Rx550 Kardo 2 Gb değiştiricem ondan mı kaynaklı CPU diyor ama işlemci ile uyuşmuyormu artık?ekran kartı modelin ne dostum drectx 11 desteklemiyor mu ?
o kadar açmayacak kadar olmaması lazım muhtemelen senin anakart işlemci eskidir o yüzden. 5 serilerinden bi işlemci al nakit durumun iyi değilse diye diyorum amd 5600 am4 soket am4 anakart ddr4 ram ekran kartın aynı şekilde kalsın en uyguna bunları alırsın diye düşünüyorum.4. nesil sorun çıkartır.Rx550 Kardo 2 Gb değiştiricem ondan mı kaynaklı CPU diyor ama işlemci ile uyuşmuyormu artık?
Anakart B-450 İşlemci Ryzen3 3100 ve 8GB Ram bunlar DDR4 sadece Ekran kartını DDR5 sağlam bi ekran kartı alsam nasıl oluro kadar açmayacak kadar olmaması lazım muhtemelen senin anakart işlemci eskidir o yüzden. 5 serilerinden bi işlemci al nakit durumun iyi değilse diye diyorum amd 5600 am4 soket am4 anakart ddr4 ram ekran kartın aynı şekilde kalsın en uyguna bunları alırsın diye düşünüyorum.4. nesil sorun çıkartır.
anakart iyi kanks ekran kartını değiştir aynen 8 de ram çak 16 yap ekran kartını hallet işlemci de sorun yaşar mısın yaşarsın fps bu sefer işlemci performansından düşüş yapacak yine fps i beğenmezsen taktığın kartta işlemci değiştirir konuyu kapatırsın ankartın falan çok iyi kalsın yani.Anakart B-450 İşlemci Ryzen3 3100 ve 8GB Ram bunlar DDR4 sadece Ekran kartını DDR5 sağlam bi ekran kartı alsam nasıl olur
aynen knka sadece ekran kartı alıcam bende ara ara sıkıntı yaşıyordum ama bu fazla oldu hiç açmıyor ) teşekkür ederim çok sağolasınanakart iyi kanks ekran kartını değiştir aynen 8 de ram çak 16 yap ekran kartını hallet işlemci de sorun yaşar mısın yaşarsın fps bu sefer işlemci performansından düşüş yapacak yine fps i beğenmezsen taktığın kartta işlemci değiştirir konuyu kapatırsın ankartın falan çok iyi kalsın yani.
biraz da oyunda cash al kenara para bırak cashlerini ihmal etme hadi bakiim kolay gelsinaynen knka sadece ekran kartı alıcam bende ara ara sıkıntı yaşıyordum ama bu fazla oldu hiç açmıyor ) teşekkür ederim çok sağolasın
hahah eyvallah kardom ihmal etmem m.etme cansınbiraz da oyunda cash al kenara para bırak cashlerini ihmal etme hadi bakiim kolay gelsin