JohnPlane
Üye

evet belki %90%85 olduğuna emin miyiz.
evet belki %90%85 olduğuna emin miyiz.
Aynı konuyu sürekli açtığın için kapatıyorlarBP Online diyoruz konuyu kapatıyorlar 1-2 saat içinde BP Priest oyuncusu modlar gelip konuyu kapatırlar
Twitter da adamlar FUll item warrior vs BP Quest item diye gönderi paylaşıp dalga geçiyorlar. O yüzden yeni etkinlikler gelene kadar bıraktım BP lerde elbet nerf yiyecek belki o zaman döneriz yada gerek yok başka oyun mu yok sankiAynı konuyu sürekli açtığın için kapatıyorlar
bizdede silahlarda sıkıntı var dostum tek warrior sınıfında degil epic itemler arızalı görüşümce taktıgın görev silahi nadir silah ile arasında pek gözle görülür fark yokKardeşim bir Warrior un ne avantajı var lütfen konuşalım ;
Silah bonusları çalışmıyor , +6 mino +7 war schyte ile aynı damageyi vuruyor Mobility diyoruz descent skili çalışırsa şükür farm atayım dersen arkana priest alıp atacaksın eee hangi job arkasına priest alsın warriordan seri farm atıyor , ama bunlar bahane değil tamam priest kessin vursun farm atsın ama şu oyundaki silahların mesafe ,atak bugu düzelsin be kardeşim
Bu cümleden sonrasını okumadım, saatlerce arch demon dön, death lord dön ne düşüyor, düşşse bile 8 kişi pay ediliyor ne kalıyor geriye ? bp priest 3 kişi runic golem dönebiliyor tek başınaMagelere değinmeme gerek yok sanırım herkes biliyor farm ve pk ne kadar avantajlı bir sınıf olduğunu.
3 asas anca savage ile birini tekler o bp ler nabar bilionmu 700 800 demage ile 1 sn yaşatmaz üçünüde .8 bp priest pk çıksa 3 asas sağdan girer soldan çıkar kaçar kaçar spike dolunca gelir gelir keserler sen neyin hayalindesin.
Aynen öyle, mesela clanguard partilerine gidip baksınlar kaç tane priest var? Her camp full okçu. Ayrıca dvde okçular lupunu vs atıp rahatça farm yapabiliyor, birisi geldiği an kaçıp gidiyor adamPriest popülasyonu arttı lakin bir yanlışı düzeltelim arkadaş shoot slotunda yani okçunun magenin bi işe yaramadıgı bir slotta. Bana kalırsa okçu ve warriorda alınmamalı çünkü yeteri kadar uğrayanı oluyor slotun sadece priest alıp 24 saat full parti döndürdüğüm çok oldu o slotu. Kitap + str + 20 lwl skill i ile diğer joblardan daha çok vuruyorlarken neden okçuların warriorların magelerin ağız kokusunu çekeyim ? Bilgin yoksa fikrinde olmaz ise bazen rezil olmaktan kaçınabilirsin kardeşim iyi oyunlar