-Oyun yönetimi beni ve arkadaşları çekerken bizlere fiyat politikası olarak cazip olacağını p2w minimum olacağını sözünü vererek oyuna çekti. Başka oyunlardaki market fiyatlarından dolayı o oyunları bıraktık oyun arayışındaydık ve buraya geldik alfa beta derken oynadık. Ama son güncellemeler ile birlikte diğer oyunlardan çok farkı kalmadı kozmetik olacak şeyler zorunlu gibi oldu p2w eşyasına dönüştü, alan 3-0 önde başlayacak.
-Oyun p2w değil p2e olacaktı sözde düşen roco miktarı o kadar az ki daha p2e yapabilen yoktur.
-Oyunda rekabet gereği TL ile oyundan kozmetik puppet mega pot yeni pahalı sc ler derken almanız gerekler listesi kabarık. Yarıştığınız başka oyunlardan iyi olduğunuz alandaki bir artınızı kaybettiniz. Destek konusunda iyilerdensiniz ama.
-KO dan gelen insanları çok dinliyorsunuz onlar istiyorki aynı oyun olsun burasıda oysa başta güzeldiniz, o oyuncuların kalıcı olup olmadığına yakın zamanda şahit olursunuz.
konunun silinmeden yönetimin görmesi kafi olur benim için.
-Oyun p2w değil p2e olacaktı sözde düşen roco miktarı o kadar az ki daha p2e yapabilen yoktur.
-Oyunda rekabet gereği TL ile oyundan kozmetik puppet mega pot yeni pahalı sc ler derken almanız gerekler listesi kabarık. Yarıştığınız başka oyunlardan iyi olduğunuz alandaki bir artınızı kaybettiniz. Destek konusunda iyilerdensiniz ama.
-KO dan gelen insanları çok dinliyorsunuz onlar istiyorki aynı oyun olsun burasıda oysa başta güzeldiniz, o oyuncuların kalıcı olup olmadığına yakın zamanda şahit olursunuz.
konunun silinmeden yönetimin görmesi kafi olur benim için.