Oyuncu Soğutma Başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByCografya

Üye
oyuna akşam saatlerinde girebiliyorum ve hafta sonu. sözünüzü tutamadınız kaç saat oldu oyunun açılmasını bekliyoruz. cuma akşamından şu saate kadar geçen süre benim için en az 5 gün demektir. hafta içi akşamları sadece bir kaç saat girebildiğim için. premium üyeliğim + binek hayvanım ve pet'im çöp oldu şuan bana göre. bu aksaklıklar giderilmeli ve güçlü bir özür dilemelisiniz. bu sadece benbim için değil bir çoık kullanıcı içinde geçerlidir eminim. şuan oıyundan harika bir şekilde soğuttunuz ve işnan bir çok kişi benimle aynı düşüncede

marthiel

Üye
ınsanı umursamıyorlarkı açıklamaları yok 1 de acılcak dedıler 2 ye geldı saat açıklamaları yok salak yerıne koyuyorlar açık açık söyluyorum bunuda zaten 2 3 tane konu açtım hepsını sılıyorlar dogruyu söyleyenı 9 köyden kovarlar

platoon0x

Üye
ınsanı umursamıyorlarkı açıklamaları yok 1 de acılcak dedıler 2 ye geldı saat açıklamaları yok salak yerıne koyuyorlar açık açık söyluyorum bunuda zaten 2 3 tane konu açtım hepsını sılıyorlar dogruyu söyleyenı 9 köyden kovarlar
hiçbir zaman şu saatte açılacak demediler, her zaman "tahmini süre" ibaresi kullanıyorlar siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz hayatınızda hiç oyun geliştirmeyi bırak 2 satır kod yazdınız mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt