Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 gundur boyle discorda sikayet edemiyoruz bot otomatik siliyor burda konular siliniyor sanki konulari silince bizim premiumlar bastan basliyacak. sanki 3 gun kaybetmemisiz gibi davranacagiz yeni serverlarin acilmasina daha 16 gun var her gun boylemi olacak sayin yonetim soyleyin ha girdim ha girecem diye bosuna saatlerce beklemeyelim .
yeni oyuncular geldi action house kapandı oyun desen yerinde durmuyor yetkili biri action ne zaman açılcak bu oyundaki düşme sürekli kapanma ışınlanırken atma zindanlara girememe zindan dayken atma sorunları ne zaman giderilecek net bişey söylesin levo 5 gündür video atmıyor sebep oyun sürekli kapanıyo dicek bişeyi yok abi eziyete çevirdiniz bak item aldık premium aldık insanlar madur exp yatıyoruz sürekli gece expe bırakacaz yarım saate bir oyu kapanıyor ne olcak sayın yönetim cevap bu forum yöneticisi nerde kardeşim cevap versene
Öğlen sorunsuz girdiğim oyuna dün akşam eve geldiğimde giremedim. Bu hatayı veriyor. DC'den yazmadıgım adam kalmadı. Sohbet kanalına da 15 dk da bi yazabiliyorsun. Sorun var ama çözüm yok olduğu gibi çözüm için ulaşabileceğim kimse de yok. Oturup bekleyeceğim mi yani? Pre'nin süresi gidiyor, oyun akıp gidiyor, vakit akıp gidiyor. Ne yapmam gerekiyor yani deliricem.