Oyuna Yeni Başladım Ama Kasamıyorum

emreerdem07

Yeni Üye
Arkadaşlar selam. Oyuna yeni başladım. Daha önce sayısız mmorpg oynadım. Özellikle Silkroad fakat k.o oynamadığım için oyunu pek bilmiyorum. Yavaş yavaş öğreniyorum 57 lvl oldum ama tıkandım kaldım. Çünkü bütün görev yapacağım slotlar hınca hınç dolu. Protean Kingdom ın son görevleri. Bununla ilgili ne yapabilirim? Bütün kanalları geziyorum ama mutlaka çok yüksek lvl bir char ortada durup tak tak bütün mobları indiriyor. Nasıl gelişebilirim?

Son düzenleme:

JohnPlane

Üye
Global chati takip et Sooth Sayer bulabilirsin yada görev için 3-4 kişi bulmaya çalış birlikte yaparsanız bitirebilirsiniz.

emreerdem07

Yeni Üye
Global chati takip et Sooth Sayer bulabilirsin yada görev için 3-4 kişi bulmaya çalış birlikte yaparsanız bitirebilirsiniz.
Hocam yapmak imkansız gibi bir şey. Çünkü 85 lvl okçu adam ortada dikiliyor zaten mob 1 1 spawn oluyor çıktığı anda tek okla indiriyor. Yönetim bunu neden düşünmemiş anlayamadım yeni başlayan adam bu görevleri nasıl yapacak?

JohnPlane

Üye
Hocam yapmak imkansız gibi bir şey. Çünkü 85 lvl okçu adam ortada dikiliyor zaten mob 1 1 spawn oluyor çıktığı anda tek okla indiriyor. Yönetim bunu neden düşünmemiş anlayamadım yeni başlayan adam bu görevleri nasıl yapacak?
işte o Partiye gidip pm den #add yazıcaksın partiye gireceksin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt