oyuna sabır tuşu eklenmeli

UNDERT0KER

Üye
dorion 1 e pazar kurdum malum 10dk sonra oyundan attı tekrar oyuna girdim bu seferde max pazar kurulumu yaptınız diğer campa yürü git dedi daha sonra diğer campa gittiğimde pazar buga girdi asdasd22 diye bir şey çıkıyor ve pazara item koyamıyorum daha sonra tekrar oyuna girdim çıktım bu sefer itemleri koyayım dedim tam pazarda yürürken ne olsun oyun dondu ve çıktım tekrar girdiğimde yine max pazar yaptın dedi buna sabır mı dayanır. oyun zaten tam yerine oturmamışken bu sınırlamalar nereden çıktı ekstra olarak da güncelleme notunda %3 kesinti olacak satışlarda diye ibare yokken oyuna girdik ve bir baktık %3 komisyon olayını gördük ben bilmiyorum arkadaş aklım ermiyor artık oyunu burada kötülemek istemiyorum severek oynuyoruz ama oraya bir sabır butonu koyuverin madem arada sabrımız taştığında bizi teselli etsin.

UNDERT0KER

Üye
Ekstradan da Yaklaşık 2 Saattir zindan deniyorum Max sayıda olduğu için giremedim levelim de 65 ben bile giremiyorsam alt leveller unutun zindanı

UNDERT0KER

Üye
Ayriyetten oyuna girerken kod girme bölümünde çıkan hata ibaresi düzeltildi yazıyor güncelleme notunda fakat halen hata yazısı geliyor ona da bir bakıverin.

mrares

Üye
Kısıtlamalar hakkında net bir şey diyemem ama %3 vergi çok büyük bir şey değil 100m'de 3m sadece.

Romper

Üye
dorion 1 e pazar kurdum malum 10dk sonra oyundan attı tekrar oyuna girdim bu seferde max pazar kurulumu yaptınız diğer campa yürü git dedi daha sonra diğer campa gittiğimde pazar buga girdi asdasd22 diye bir şey çıkıyor ve pazara item koyamıyorum daha sonra tekrar oyuna girdim çıktım bu sefer itemleri koyayım dedim tam pazarda yürürken ne olsun oyun dondu ve çıktım tekrar girdiğimde yine max pazar yaptın dedi buna sabır mı dayanır. oyun zaten tam yerine oturmamışken bu sınırlamalar nereden çıktı ekstra olarak da güncelleme notunda %3 kesinti olacak satışlarda diye ibare yokken oyuna girdik ve bir baktık %3 komisyon olayını gördük ben bilmiyorum arkadaş aklım ermiyor artık oyunu burada kötülemek istemiyorum severek oynuyoruz ama oraya bir sabır butonu koyuverin madem arada sabrımız taştığında bizi teselli etsin.
Biraz daha sabır Auction House devreye tam olarak girdiğinde pazarcı tayfasından kurtulucaz. Ayrıca bu pazar sevdası yüzünden oyunda ciddi bir lag oluyor ve genel server performansı dolayısıyla oyun/oynanış kalitesi düşüyor. Auction House açılana kadar dayanmak lazım.

UNDERT0KER

Üye
3m ne kadar zor kasılıyor zaten çöpler para etmiyor birde burdan kayıp hadi onu geçtim şu dorion pazar alanına lag sorununa ve camp sorununa kesin çözüm gelmeli.

psikolog

Üye
bende konu açmaya çalıştım bu konuyla ilgili açmadılar beğenmediler herhalde dediğim şuydu siz auction house özelliğinizi tüm serverlardaki pazarları görecek şekle getirmedikçe bunu yapmamaları gerektiğiydi. tek tek milleti dolaştırmaya çalışmak ne demek koyunuz meeeeee

UNDERT0KER

Üye
Biraz daha sabır Auction House devreye tam olarak girdiğinde pazarcı tayfasından kurtulucaz. Ayrıca bu pazar sevdası yüzünden oyunda ciddi bir lag oluyor ve genel server performansı dolayısıyla oyun/oynanış kalitesi düşüyor. Auction House açılana kadar dayanmak lazım.
bu afq pazar sistemi gelse dahi yine ortada pazarcı gezinecek item almak için uygun itemleri çekip kendisi satacak yada afq pazar kurmadan acil item satacakalar yine o arkadaşlara satacak pazarcıların ölücü olmayanları işe yarardır nakit çıkartır direk. pazar sorunu şöyle hal olur performans açısından oyuna bir camp eklenir ve sadece orada pazar kurulmasına izin verilir merchant camp gibi o campta pazardan başka bir şey yapılmaz bu sefer server doluluğuda yaşanmaz ve lag olmadıgı için pazara koydugumuz char dc olmaz ayriyetten bütün pazarlar tek bir campta olur camp atlamak zorunda kalmayız. protean 1 campına geçtiğim an adım atılmıyor dorion 1 pazar alanı kadar insanda oraya pazar kuruyor kötü duruyor.

UNDERT0KER

Üye
bende konu açmaya çalıştım bu konuyla ilgili açmadılar beğenmediler herhalde dediğim şuydu siz auction house özelliğinizi tüm serverlardaki pazarları görecek şekle getirmedikçe bunu yapmamaları gerektiğiydi. tek tek milleti dolaştırmaya çalışmak ne demek koyunuz meeeeee
şimdi camplar arası pm attıgımızda offline görünüyordu bu sorunu hallettilermi denemedim fakat güncelleme notunda hal oldugunu yazmışlar. bunu hallettikleri gibi bu auction house görünmeme konusunuda hallederler diye düşünüyorum ama en kesin çözüm tek bir campta herkesin sadece dorionda pazar kurması ve o campta başka hiç bir haritanın açık olmaması gibi görünüyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt