Oyuna Transformation Kağıdı Gelmesi Hakkında Düşünceleriniz

burakcyln26

Yeni Üye
Arkadaşlar iyi forumlar . Yaklaşık bir haftadır oyuna başladım en sevdiğim karakter hep mage olmuştur. Oyunun grafik kalitesi ve effect kalitesini görünce kesinlikle mage oynamalıyım dedim.Yeni bir karakter ile başladım alan becerilerini açtıkcan sonra bir baktım ki npc de dönüşüm kağıdı yok . Slot toplamakta ve lure de çok zorlanıyorum . Lure alanı malum oyuna göre daha küçük yapılmış yani canavarlar lure alanında tutmak zorlaştırılmış . Haliyle canavarları toplamak için içinde yürümek vs gerekiyor . Sürekli hasar alıyorum toplarken ve tilt oldum halbuki dönüşüm kağıdını atlamış olamazlar . Acaban oyun neden bu kararı almış ? Savaş haritalarında basılmaması gayet doğal ama kindom haritalarda neden yok ? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim .

İyi forumlar .

Promises

Üye
Yakın da o da gelir , gelmez diye kesin konuşurlarsa bilki kesin gelir. Yönetim verdiği sözleri tutma konusunda çok hassas ne söz verdilerse tam tersini yapmak gibi bir adetleri var :) Şaka bi yana gelse güzel olur.

levbom

Üye
oyun içi bilet atarak önerilerini yapabilirsin burdan öneri kabul etmiyoruz konu kapatılmıştır.. :D
yazarlar birazdan
güzel öneri bende ilk onu aramıştım yakında gelir sanırım.

burakcyln26

Yeni Üye
Değerli yorumlarınız için teşekkürler .

Mage yada başka bir karakter oyun metası olarak solo bir şekilde farm yada exp kazanmak için oldukça zor tasarlanmış buna kabul.Ama Battle Priest , Asas , Okçu gibi karakterler solo bir şekilde gayet güzel exp ve farm yapabılıyorken Mage için bu mumkun değil Statlar zaten buna musade etmıyor . Şimdi baştan bir meta yazsan statlar falan özel tasarlansa bişey olsa bu açıklanabilir meta değiştirdik ts gerekli değil diye ama sen stat skill dağılımın metası belli mage oldukça nerf tasarlanmış zaten heleki solo da hem pk da hem exp yada farm da . Ts kağıdı magenin can kalbi yani . Kesinlikle gelmeli bence .

RickSancheZz

Üye
Kesinlikle gelmemeli. Magelere rahat farm yaptırmak veya daha hızlı oynatmak için kullanılan bir özelliğin bu oyuna asla gelmemesi lazım.

Biliyorum konu sahibinin yazdığı içeriğe istinaden böyle yazdınız ama genel olarak söylüyorum ko da lureye farma katkısı var diye buradada olması gerekmiyor, animasyon hızında bir değişiklik olmadan herhangi bir artısı olmadan ts özelliği gelsin değişiklikler farklılıklar güzeldir gidip arada frost knighte, trol beasta falan dönüşüp gezmek güzel olabilir :)

Pitou

Üye
Biliyorum konu sahibinin yazdığı içeriğe istinaden böyle yazdınız ama genel olarak söylüyorum ko da lureye farma katkısı var diye buradada olması gerekmiyor, animasyon hızında bir değişiklik olmadan herhangi bir artısı olmadan ts özelliği gelsin değişiklikler farklılıklar güzeldir gidip arada frost knighte, trol beasta falan dönüşüp gezmek güzel olabilir :)
Dediğin gibi animasyon hızı aynı olursa bir problem olmaz. Diğer oyunda 1.5 saniyelik skili 3 kere atıyorduk .Bu durumdan hep mageler avantajlı çıkıyordu. Buda büyük bir dengesizliğe yol açıyordu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt