Oyuna girişte atma sorunu

arqun09

Üye
Merhaba

Oyuna giriyorum. Karakterimi açtım oyunu başlat dediğimde loading kısmında donuyor ve oyundan atıyor. Gelişmiş sistem ayarlarından ram olayını yaptım. Ancak memory of cards tarzında bişi yazıyor ve oyuna giremeden atıyor. Sorunu çözebilen var mı ?

Ekli dosyalar

• riseee.jpg
    riseee.jpg
    632.2 KB · Görüntüleme: 151

Dilefruz

Üye
Merhaba

Oyuna giriyorum. Karakterimi açtım oyunu başlat dediğimde loading kısmında donuyor ve oyundan atıyor. Gelişmiş sistem ayarlarından ram olayını yaptım. Ancak memory of cards tarzında bişi yazıyor ve oyuna giremeden atıyor. Sorunu çözebilen var mı ?
Merhaba sistem özelliklerinizi tam olarak yazarmısınız. Ayrıca ram frekansınızıda belirtin lütfen..

arqun09

Üye
8 gb ram
i5-11135 240 ghz
64 bit işletim sistemi
Ekran kartı: İntel Iris Xe Graphics

Hp leptop

arqun09

Üye

2 seçenek duyuran firmanın daha kaslı yapıya sahip Iris Xe Max GPU’su 96 EU içerisinde 768 işlem birimi taşıyor. 1.65 GHz’de görev yapan GPU’ya eşlik edecek VRAM ünitesi LPDDR4X belleklerden oluşurken 4 GB kapasiteye sahip ve 68 GB/s’likbant genişliği sunuyor.

Dilefruz

Üye

2 seçenek duyuran firmanın daha kaslı yapıya sahip Iris Xe Max GPU’su 96 EU içerisinde 768 işlem birimi taşıyor. 1.65 GHz’de görev yapan GPU’ya eşlik edecek VRAM ünitesi LPDDR4X belleklerden oluşurken 4 GB kapasiteye sahip ve 68 GB/s’likbant genişliği sunuyor.

Bu işlemi denermisiniz lütfen

https://www.riseonlineworld.com/theme/newage/assets/images/virtual-memory-manual-tr.gif sanal bellek yetersiz ondan dolayı bu hatayı alıyorsunuz. oyunun kurulu olduğu disk üzerinde bu işlemi yapabilir misin. rakamlar bu olacak 8192 - 10240

arqun09

Üye
Bu sefer hata vermior ancak loading ekranında beklerken direk kapanıyor oyun. Masaüstüne dönüyor.

Oyuna girişte problem yok loading ekranında donuyor oyunun arka plandan sesi geliyor ancak masaüstüne atıyor. Grafikleri de düşürdüm. Giriş sağlayamıyorum. Leptopu 0 aldım daha herşeyi eksiksiz.

beretta

Üye
Bu sefer hata vermior ancak loading ekranında beklerken direk kapanıyor oyun. Masaüstüne dönüyor.

Oyuna girişte problem yok loading ekranında donuyor oyunun arka plandan sesi geliyor ancak masaüstüne atıyor. Grafikleri de düşürdüm. Giriş sağlayamıyorum. Leptopu 0 aldım daha herşeyi eksiksiz.
arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor çözüm bulabildin mi

arqun09

Üye
Malesef çözüm bulamadım giremiyorum oyuna çözüm önerisi olan var mı ?

YaLnizGenc

Üye
Aynı sorun bendede vvar. Hata vermiyor Lakin direk karakter seç kısmına atıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt