Oyuncu sayısı

Turin

Üye
Oyuncu sayısı ilk gün beklediğimizin üstünde falan deniyordu. Merak ediyorum şu an nasıl acaba? Son 3 günde falan kaç kişi kayıt oldu acaba? Dorion 1'de slotlar bomboş. Greenmore bomboş. Oyuna kimse başlamıyor. PvP server gibi 500 kişi aramızda oynıcaz sanırım.

Cape_Mage

Üye
Exp kasmayi solo bir oyuncu icin cok asiri zor yaptiklari icin, yeni baslayan olsa bile bir hafta icinde oyunu birakacagini dusunuyorum. 40/50 levelden sonraki gorevleri yeni baslayan oyuncular nasil tek basina yapacak, yada gorevleri yapsa bile daha sonra nerede exp kasacak?

Bu expin asiri zor olmasi 7/24 oynayanlar icin guzel birsey, bak 10 gunde 60+ olduk diyorlar, ama sonradan baslayan yada 7/24 oynayamayanlar 50ye yeni geldi. Ve su an cogu yerde party var, bundan 1/2 ay sonra o yerlerde party olmayinca yeni baslayan icin kasmak imkansiza yakin olacak. Buda oyuna yeni birinin girmemesi demek. Alphadan beri bahsediyorduk yil 2022, expi asiri yapmanin luzumu yok, herkes 7/24 oynayamiyor diye, ama yonetim boyle karar vermis.

Robert

Üye
Ben şu mantığı anlamıyorum. Solo oyuncusun diye expi tek başına kasmak zorunda mısın ? Ben de şu ana kadar solo oynadım.50'ye kadar protean kingdomda 50den sonra death valley'e geçip slotları dolaşıyorum bir parti buluyorum mutlaka. Exp ptsinde kimse sana dc gir ts gir vs demiyorki. Giriyorsun mobunu kesiyorsun. Solo oynamak demek partiye girmeden exp kasacağım demek değil. PK'da dc girmek istemezsin ağız kokusu çekmek istemezsin solo atarsın da expte ne solosu yahu :)

Muffiin

Üye
Ben şu mantığı anlamıyorum. Solo oyuncusun diye expi tek başına kasmak zorunda mısın ? Ben de şu ana kadar solo oynadım.50'ye kadar protean kingdomda 50den sonra death valley'e geçip slotları dolaşıyorum bir parti buluyorum mutlaka. Exp ptsinde kimse sana dc gir ts gir vs demiyorki. Giriyorsun mobunu kesiyorsun. Solo oynamak demek partiye girmeden exp kasacağım demek değil. PK'da dc girmek istemezsin ağız kokusu çekmek istemezsin solo atarsın da expte ne solosu yahu :)
Senden bir önceki yazılanı okudun mu şimdi heryerde party var bundan 1-2 ay sonra exp kasan adam bulamayınca nolcak valla boyle yorumlar yazarken haplaniyor musunuz anlamıyorum

Robert

Üye
Senden bir önceki yazılanı okudun mu şimdi heryerde party var bundan 1-2 ay sonra exp kasan adam bulamayınca nolcak valla boyle yorumlar yazarken haplaniyor musunuz anlamıyorum
Haplanmak ne bu ne biçim bir jargon kenarın bıçkını seni :D Adamlar herkes macrodan şikayetçi diye 1 haftada makroyu engellediler. Oyun o raddeye gelirse ona da çözüm bulurlar görevler artar exp miktarı azalır vs. Oyuncuları mümkün mertebe dinleyen bir yönetim var. Adam kendi oyununu senden çok düşünür herhalde değil mi ? Para kazanıyor sonuçta bu işten. Oyunun yitip gitmesini izlemezler öyle uzaktan Yeni başlayanlar kasamazsa bir çaresini bulurlar bir güncelleme gelir yani.

srreal59

Üye
Oyunda hala ciddi bir kitle var evet fakat ilk açıldığı gündeki yoğunlukta olmaz tabi hali ile.. USER sıkıntısı oldugunu düsünmuyorum reys

IBoRiS

Üye
Oyuncu sayısı ilk gün beklediğimizin üstünde falan deniyordu. Merak ediyorum şu an nasıl acaba? Son 3 günde falan kaç kişi kayıt oldu acaba? Dorion 1'de slotlar bomboş. Greenmore bomboş. Oyuna kimse başlamıyor. PvP server gibi 500 kişi aramızda oynıcaz sanırım.
biz başka oyunmu oynuyoruz acaba boş yer göremiyorumda :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt