İşin garip tarafı şu benim PC'de işlemciyi ve GPU'yu tam olarak kullanmıyor oyun.

ForVictory

Üye
low yapıp denedim şimdi off yaptım acaba ayarlarım değişmiş midir nerden bakılıyor
2022-05-28 12_59_16-Power Options.png

fstab

Üye
çok saçma, oyun benim yerime denetim masasında güç ayarlarını değiştiriyorsa başka oyuna girince niye düşük profilde oynamak zorundayız ki garip

witche

Üye
kardeşim oyun fan ı değilim de her haltı da eleştirmeyin adamlar koymuş ister kullan ister kullanma herkes senin gibi bilmiyor belki ?

N3v3N

Üye
Off yaptığınızda default ayara çekmiyor. En son hangi ayarda kaldıysa o şekilde duruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt