oyuncunun bağlantısı kesilsinmi

gameparodi

Üye
yaklasık 1 saati geçkin süredir oyuna girememekteyim, id şifre yazdıktan sonra ekrana oyuncunun baglantısı kesilsinmi ? diye bir yazı cıkıyor evet dediğimde tekrar id şifre ekranında kalıyor oyuna giremiyorum çözümü nedir ne yapmak gerekir sürekli denedim ama olmadı bıktırdı bir tık

Rumexus

Üye
Karakteriniz askıda kalmış olabilir, nickinizi yazabilir misiniz rica etsem?

ogzaktn

Üye
Şuan için herhangibi bir çözüm yok malesef kardeşim 2 saattir bekliyorum değişen bişey olmadı

Rumexus

Üye
Şuan için herhangibi bir çözüm yok malesef kardeşim 2 saattir bekliyorum değişen bişey olmadı
Bir çok hata ve bir çok kişi aynı hatayı almakta, hatalar ve yapılacak işlemlerin yoğunluğu olduğu için her şey sırayla yapılmakta, bazı işlemler uzun sürebilmekte. Sabrınız için teşekkürler, iyi forumlar.

zuccerwate

Üye
ben askıda kaldım yardımcı olabilirmisiniz ?
Bir çok hata ve bir çok kişi aynı hatayı almakta, hatalar ve yapılacak işlemlerin yoğunluğu olduğu için her şey sırayla yapılmakta, bazı işlemler uzun sürebilmekte. Sabrınız için teşekkürler, iyi forumlar.

ogzaktn

Üye
yeni bir oyun oldugu için bu tarz şeylerin yaşanması doğal birşey illaki sorunsuz hale gelir
Sıkıntı sürekli olacaktır fakat benim sorunum çok uzun sürmesi zaten bu oyun denenmeden direkt olarak offical acilmadi bu sorunlar onceden gorulmesi ve ilgilenilmesi gerekiyordu.bununla alakali destek biriminiz yetersiz bence bununla alakali sitenin destek biriminede talebimi ilettim fakat ordanda 2 saattir cevap almiyorum

Rumexus

Üye
Sıkıntı sürekli olacaktır fakat benim sorunum çok uzun sürmesi zaten bu oyun denenmeden direkt olarak offical acilmadi bu sorunlar onceden gorulmesi ve ilgilenilmesi gerekiyordu.bununla alakali destek biriminiz yetersiz bence bununla alakali sitenin destek biriminede talebimi ilettim fakat ordanda 2 saattir cevap almiyorum
Bu tarz hataların meydana geleceğini düşünerek süreç "Erken Erişim" adında oyunculara resmi olarak sunuldu. Probleminiz mutlaka en kısa sürede cevaplanacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt