Oyuna Grafik Güncellemesi Gelir Mi?

FasaFiso

Üye
Sayın yöneyim ileride böyle bir düşünceniz var mı?? lakin şuan ki grafikler bir çok oyuncuyu tatmin etmiyor. Ue5 oyun motoru ile oyun yapmanıza rağmen grafikler bir çok oyunun altında kaldı.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Selamlar FasaFiso,

Sıfırdan, yeni bir Grafik Güncellemesi zor gibi. Ancak zaten Kıyafet, Silah FX'leri vs. ara ara değiştirip düzenlemeler yapmaktayız. Kastettiğin kısım buysa tabii ki iyileştirmeler devam edecektir.

FasaFiso

Üye
Ben tamamen doku grafiklerinden bahsediyorum. Örneğin, oyun açık betadayken grafikleri çok güzeldi, ancak zamanla düşürüldü. Keşke o grafiklere geri dönebilsek.

ORTİ

Yeni Üye
Merhaba Öncelikle Oyun giriş ekranı (karakterlerin olduğu ekran )çok ama çok kötü daha güzel giriş ekranı olabilir diye düşüyorum örnekleri mevcut isterseniz sizlerle paylaşa bilirim. örnek verir olursak arkaya güzel bir tema karakterler yan yan gibi mesela güzel olurdu ki örnekleri sizlerde vardır diğeri bir konu karakter yüz şeklileri çok ama çok basit biraz daha geliştirilmesi lazım bilakis bos ve yaratıklar da öyle biraz daha canlı biraz daha gerçekçi benzeye bilirdir çok basit görünüyor.
Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

iyi forumlar.

Son düzenleme:

FasaFiso

Üye
Selamlar FasaFiso,

Sıfırdan, yeni bir Grafik Güncellemesi zor gibi. Ancak zaten Kıyafet, Silah FX'leri vs. ara ara değiştirip düzenlemeler yapmaktayız. Kastettiğin kısım buysa tabii ki iyileştirmeler devam edecektir.
oyun şu videodaki grafiklere dönsün başka bir şey istemiyoruz oyunun güzellğinine bakın

Alakazham

Üye
Selamlar FasaFiso,

Mage imperial +8 ve +9 görselleri için aylarda ticket attık sayın volkan bey +9 imperial giyiyoruz +8 ile aynı +8 holy staff takıyoruz +7 ile hemen hemen aynı ticket atın deniliyor hergün ticket atıyoruz. Her güncellemede bekliyoruz ama değişen birşey yok !

robben34

Üye
oyun şu videodaki grafiklere dönsün başka bir şey istemiyoruz oyunun güzellğinine bakın
valla bu haliyle çok güzelmiş nasıl olduysa geliştiren ve yöneten ekip oyunu umursamayı bir noktada bırakmış gibi artık her yer multipc şu videodakine nazaran şuanki görseller daha kötü ve hiç anlam veremediğim eski dorion ne kadar iyiydi şimdiki baya kötü bir insan aldığı her kararda yaptığı her değişiklikte bir önceki aratmayı nasıl başarır bunların içinde en saçma alınan karar afk pazarın kaldırılmasıydı item satılsın diye saatlerce pc açık kalıyor

robben34

Üye
valla bu haliyle çok güzelmiş nasıl olduysa geliştiren ve yöneten ekip oyunu umursamayı bir noktada bırakmış gibi artık her yer multipc şu videodakine nazaran şuanki görseller daha kötü ve hiç anlam veremediğim eski dorion ne kadar iyiydi şimdiki baya kötü bir insan aldığı her kararda yaptığı her değişiklikte bir önceki aratmayı nasıl başarır bunların içinde en saçma alınan karar afk pazarın kaldırılmasıydı item satılsın diye saatlerce pc açık kalıyor
konudan konuya atlamışım ama dile getirmek istediğim birsürü konu var ama hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini bildiğim için sürekli ticket atmaktan ve konu açmaktan çok sıkıldım bu yorumda aklıma gelen birkaçtanesinden bahsettim

FasaFiso

Üye
Haritanın atmosferi ve ambiyansı müthiş şuan günlük güneşlik tarlada pk dönüyor.
Aynen kanka o zaman oyunda oyun hissiyatı vardı beta olmasına rağmen sabah akşam oynardım. Silahlar felan karakter görünüşleri çok daha gerçekçi iyi duruyordu, ayrıca renk paleti hiç göz yormayan tam ayarında bir görseli vardı. Şimdiki gibi sahilde güneşlenir gibi değil:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt