Oyuncuların %85'i neden battle priest sizce nerf gelmeli mi ?

JohnPlane

Üye
BP Online diyoruz konuyu kapatıyorlar 1-2 saat içinde BP Priest oyuncusu modlar gelip konuyu kapatırlar

JohnPlane

Üye
Aynı konuyu sürekli açtığın için kapatıyorlar
Twitter da adamlar FUll item warrior vs BP Quest item diye gönderi paylaşıp dalga geçiyorlar. O yüzden yeni etkinlikler gelene kadar bıraktım BP lerde elbet nerf yiyecek belki o zaman döneriz yada gerek yok başka oyun mu yok sanki

Tolgun

Üye
Saka maka yok oyun gercekten Battle Priest online döndü :D
Niye miye fark etmez ama her yer BP kötü mi iy mi ona karismiyorum.

Adv3NN

Üye
Kardeşim bir Warrior un ne avantajı var lütfen konuşalım ;

Silah bonusları çalışmıyor , +6 mino +7 war schyte ile aynı damageyi vuruyor Mobility diyoruz descent skili çalışırsa şükür farm atayım dersen arkana priest alıp atacaksın eee hangi job arkasına priest alsın warriordan seri farm atıyor , ama bunlar bahane değil tamam priest kessin vursun farm atsın ama şu oyundaki silahların mesafe ,atak bugu düzelsin be kardeşim
bizdede silahlarda sıkıntı var dostum tek warrior sınıfında degil epic itemler arızalı görüşümce taktıgın görev silahi nadir silah ile arasında pek gözle görülür fark yok

ReginaMeis

Üye
Oyunu para kazanma amacına bağlarsanız, insanlar keyif yerine ticaret amaçlı oynar. Her yerin battlepriest olmasının sebebi, battlepriestin yani paladin karakterinin her zaman çok fazla damage vuruyor olması. Türk mantığı ile para kazancam ben diye adım atan herkes, tabiki en yüksek AP'si olan karakteri açacak. Bu battlepriestin değil yönetimin problemi. Çıkmış bütün MMORPG'leri oynadım. Hepsinde skiller, itemler, efektlere göre hoşlandığım bir karakteri oynamayı seçtim. Oyuna girmeden gb fiyatına bakıp, keyif alınmaz. Her karakteri her türlü eleştirebiliriz fakat parayı en çok getiren battlepriest olduğu için şu anda gözler onda. Sadece canavarlara üstünlük kurabilen bir karakter, diğer PVP ortamında hiçbir şekilde kimseyi yakalayabilecek bir yeteneği olmayan bir karakter. Koşarak mesafe kapayamayacak veya mesafeyi açamayacak, görünmezleri göremeyen bir karakter. Max levelde canı 890 ve defansı 250 olan bir karakter. Artıları ve eksileri olan bir karakter yani. Emin olun farm yaparken canınızın düşmesini bekleyip gayipten gelen bir rogue tek attığında çok mutlu olmuyorsunuz. Veya farm yapmaya çalışırken uzaktan sizi sürekli dürten bir okçuya hiçbir şey yapamadığınızda güzel hissettirmiyor. Öldürme şansınızın olduğu warrior descent attığında da mükemmel hissettirmiyor. Sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz.

priesttt

Üye
Magelere değinmeme gerek yok sanırım herkes biliyor farm ve pk ne kadar avantajlı bir sınıf olduğunu.
Bu cümleden sonrasını okumadım, saatlerce arch demon dön, death lord dön ne düşüyor, düşşse bile 8 kişi pay ediliyor ne kalıyor geriye ? bp priest 3 kişi runic golem dönebiliyor tek başına

Muffiin

Üye
boş konu oyun bilgisi olmayan adamların açtığı boş konu bu konular kardeşim oynamayı bilmiyorsunuz daha BATTLE PRİEST kesemiyorsunuz nerf yesin diye ağlıyorsunuz cidden baydınız artık cz de tek yemeyen battle priest çok nadir oda döner ekmekçi olmayan itemini takısını yapmıs battle priestler valla bırakın oynamayın ya ne bu çocuklar gibi nerfte nerf iyi kardeşim asasa nerf gelsin hatta görünmezlik skili direk alınsın warior bacak kırma atmasın okçu 5 li ok skili kalksın bazen ağzımı bozasım geliyor bu kadar cehalet olamaz ya ağlakların çoğu zaten oynamayı bilmeyen tipler adam asas oynuyor battle priest kesemiyor foruma gelip priest nerfyesin diyor oldu kardeşim senin beceriksizliğinden dolayı kesemediğin herşey nerf yesin

Roronoa Zoro

Üye
Herkes bp oldu zaten artık çok geç, bu saatten sonra %10'un baskısı %90'ının etkisini geçemez. Sorry guys siz de lw kasmak gibi kötü kötü şeyleri tekrar yaşamanız lazım tıpkı bizim gibi

CasuaLHunteR

Üye
Priest popülasyonu arttı lakin bir yanlışı düzeltelim arkadaş shoot slotunda yani okçunun magenin bi işe yaramadıgı bir slotta. Bana kalırsa okçu ve warriorda alınmamalı çünkü yeteri kadar uğrayanı oluyor slotun sadece priest alıp 24 saat full parti döndürdüğüm çok oldu o slotu. Kitap + str + 20 lwl skill i ile diğer joblardan daha çok vuruyorlarken neden okçuların warriorların magelerin ağız kokusunu çekeyim ? Bilgin yoksa fikrinde olmaz ise bazen rezil olmaktan kaçınabilirsin kardeşim iyi oyunlar

ALGHEMIST

Üye
i just wanna say the admin is way off his head by opening server too early, i can also tell you the only thing that kills the game isn't damge, although i understand BP in Rise is way far too OP for the level" but most of all Marco is the actual thing that's killing the game. if none can use Marco play, Especially BP,Priest,Rouge then pretty much even if they hit you with all the OP damage, the balance for other class would get a lot better too. the only reason why BP smashing people down is really because of the freaking hack Marco. take that out of a game and make a announcement on forbidden IN PK Zone then i insure game would be far better to PK with all class.

onurbedirhan

Üye
Priest popülasyonu arttı lakin bir yanlışı düzeltelim arkadaş shoot slotunda yani okçunun magenin bi işe yaramadıgı bir slotta. Bana kalırsa okçu ve warriorda alınmamalı çünkü yeteri kadar uğrayanı oluyor slotun sadece priest alıp 24 saat full parti döndürdüğüm çok oldu o slotu. Kitap + str + 20 lwl skill i ile diğer joblardan daha çok vuruyorlarken neden okçuların warriorların magelerin ağız kokusunu çekeyim ? Bilgin yoksa fikrinde olmaz ise bazen rezil olmaktan kaçınabilirsin kardeşim iyi oyunlar
Aynen öyle, mesela clanguard partilerine gidip baksınlar kaç tane priest var? Her camp full okçu. Ayrıca dvde okçular lupunu vs atıp rahatça farm yapabiliyor, birisi geldiği an kaçıp gidiyor adam

Rasimbey

Üye
Nerf ne alaka sövecem şimdi isteyen istediği jopu açar oynar kalabalık diye nerflemek mi lazım

priesttt

Üye
yan çar açanlar seri seri priest kasıyor :d farm slotlarının hepsi priest

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt