ArcherOfThranduiL
Üye

Play Tuşuna Basıyorum Bir İki Görsel geliyor Sonra Bu Yazı
Intel Core i5 9300h 12 GB ram Nvidia GeForce GTX1050sistem özellikleriniz nedir paylaşabilir misiniz ?
Sistem özelliğinizde gayet iyi aceba kurulumu yaptıktan sonra pc yeniden başlatıp uyumlu modda başlatmayı denediniz mi ? İşletim sisteminiz kaynaklı bir problem olabilir mi ?Intel Core i5 9300h 12 GB ram Nvidia GeForce GTX1050
uyumlu mod derken anlamadım o kısmı restart attım başlatmayı denedimSistem özelliğinizde gayet iyi aceba kurulumu yaptıktan sonra pc yeniden başlatıp uyumlu modda başlatmayı denediniz mi ? İşletim sisteminiz kaynaklı bir problem olabilir mi ?
Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyin birde sağ tıklayınca uyumluluk bir ayar varsa onuda deneyebilirsin. Windows işletim sisteminiz 7-8-10 ne kullanıyorsunuz aceba bilgim yok ama bazen windows 7 işletim sistemlerinde uyumsuzluk sorunu yaşayan olabiliyormuş. Dediklerimide bir denemenizde fayda var diye düşünüyorum. Tekrar bir normal şekilde girmeyi deneyim tekrar hata alırsanız dediğimi uygulamayı deneyebilirsiniz.uyumlu mod derken anlamadım o kısmı restart attım başlatmayı denedim
Baştan Kurdum ÇalıştıSağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyin birde sağ tıklayınca uyumluluk bir ayar varsa onuda deneyebilirsin. Windows işletim sisteminiz 7-8-10 ne kullanıyorsunuz aceba bilgim yok ama bazen windows 7 işletim sistemlerinde uyumsuzluk sorunu yaşayan olabiliyormuş. Dediklerimide bir denemenizde fayda var diye düşünüyorum. Tekrar bir normal şekilde girmeyi deneyim tekrar hata alırsanız dediğimi uygulamayı deneyebilirsiniz.
Sorununuzun ortadan kalkmasına sevindim. Yüklemenizde demek ki teknik bir sıkıntı yaşanmışBaştan Kurdum Çalıştı