İstek Oyuna Kader Ekleme (Legend online)

hzljoepr

Üye
Oyuna ''Kader'' eklemeyi düşünüyorum. Legend Online' dan alıntı bir sistemdir. Kader +%20 kritik bonus Yada +%Güç bonusu buna benzer çeşitli bonuslar vermektedir. Bu bonuslar birleştiğinde 3 katı olur yani 3 kader küresi 100 bonus veriyorsa bu 3 ü birleştiğinde 300 olur 300 ler bieleştiğinde 500 olur mantık bu şekilde ilerler ayrıca sadece kritik bonus değil aklınıza gelebilecek her türde bonuslar buna eklenebilir. defans olur hp olur yani demek istediğim her kader küresinin ayrı bir bonusu vardır. eşleri aynı olanlar birleştiğinde fazladan bonus vermektedirler.

maxresdefault (1).jpg

Her Karakterin kendine özgün bir kader sistemi olmalı, buda aynı rün sistemi gibi oyundan düşürmesi nadir, ve kader küresini yükseltmesi çok nadir bir şekilde upgrade edilmesi zor bir o kadarda zor bir iş. Oyuna bunu nasıl adapte ederiz bilmiyorum. ama 10-20 tane bonus seçicez bu bonuslara bir değer vericez. ve bu sistemi oyuna ekledikten sonra %1 yada %3 %5 ihtimalle geliştirilebilir bir sistem oluşturcaz.

maxresdefault (2).jpg

2013 Yılında bu oyunu oynuyordum ve bu özelliği bana çok zevk veriyordu, bu bence çok geliştirilmiş oyunlara eklenmesi gereken önemli bi özellik çoğu oyuncu bunu beğenicektir diye umuyorum. bu sistem sayesinde karakterimize + bonus kasabılcez. PVe ' de kastığımız paraları kader sistemine harcayabileceksiniz bu şekilde oyun daha zevkli ve eğlenceli bir hale gelecek tabiki bu bonuslar bize PVP ' de işe yarayacak ama aynı zamanda PVE' dede işimizi görecek bu bonuslar. uzak bir yükseltme şansı yakalayabileceğiz yani o kadar kolay olmayacak. bence bu süper bir fikir..

maxresdefault (1).jpg

Kaderi maximum seviyede olan bir oyuncu diğer oyunculara kritik vuruş yapabilcek, aynı zamanda HP' bonus fazladan +%Hp Bonus alabilecek. buda onu Dw'de ölümsüz bi hale getirecek. Fazladan %mp bonus olacak fazladan +50 Defens gibi gibi vs. Oyuncular bu özelliğe sahip olabilmek için oyun içerisinde altın kasıcaklar, ve bunu her oyuncu yapamıcak. sadece altını fazla olan oyuncular, bu sekmeni kullanabilcek, yani her kader basmada 2-3m 4m 5m altın gidecek. her yükseltmede para gideceği için bu biraz lükse kaçılmış bir özellik olacak.

maxresdefault (2).jpg

şöyle anlatıyım bu sistem nasıl biliyonmu öyle 100m ile yapabileceğin bişey değil. 100m ile sadece başlangıcını yaparsın. bunda mesela yeşil renkten başlıyo. Kırmızı ve sarı renge kadar gidiyo. hepsini tamamlaması en az 10 gb yada 20 gb felan alır. yani bütün kaderi fullemen 20 gb alır.

Yani küreler Yeşil renk ile başlıyor. Sonra Açık mavi oluyor. Bir sonraki sekmede Koyu Mavi. Bir sonraki sekmede Pembe oluyo.
Pembeden Sarıya geçiyo. Turuncudan Kırmızıya geçiyo ve Kırmızı Epic İtem Son.

Oyuna kader için ayrı bi para birimi eklenebilir. Altın değil'de, ruh parası gibi. yada bu para hiç bi şekilde aktarılmıyacak şekilde eklenebilir.
Yada Şöyle birşeyde olabilir. Exp kastıkça Kader küresinde'de ruh birikir. o ruh özüyle, Kader küresinde upgrade yapılabilir. aslında buna çok fazla çözüm sağlayabiliriz. neye odaklı olmasına bağlı, bence bu size kalmış birşey.
Karakterler 70 lvl olduktan sonra,'da ruh birimi kasabilirler. Yada 'Kader' mantığının bir başka versiyonu oyuna eklenebilir.
BACKGGROUND.jpg

3 TANE YEŞİL KÜRE = 1 MAVİ KÜRE. 3 TANE MAVİ KÜRE = 1 PEMBE 3X PEMBE = 1 SARI 5X SARI = 1X AÇIK SARI 10X AÇIK SARI = 1 KIRMIZI.

Ekli dosyalar

• legend hile kader.png
    legend hile kader.png
    595.9 KB · Görüntüleme: 27
  • BACKGGROUND2.jpg
    BACKGGROUND2.jpg
    219.4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Jackass

Üye
kanka negatif bakma ama varya bu sistem oyuna eklenirse en çok biz keyif alcaz farm yapcaz. Kadere abancaz
Negatiflik bir şey yok dostum, olaya şu açıdan bakman lazım. Evet yüksek seviye eşyalar ruha bağlı olacağından satışı olmayacak fakat gold ruha bağlı değil. Gold ile karaktere + katan her eklenti ve özellik oyunu p2w moduna sürükler.

hzljoepr

Üye
Negatiflik bir şey yok dostum, olaya şu açıdan bakman lazım. Evet yüksek seviye eşyalar ruha bağlı olacağından satışı olmayacak fakat gold ruha bağlı değil. Gold ile karaktere + katan her eklenti ve özellik oyunu p2w moduna sürükler.
O zaman ben bunu goldla yapmam NP ile yaparım. kanka şöyle anlatıyım sana bu sistem nasıl biliyonmu öyle 100m ile yapabileceğin bişey değil. 100m ile sadece başlangıcını yaparsın. bunda mesela yeşil renkten başlıyo. Kırmızı ve sarı renge kadar gidiyo. hepsini tamamlaması en az 10 gb yada 20 gb felan alır. yani bütün kaderi fullemen 20 gb alır.

Jackass

Üye
O zaman ben bunu goldla yapmam NP ile yaparım. kanka şöyle anlatıyım sana bu sistem nasıl biliyonmu öyle 100m ile yapabileceğin bişey değil. 100m ile sadece başlangıcını yaparsın. bunda mesela yeşil renkten başlıyo. Kırmızı ve sarı renge kadar gidiyo. hepsini tamamlaması en az 10 gb yada 20 gb felan alır. yani bütün kaderi fullemen 20 gb alır.
Np ile olabilir, oyuna abartı şekilde para basan adamlar için gbnin önemi yok. Kafa karıştırıcı bi sisteme de gerek yok bence. Yetkililerin bilceği iş

hzljoepr

Üye
Np ile olabilir, oyuna abartı şekilde para basan adamlar için gbnin önemi yok. Kafa karıştırıcı bi sisteme de gerek yok bence. Yetkililerin bilceği iş
kanka sadece hayal et bu sistemi bu oyuna eklediğimizi düşün. ekranı açtığında Leveline göre küreler olacak. biraz kafa yorman gerekecek ama. Yorduğuna değecek yani sana nasıl anlatsam. ben o oynadığım oyunda bunları fullemiştim. full kritik hasar vuruyordum aslında bunu bu oyuna eklersek sadece görünüşü bile kullanıcıyı etkiler bence benim düşüncem bu yani.

404Zero

Üye
bence rün sistemi varken buna gerek yok en azından önümüzdeki 3 yıl yok diyim oyunun yapımcıları global e ve her yaş dan insana hitap etmek istiyorlar bu sistemde şuan eklenirse insanların çok kafası karışır yapılacak şeylerin çok olması güzel bir şey ama hepsini bi anda yüklerlerse insanın kafası karışır ve oyuna alışamaz bianda zor gelmeye başlar ve sıkıla bilir ama yapılacak şeyleri yavaş yavaş sunarlarsa başarılı olurlar p2w konusuna gelecek olursak bu rünler veya benzeri herhangi birşey oyunun mağazasında satılmaz iste ve ruha bağlı itemler olursa p2w olmaz zaten yapımcılar sitelerden gb satma gibi bir şeye müsade etmeyecek lerini söylediler

hzljoepr

Üye
bence rün sistemi varken buna gerek yok en azından önümüzdeki 3 yıl yok diyim oyunun yapımcıları global e ve her yaş dan insana hitap etmek istiyorlar bu sistemde şuan eklenirse insanların çok kafası karışır yapılacak şeylerin çok olması güzel bir şey ama hepsini bi anda yüklerlerse insanın kafası karışır ve oyuna alışamaz bianda zor gelmeye başlar ve sıkıla bilir ama yapılacak şeyleri yavaş yavaş sunarlarsa başarılı olurlar p2w konusuna gelecek olursak bu rünler veya benzeri herhangi birşey oyunun mağazasında satılmaz iste ve ruha bağlı itemler olursa p2w olmaz zaten yapımcılar sitelerden gb satma gibi bir şeye müsade etmeyecek lerini söylediler
bu oyuna yeni bi çağ getircek aynı rün sistemi gibi. ama bu daha zor olcak yani sana nasıl desem bunda mesela sarı bi renkte küre bastın diyelim %5 şans ile onu turuncuya çevirmesi %3 şans olcak kırmızı ise %1 olcak. bu gerçekten oyuna eklenirse rekabet artar oyunun sadeliği ortadan kalkar. bu sistem tutar aga.

404Zero

Üye
bu oyuna yeni bi çağ getircek aynı rün sistemi gibi. ama bu daha zor olcak yani sana nasıl desem bunda mesela sarı bi renkte küre bastın diyelim %5 şans ile onu turuncuya çevirmesi %3 şans olcak kırmızı ise %1 olcak. bu gerçekten oyuna eklenirse rekabet artar oyunun sadeliği ortadan kalkar. bu sistem tutar aga.
daha güçlü itemi olan mı kazanmalı yoksa daha stratejik oynayan mı kazanmalı? tabi ki item ve lwl önemli ama 30 lwl birisi ile 35 lwl birisi karşılaştığında ve item olarak aralarına uçurum olmayacağını farz eder isek 30 lwl birisi 35 lwl birini yene bilmeli ama bu sistem bu olayı boza bilir gerçi şuanda böle bir şey var mı onu da bilmiyorum

hzljoepr

Üye
daha güçlü itemi olan mı kazanmalı yoksa daha stratejik oynayan mı kazanmalı? tabi ki item ve lwl önemli ama 30 lwl birisi ile 35 lwl birisi karşılaştığında ve item olarak aralarına uçurum olmayacağını farz eder isek 30 lwl birisi 35 lwl birini yene bilmeli ama bu sistem bu olayı boza bilir gerçi şuanda böle bir şey var mı onu da bilmiyorum
şöyle olabilir mesela oyundaki herşeyi yaptın itemlerine rün bastın gradesini fulledin herşeyi yaptın yani en son bu sistem devreye gircek işte O zaman kalan paranla bunu yapıcaksın yada para kasıcaksın ilk olarak buna abanıcaksın run sistemi felan hepsi değerli bence sadece oyunda olanlara değerli gözüyle bakma buda oyunda olsa şuan bu sistemde değerlenir.

Zuhanna

Media Director
Rune sistemini şuan oyun içerisine ekledik ve aktif bir şekilde çalışıyor, Ama bu Rune sistemi oyunun dengesini ne yönde etkileyecek bunu zaman içerisinde sizler tecrübe ederek göreceksiniz. Duruma göre nerf yada buff da sağlanabilir, elimizde sürekli geliştirebileceğimiz bir sistem olduğu için söylemiş olduğunuz ''Kader'' sistemi ilerde yenilik olarak gelebilir yada gelemez. Bunu zaman içerisinde göreceğiz şuan kesin bir şey söyleyemeyiz tabi ki de, ama şundan emin olabilirsiniz; her zaman bir yenilik getireceğiz.

hzljoepr

Üye
Rune sistemini şuan oyun içerisine ekledik ve aktif bir şekilde çalışıyor, Ama bu Rune sistemi oyunun dengesini ne yönde etkileyecek bunu zaman içerisinde sizler tecrübe ederek göreceksiniz. Duruma göre nerf yada buff da sağlanabilir, elimizde sürekli geliştirebileceğimiz bir sistem olduğu için söylemiş olduğunuz ''Kader'' sistemi ilerde yenilik olarak gelebilir yada gelemez. Bunu zaman içerisinde göreceğiz şuan kesin bir şey söyleyemeyiz tabi ki de, ama şundan emin olabilirsiniz; her zaman bir yenilik getireceğiz.
Uğur Bey, Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yalnız bu sistem öyle basit bir sistem değil. Oyunumuza eklenmesi zaman alabilir. Yani ben tam olarak istediklerimi aktaramadım size, Biraz karışık bi olay, bazı Oyuncular dedi ki, bu sistemi eklersek p2w, olayından kurtulamayız dedi. fakat ben onlara katılmıyorum. Çünkü Oyunda zaten bir rekabet olacak, P2w lik bi durum yok oyunda, ancak şöyle olabilir, Altın kasan kişi, diğer oyuncuya altın satabilir. ama bu pek p2w'yi etkilemez diye düşünüyorum. zaten bu sistem oyunun mekaniğini bozsaydı. Altında bozardı yani aynı mantık. Ben sadece Oyundaki Fazlalık altınları ortadan yok etmek için, Önceden oynadığım bi oyundan alıntı yaparak oyuna ekleyeceğimiz Yeni Bir Sistem geliştirdim. Bu Fikir'de dün aklıma geldi, Aynı sistem bu oyunda neden olmasın dedim. ama tabi bu tip konular öyle basite indirgenicek birşey değil. Bütün Oyunculara danışıp, Yada Ekib'e danışıpta, Yapabileceğimiz Birşey. Ben Oyuncuların, Bu sistemi beğenceğini umuyorum. bu yani öyle basit olmayacak. Aynı ''Rün' sistemi gibi zor olacak, her oyuncu bunu yapacak ama sadece üst düzey Oyuncular, bunu fulleyebilcek yada, bu geliştirmeden fayda görebilecekler.

Zonta

Üye
Bu dediğin özellik mmorpg için bence uygun değil. Dediğin oyunu bende zamanında oynadım. İşleyiş tamamen p2w odaklıydı. Orada altın oyuncular arasında aktarılamadığı için bir sorun teşkil etmiyordu. Ticaret sisteminin de altın ile olmamasından dolayı evet o dediğin olay oyunu fazla bozmuyordu. Ama bu sadece altının trade edilememesinden kaynaklı. Bizim oyunda ticaret, oyuncular arası yardımlaşma ya da olmaz diyemiyorum ama oyun parası satışı gibi durumlar olabilir. Bu dediğin olay altın ya da oyun parası odaklı olmaz, fazlalık exp ile yapılabilir anca. Ama yine de olmaması taraftarıyım.

hzljoepr

Üye
Bu dediğin özellik mmorpg için bence uygun değil. Dediğin oyunu bende zamanında oynadım. İşleyiş tamamen p2w odaklıydı. Orada altın oyuncular arasında aktarılamadığı için bir sorun teşkil etmiyordu. Ticaret sisteminin de altın ile olmamasından dolayı evet o dediğin olay oyunu fazla bozmuyordu. Ama bu sadece altının trade edilememesinden kaynaklı. Bizim oyunda ticaret, oyuncular arası yardımlaşma ya da olmaz diyemiyorum ama oyun parası satışı gibi durumlar olabilir. Bu dediğin olay altın ya da oyun parası odaklı olmaz, fazlalık exp ile yapılabilir anca. Ama yine de olmaması taraftarıyım.
O zaman Oyuna kader için ayrı bi para birimi eklicez. Altın değil'de, ruh parası gibi. vs ve bu para hiç bi şekilde aktarılmıyacak.

O zaman Oyuna kader için ayrı bi para birimi eklicez. Altın değil'de, ruh parası gibi. vs ve bu para hiç bi şekilde aktarılmıyacak.
Yada Şöyle birşeyde olabilir. Exp kastıkça Kader küresinde'de ruh birikir. o ruh özüyle, Kader küresinde upgrade yapılabilir. aslında buna çok fazla çözüm sağlanabilir. ne bileyim neye odaklı olmasına bağlı bence, bu fikir size kalmış birşey yani.

Yada Şöyle birşeyde olabilir. Exp kastıkça Kader küresinde'de ruh birikir. o ruh özüyle, Kader küresinde upgrade yapılabilir. aslında buna çok fazla çözüm sağlanabilir. ne bileyim neye odaklı olmasına bağlı bence, bu fikir size kalmış birşey yani.
yada şöylede olabilir kader itemleri olur oyunda bunlar ek olarak %1 kritik +50 defans %5 hp bonus felan verirler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt