ÇÖZÜLDÜ Oyuncunun bağlantısı kesilsinmi hatası (Çarın askıda kalması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gold2123

Üye
Dün gecede aynısı başıma geldi düzelmiyor yattım uyudum sabah çarı oyundan düşürdüm şimdi 15dk oynadım yine aynı olay bunun çözümü yokmu?

ozantuncel8

Üye
Aynı durumla şimdi bende karşılaştım ne yapmak gerekiyor ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar .

Delucia

Üye
aynen bendede öyle düştüm biraz önce askıda kalıyor direk anlamadım gitti

phorsky123

Üye
Bügün ikinci bendede 2 saate 2 kez charım askıda kaldı düzeltmenin yolu yok kendi kendine düzeliyor premium aldık oyuna para yatırdık yapımcılar kazansın diye ama yine hüsran türk oyunlarının hepsi böyle...

phorsky123

Üye
Bügün ikinci bendede 2 saate 2 kez charım askıda kaldı düzeltmenin yolu yok kendi kendine düzeliyor premium aldık oyuna para yatırdık yapımcılar kazansın diye ama yine hüsran türk oyunlarının hepsi böyle...Oyunda destek bölümü var ancak destek tıkladıgımızda karşımıza çıkan birşeyde yok durumu belirtemiyorsunda

okan29

Üye
benim char da 20dk dır askıda kaldı. dc ettiremiyorum bir türlü buna bi çözüm bulan yok mu ?

csavci34

Üye
bende de askıda kaldı premium aldım oyun gitti anlamadım yani.

Omega

Üye
Şu anda oyun bakımda kimse giremiyorum diye telaş yapmasın, bakımın bitmesini bekleyeceğiz. İnşallah ellerini çabuk tutarlar.

_AYDOS_

Üye
Bakım 17:15 ve 17:30 bitmesini planlanıyor açıklama discord adresinde resetle düzelir

pekerhalil

Üye
Aynı problemle bende karşılaştım oyuna giremiyorum. Bir çözüm bulabilen var mıdır

SarBesto

Üye
sorun çözülmüyor bilgi verilmior hala bekliyoruz bir bilgi

Hazerfen

Üye
Olur öyle şeyler,
oyun yeniymiş, ondan oluyormuş,
oyunla alakası yok aslında, önceden önlem almışlar, teknik aksaklık falan da yokmuş da işte şanssızlık yüzünden böyle oluyor

4shinochou

Üye
Beyler benimde charım askıda kaldı, var mı bir yöntem yoksa sürekli login olmayı deneyecek miyim yani ? Bir işe yaramıyormuş gibi duruyor

Shredder

Üye
merhabalar channel 5'de iken oyundan attı ve simdi tekrar oyuna girerken diğer oyuncu dc ettirilsin mi sorusuna evet diyorum ancak oyun girmiyor giris ekranında kalmaya devam ediyor
ben de sanırım askıda kaldım

SarBesto

Üye
askıda kalmadık oyuna kimse giremiyor suan bakıma girdi ama bilgi verilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt