Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇÖZÜLDÜOyuncunun bağlantısı kesilsinmi hatası (Çarın askıda kalması)
Bügün ikinci bendede 2 saate 2 kez charım askıda kaldı düzeltmenin yolu yok kendi kendine düzeliyor premium aldık oyuna para yatırdık yapımcılar kazansın diye ama yine hüsran türk oyunlarının hepsi böyle...
Bügün ikinci bendede 2 saate 2 kez charım askıda kaldı düzeltmenin yolu yok kendi kendine düzeliyor premium aldık oyuna para yatırdık yapımcılar kazansın diye ama yine hüsran türk oyunlarının hepsi böyle...Oyunda destek bölümü var ancak destek tıkladıgımızda karşımıza çıkan birşeyde yok durumu belirtemiyorsunda
Olur öyle şeyler,
oyun yeniymiş, ondan oluyormuş,
oyunla alakası yok aslında, önceden önlem almışlar, teknik aksaklık falan da yokmuş da işte şanssızlık yüzünden böyle oluyor
merhabalar channel 5'de iken oyundan attı ve simdi tekrar oyuna girerken diğer oyuncu dc ettirilsin mi sorusuna evet diyorum ancak oyun girmiyor giris ekranında kalmaya devam ediyor
ben de sanırım askıda kaldım