Oyuna solo farm/exp yapılabilecek slotlar gelecek mi ?

Gensuke

Üye
Bir yönetici bu konu hakkında bir planlama olup olmadığını söyleyebilir mi ? Tek başıma birşey yapamadığım için şuan oyuna giresim bile gelmiyor en azından solo oyunculara yönelik bir planlama var mı onu söyleyin de ona göre devam edelim.

gold2123

Üye
Oyunu solo oyuncular oynamasın diye yaptıkları için gelmez. Ben 60lvlim exp kasmayi biraktim keske en bastan meslek kassaydim lvl solo oyuncu farmi icin bir ise yaramiyor

Zonta

Üye
Oyun solo oyuncuyu mecburen bir ekip ya da clana zorluyor. Farkındalar mı bu durumun bilmem. Ama bu durumu gidermenin tek yolu şuan saçma olan exp dağılım olayının düzenlenmesiyle olabilir. Misal siz bir pastayı 8 e bölerseniz kişi başı düşecek pay 1/8 dir. Bir yaratığı tek başınıza kestiğinizde aldığınız expin 2 katını belki fazlasını full party ile alabiliyorsunuz. Bu mantık tamamiyle yanlış. Tek başına kesilen yaratıklar misal 30k veriyorsa 2 kişi 25k, 3 kişi 23k, 4 kişi 21k ... Full party 13-15k versin. Solo oyuncu bir yaratığı kesene kadar 30 saniye harcıyorsa full party 5-6 saniye de kesebilir. Solo oyuncuyu böyle bir exp sistemi rahat ettirir. Tek başına aldığı tecrübe full party aldığı tecrübeden en azından 2-2.5 kat fazla olmalı benim düşüncem bu.

Aziz

Üye
Mutlaka bununla ilgili bir çalışma olacaktır. Daha önce yaptığım görüşmede kendileri günde 3 saat oynayan solo bir oyuncunun seviye gibi önemsiz bir durumda geri kalmayacağını be kolaylıkla son seviyeye kadar ulaşabileceğini söylemişlerdi. Mutlaka gelir.

King_OF__Archer

Üye
hayır ben sunu merak ediyorum , bu oyun test aşamasından geçti değil mi ?

oyunu test eden eleman hangi karakterle (warrior , mage ,priest, rogue) denedi bu yaratıkların zorluğunu ?

seri spike vuran defansif warrior gibi bişeyle denemiş olabilirler diye düşünüyorum :)

yoksa mantığım almıyor abi

oyuna 5 6 kişi başladık açıkcası dorion haritasında pek zorlanmadık ama bizimkiler oyuna girmediği zaman tek kalan kişi görev yapmaya çalıştığı zaman oyun sana veriyor tokadı :) oyun sana diyor ki hoop bilader ne yapıyorsun bu oyun solo değil git kumda oyna sen

Gensuke

Üye
evet yine salladıkları yok ticket attım onu da cevap vermeden kapatmışlar gerçekten çok güven veriyorsunuz rise ekibi

skaebneN

Üye
Maalesef oyunda solo farm yok, solo level kasmak yok, görevleri takip edip level kasmanız mümkün değil. Ki olsa bile slotları kesemiyorsunuz. 57 levelde açılan görev sayısı 4, toplam verdiği EXP 10m level almak için gereken EXP 85m. Tek yapmanız gereken belli 3-4 slotlar bunlara gidip partye girebilmek ve saatlerce veya günlerce exp kasmak.

Son düzenleme:

unchained

Üye
Solo oyuncu icin kesinlikle zor.Bir de gözun hep hp barda olmasi lazim.caninin nasil azaldigini da farkedemiyosun bazen.aldigin hasar miktari kirmizi renk ile kafanda belirse veya can kritik seviyeye dustugunde diger mmolar gibi kalp atisi ses efektini koysalar guzel olur.

Skepta

Üye
Bu oyunu çok istememe rağmen oynayamıyorum sanırım oto atak gelince oynayabilicem oyun oynadığım saatlerde görev yapan olmuyor

Gensuke

Üye
ya para kasmak için farm yapıyorum ama para kaybediyorum böyle iş mi olur :D

GrejuwalTRl

Üye
Maalesef oyunda solo farm yok, solo level kasmak yok, görevleri takip edip level kasmanız mümkün değil. Ki olsa bile slotları kesemiyorsunuz. 57 levelde açılan görev sayısı 4, toplam verdiği EXP 10m level almak için gereken EXP 85m. Tek yapmanız gereken belli 3-4 slotlar bunlara gidip partye girebilmek ve saatlerce veya günlerce exp kasmak.
Kardeşim çok güzel yorumlamışsın gerçekten'de öyle

Adv3NN

Üye
benimde gözüme carpan mesela bi mobu kesıyor 1 party adam 35k gold atıyor onu tek başıma kesıyorum yarım saat ugraşarak o mobdan bana 5k para atıyor harcadıgım masrafı kurtarmıyor bile napam yandan 8 pc acıp yanımda mı gezdırem accountları gold gelsin diye belkide drop sistemide böyle olabilir party full ise dropda yükselıyor olabilir.

JaxSui

J
Arkadaşlar yıllardır heyecanla beklediğim oyunu bıraktım. Saldık exp falan kasmıyorum. Sağdan soldan taş topluyorum size de tavsiye ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt