Oyuncunun Hakkı nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Bir oyuncu düşünün, bilgisayarına ÜCRETSİZ indiriyor 2 sene boyunca oyuna her türlü desteği veriyor hataları sorunları dile getiriyor ve önerilerde bulunuyor. karşılığı ufak tefek geçici ödüller kulağa ne kadar basit geliyor değil mi?

Belli bir süre sonra oyundan soğuyup uzaklaştığında arkasında bir hiç. Ne olmuş yani gittiyse ister oynar ister oyanamaz sanane diye düşünebilirsiniz.

Fakat bu sayı azımsanmayacak kadar fazla !

Her 1 kişi 1 öneri de bulunsa ve bu oyun bunları dikkate alsa sizlerin sayesinde gelişecek, ve daha fazla ücret talebinde bulanacaktır. Artık onun düzenli elemanı halinde saatler harcarken, destek olmak amaçlı ücretleride ihmal etmeyin Lütfen.

Gerçek ortada!

2 yıl boyunca oyun gelirinin ne kadar ve nerelerde kullanılacağını bilmek eminim ben dahil birçok oyuncuyu çok mutlu ederdi ve huzurla uyurduk.

Oyuncunun buradaki payı bence çok daha fazlası !
( Bizim Oyun )

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Söylediklerinize saygı duyuyorum.

Rise Online World ilk aşamalarından itibaren oyuncularının istekleri ve önerileri ile bugün olduğu hale almıştır. Ücretsiz oynamak isteyebilirsiniz tabii ki en doğal hakkınız bu kimse para yatırmak zorunda ve durumunda değil. Ancak şöyle de düşünmeniz gerek bence, bu oyun henüz ilk aşamalarında iken alfa-beta süreçlerinde ki çalışan sayısı ile şu an olan çalışan sayısı aynı değil çok daha büyük bir ekip olduk. Günümüz şartlarında buna şu gözle bakıyorlar '' abi oyun para kazanacak diye ben niye çile çekiyorum '' arkadaşlar bu çok fazla söylenmez ama minimum düzeyde her firmanın kazanması gerekiyor ki destek biletleri yanıtsız kalmasın, oyunda bir sorun olduğu zaman anlık bakılabilsin, mesela şu an bu gönderinize yanıt verilebilsin. Kendim gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ki markete eklenen hiç bir ürün ''abi şuradan şu parayı kesin kazanırız ya'' diye getirilmedi her zaman ilk düşünce acaba oyuna nasıl etki edecek, kaç kişi memnun olacak bu düşünceler içerisinde ekip sürekli ancak bunu oyuncular yansıtmakta zorluk çekiyoruz bu şekilde açıklayamadığımız için :)

Jacques

Üye
Merhaba,

Söylediklerinize saygı duyuyorum.

Rise Online World ilk aşamalarından itibaren oyuncularının istekleri ve önerileri ile bugün olduğu hale almıştır. Ücretsiz oynamak isteyebilirsiniz tabii ki en doğal hakkınız bu kimse para yatırmak zorunda ve durumunda değil. Ancak şöyle de düşünmeniz gerek bence, bu oyun henüz ilk aşamalarında iken alfa-beta süreçlerinde ki çalışan sayısı ile şu an olan çalışan sayısı aynı değil çok daha büyük bir ekip olduk. Günümüz şartlarında buna şu gözle bakıyorlar '' abi oyun para kazanacak diye ben niye çile çekiyorum '' arkadaşlar bu çok fazla söylenmez ama minimum düzeyde her firmanın kazanması gerekiyor ki destek biletleri yanıtsız kalmasın, oyunda bir sorun olduğu zaman anlık bakılabilsin, mesela şu an bu gönderinize yanıt verilebilsin. Kendim gönül rahatlığı ile şunu söyleyebilirim ki markete eklenen hiç bir ürün ''abi şuradan şu parayı kesin kazanırız ya'' diye getirilmedi her zaman ilk düşünce acaba oyuna nasıl etki edecek, kaç kişi memnun olacak bu düşünceler içerisinde ekip sürekli ancak bunu oyuncular yansıtmakta zorluk çekiyoruz bu şekilde açıklayamadığımız için :)
Amacınızın para olmadığının en azından ben farkındayım çünkü bazı yaptığınız hamlelerde bunu net olarak gördük oyun başında potları pustan kaldırmanız mesela su gibi pot satılan bir zamanda potları pustan kaldırdılar ne oldu? Kıyamet koptu geri getirmek zorunda kaldılar oyuncuları pekte takmamak lazım ben genelde muhalif bir oyuncuydum ama son yapılan düzenlemelerle hafiften muhalif çizgim bozulmaya başladı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt