Oyuna Oto Bot Tarzı Birşey Gelmeyecekti?

Anarchyy

Üye
Oyuna genie-oto tarzı birşey düşünmüyoruz dediniz açılırken.

Belli bi süre sonra cok istek var dediniz doğrudur kimse elle ex kasmaz bu tarz oyunlarda artık.

12 yada 14saatti sanırım ilk getirdiğinizde gayet güzeldi tebrikler.

Sonra yine cok istek var diyip 23saate cıkardınız.

Bu seferde 32pc 100pc adamlar slotlara çökmüş tek işleri coin satmak.( row 23 değil 24saatte olabilir atıyorum magic puppet saatlerinde 12saat drop row acıkken drop atsın power up kullanımı ve free kullanımda droplar kapansın acemice bi çözüm çözüm cok yani bu botları engellemenin.)

Şimdi cok istek olan birşey var bu adamları kimse istemiyor oyunda neden müdahele etmiyorsunuz?

Verdiğiniz cevap adamlar legal yapcak birşey yok cevabı sadece bi bahane birisi 100pc alıp benim oyunuma zarar vercek gerçek oyuncuların huzurunu kaçırcak bişi yapsa ben o şeyin çözümünü bulup engellerim.

Bu kadar isteğe talebe karşılık neden bu engellenmiyor.

Diğer oyun gibi olmayacaz dediniz oto pet getirdiniz üstüne oto loot getirdiniz biri savaş haritasında çalısıyor biri çalısmıyor yani 2sinide almaya mecbur bırakıyorsunuz bazı jobları.

+ olarak oyunun başında belli itemler kitleniyordu takıldığında bunuda bi örnek olarak yazıyorum.

Kısaca yapmayız,düşünmüyoruz dediğiniz ne varsa yapmaya başladınız bu işin sonunu neye benziyeceğini okuyan herkes anlıcak.

Umarım gerçekten oyunu oyun olarak oynayıp öneri verenleri dikkate alırsınız.

Son düzenleme:

Anthelior

Üye
birisi 100pc alıp benim oyunuma zarar vercek
Gerçekten bunun "şirket" açısından zarar verdiğini düşünüyorsan çok sığ düşünüyorsun.

Ben de karşıyım ama ceplerine giren parayı düşündükleri için (ki şirket yönetiyorlar sonuçta, olması gereken bu) dokunmamaları normal.

Sineklik

Üye
Gerçekten bunun "şirket" açısından zarar verdiğini düşünüyorsan çok sığ düşünüyorsun.

Ben de karşıyım ama ceplerine giren parayı düşündükleri için (ki şirket yönetiyorlar sonuçta, olması gereken bu) dokunmamaları normal.

100 bilgisayar uzun vadede kaç oyuncunun oyunu bırakmasına sebep oluyor onu incelemek gerek.

Anarchyy

Üye
Bi şirket müşteri odaklı değilde anlık gelen parayı düşünüyorsa zaten batmaya mahkum.

Ki bu bi oyun kardesim çığ düşünüyorsun dediğin ne mesela?Bu oyunu döner ayran kapısı olarak görüyorsun belliki.Gelir etme yeri değil burası kardesim.
Tabiki zarar veriyor oyuna 100pc adamlar neyini savunuyorsun? Oyun bu oyunn oyunn 100keremi yazmak lazım.Adam gelir elde etsin tek pc etsin kardesim aylık 2bin alsın baksın yoluna ozaman oyun acıyorum diye piyasaya cıkmıcan diyeceksinki bi uygulama yaptım 100pcsi olanlar coin kasıyor satıyor diğer esseklerde para verip alıyor tarzı bişi diyecen oyun demeyecen bunun adına

Emin ol benim gibi 500 kişi vardır farm atim charımı ufaktan dizerip diyip bu botları görüp 1-2aya dayanamayıp bırakacaktır hepsi.

Hiç birini yapmıyorsa row çalısan kanal sayısı 5 ise row çalısmayan da 5 kanal acıcak ozaman normal oyunu oyun için oynayan adam ne yapıcak?

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Dediklerine katiliyorum. Oyun yonetimi bu afk botlara musaade ederek kaz gelecek yerden tavuk esirgiyor. Ornek veriyorum 20 pcli bir bot (oyuncu demiyorum) row icin gereken herseyi ve premiumunu cekiyor oyuna para kazandiriyor. Ama diger taraftan bu 20 pcli bot belki de 200 kisiyi oyundan bezdirip birakmasina sebep oluyor. Bu durumda oyun yonetimi 200 gercek oyuncuyu oyunda tutmak yerine 20 tane botu oyunda tutmayi tercih ediyor. Halbuki bilmiyorlar ki bu 200 kisi oyunda kalsa o 20 bottan cok cok daha fazlasini kazandiracak firmaya. 20 tane botun gece gunduz farm yapip kazandiklarini gercek paraya cevirmesini 200 tane gercek oyuncunun oyunu oynayarak oyunun gelismesine ve buyumesine katkida bulunmasina yegliyorlar.

Araxiel

Üye

World of Warcraft'ı da yapan bir "şirket" sonuçta. Multi Account, Multi PC anında kalıcı ban sebebidir.

Keza Final Fantasy 14, Guild Wars 2 ya da aklınıza gelebilecek tüm "kabul görmüş global yapımlar" bu tip katı kurallarla ayakta kalıyorlar. Sonuçta bunlar da birer şirket, hayır kurumu değil.

Yapılmayacak iş değil. Tek fark onlar "oyunlarını oyun olarak görüyorlar" maalesef şu anda Rise yönetimi, bakkal gibi görüyor. Fark burada.

Niye WoW'u FF14'ü örnek veriyorum onu da söyleyeyim. Daha önce Rise Online'ın yine bu forumlarda biz 3A kalitesinde bir yapım değiliz açıklaması var. Doğru ama 3A oyun aylık 200 TL'ye "HEEEEER ŞEYİ" sınırsız sunuyor. Bu oyun aylık 1000 TL istiyor düzgün oynayabilmek için. O zaman fiyat politikalarını da 3A değiliz diye yapmaları lazım.

Yapsınlar Complete Premium'u 99 TL. Magic Bag, pet, pelerin, kanat gibi şeyler de 9.99 TL olsun mesela. O zaman diyelim ki bu oyun haddini bilerek ilerliyor. Bu paraları talep eden bir oyuna kimse kızmaz eksiği var diye.

Ama aylık 1000 TL (her ay 3A oyun almak demek bu) talep eden oyunu eleştirmek hatta sert eleştirmek gerekiyor. İsteseler yapabilirler ama yapmıyorlar.

Son düzenleme:

Anarchyy

Üye
World of Warcraft'ı da yapan bir "şirket" sonuçta. Multi Account, Multi PC anında kalıcı ban sebebidir.

Keza Final Fantasy 14, Guild Wars 2 ya da aklınıza gelebilecek tüm "kabul görmüş global yapımlar" bu tip katı kurallarla ayakta kalıyorlar. Sonuçta bunlar da birer şirket, hayır kurumu değil.

Yapılmayacak iş değil. Tek fark onlar "oyunlarını oyun olarak görüyorlar" maalesef şu anda Rise yönetimi, bakkal gibi görüyor. Fark burada.

Niye WoW'u FF14'ü örnek veriyorum onu da söyleyeyim. Daha önce Rise Online'ın yine bu forumlarda biz 3A kalitesinde bir yapım değiliz açıklaması var. Doğru ama 3A oyun aylık 200 TL'ye "HEEEEER ŞEYİ" sınırsız sunuyor. Bu oyun aylık 1000 TL istiyor düzgün oynayabilmek için. O zaman fiyat politikalarını da 3A değiliz diye yapmaları lazım.

Yapsınlar Complete Premium'u 99 TL. Magic Bag, pet, pelerin, kanat gibi şeyler de 9.99 TL olsun mesela. O zaman diyelim ki bu oyun haddini bilerek ilerliyor. Bu paraları talep eden bir oyuna kimse kızmaz eksiği var diye.

Ama aylık 1000 TL (her ay 3A oyun almak demek bu) talep eden oyunu eleştirmek hatta sert eleştirmek gerekiyor. İsteseler yapabilirler ama yapmıyorlar.
Sözde row tarzı birşey gelmeyecekti.
itemlerin takıldığıun belli süre satısa kapalı olacaktı.
Bunun yapmayız dedikleri ne varsa yaptılar.

Şimdi diyorlarki adamlar legal bişi yapamayız.

Eee ozaman bende taxi, ittifak yaparım onlarda legal he ama ozaman ban cezası var oyuncular istemiyor diyorlar.Multi pcleride istemiyoruz discord zaten yıkılıyor binlerce user var istemeyen.

Çok güzel örnek vermissin hocam bu arada tesekkurler ama bu yönetimde ko gibi olmuş bile çoktan oyun ilk çıktığında 7ay oynamıştım bu sefer daha kısa sürcek sanırım 2.ayımı görürsem iyidir :)

Farmla char dizip oynucam diye benim gibi düşünen kardeşlerim öyle birşey suan mümkün değil bilginiz olsun

Araxiel

Üye
Sözde row tarzı birşey gelmeyecekti.
itemlerin takıldığıun belli süre satısa kapalı olacaktı.
Bunun yapmayız dedikleri ne varsa yaptılar.

Şimdi diyorlarki adamlar legal bişi yapamayız.

Eee ozaman bende taxi, ittifak yaparım onlarda legal he ama ozaman ban cezası var oyuncular istemiyor diyorlar.Multi pcleride istemiyoruz discord zaten yıkılıyor binlerce user var istemeyen.

Çok güzel örnek vermissin hocam bu arada tesekkurler ama bu yönetimde ko gibi olmuş bile çoktan oyun ilk çıktığında 7ay oynamıştım bu sefer daha kısa sürcek sanırım 2.ayımı görürsem iyidir :)

Farmla char dizip oynucam diye benim gibi düşünen kardeşlerim öyle birşey suan mümkün değil bilginiz olsun
Gerçekten öyle.

Maalesef oyunları gibi yönetim şekli de malum oyuna benzemeye başlıyor gün geçtikçe.

Oyun adı üstünde oyun... Oynayanın ödüllendirilmesi lazım. ROW gibi bot sistemi kullananların değil. Hepimizin işi, gücü, okulu, ailesi, çocuğu vs var. Ben de akşamları belli saatlerde 2-3 saat girebiliyorum mesela. Tabii ki elle oynayanın, zamanı çok olan insanın benden ileride olması lazım. Adalet bunu gerektirir. Ama bu oyunda, işe güce gidip oyunda otomatiğe bırakan adam önde oluyor. Üstelik oyunu gerçekten oynamak isteyenlerin oyununu da mahvediyor. Çoklu hesaplar her slotu ele geçiriyor. Elle kasılabilecek kanal 1 tane. Güya 2 tane de 2.'yi hiç göremedik bugüne kadar, hep kapalı.

İşte o zaman Rise Online'ın ne farkı var diye soruyorum bazen... Bu da müşteri sağma makinesine dönecekse, gider aylık 200 TL verir, dünyanın en iyi oyunlarını "sınırsız içerikle" oynarım diyor insan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt