Oyunda bir anda ekranın donması

AeroxRousseau

Üye
Oyun oynarken ekranın bir anda donması ve hiçbir şekilde geri açılmaması ..
Bu konudan tüm clan oyuncularım müzdarip. Konuyla alakalı bir çalışma varmıdır?

Zbam

Üye
en düşün çözünürlükte ve windowed modda oynandığı zaman donmaların sayısı biraz azalıyor ama bende hiç bir çözüm bulamadım

Fuji

Üye
Bazen de gate arası geçişlerde aynı problemle karşılaşıyorum. Oyundan atıyor. Can sıkıcı bir durum, çözülmesi gereken bir konu. Yöneticilerin konu hakkında, çalışmaları olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

caglayankursad

Üye
Kaç tane konu açıldı bununla ilgili doğru düzgün bir açıklama bile gelmedi.

MiceS

Üye
bendede yeni yeni olmaya başladı. Önceden sadece işlemciye yüklenirdi . Şimdi hem işlemci hem ram a yükleniyor oyun donuyor.

Kenshin

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Donma sonrası bir hata mesajı alıyor musunuz? Hata olmadan direk donması sizin sisteminiz ile alakalı bir durum.

skaebneN

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Donma sonrası bir hata mesajı alıyor musunuz? Hata olmadan direk donması sizin sisteminiz ile alakalı bir durum.
Hata mesajı yok client yanıt vermiyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorsun. Sizin yorumunuza göre bütün oyuncuların bilgisayarı bozuk o zaman.

Şarapçıoğlu

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ne alaka şimdi, direkt oyunla alakalı bir durum. Donma yaşamayan bir tane oyuncu görmedim, herkesin mi bilgisayarı bozuk? Herkes de aynı durumdan bahsediyor. Makro konusunda da makro destekli klavyeden dediniz ama herkeste oluyormuş. Çözdük dediniz hala olmaya devam ediyor çiftçilik yaparken veya afk kalırken.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt