İstek oyunda biran once duzeltilmesi gerekenler!

SmiteWesson

Üye
Katılım
13 May 2022
Mesajlar
25
Puanları
3
1) Auction House, insanların itemlerinin değerinin net olarak belirlenmesi ve ticaretin daha hızlı olmasını sağlayacak ve kesinlikle kimse acaba hata mı yaptım kazıklandım mı diye üzülmeyecek.
2)Partydeki üyelerin üzerine tıklanmaması, farm,pk ve exp de cok fazla zorluk yaşanmakta.
3)Basılan skillerin hemen silinememesi (buff,ac,str,dash vb..) silinmesi için skilllerin oldugu kısma tıklanması ve oynatılması gerekiyor. Buda pk esnasında can sıkmakta. Mesela warriorların frenzy basıp hemen silememesi gibi.
4)Chat e yazı yazmak istediğinizde bazen blocklanmanız yada bazen yazının iletilmemesi
5)Pazarda, pazar kuran bir kişinin üzerine tıklayıp mesaj atamamak. Whisper,message gibi butonlar eklenebilir.
6)Bankaya her hangi bir görev itemi vs bırakırken, üzerine eklenmemesi ve yeni bir slot oluşturması.

Şuanlık aklıma gelen önemli değiştirilmesi gerekenler bunlar diye düşünüyorum. Aklınıza gelen varsa bu konu altında yazabiliriz dostlar. Fakat şu karakter fazla vuruyo bu karakter az vuruyo gibi şeyler bence şuan aciliyeti olmayan şeyler. Önce basit oynanışı etkileyecek şeyler düzeltildikten sonra onlarında güncellenmesi daha mantıklı olur.

Herkese iyi forumlar iyi oyunlar :) (y)
 

Pitou

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
942
Puanları
93
Oyundaki en büyük problem akşamları sunucu yoğunluğunda yaşanan LAG problemidir. Atılan yetenekler 5sn sonra işliyor. Adama vuruyorsun adam 10sn sonra ölüyor. Acilen bu lag sorununun çözülmesi lazım.
 

SmiteWesson

Üye
Katılım
13 May 2022
Mesajlar
25
Puanları
3
EKLEME -

7) Warrior karakterinin 'Frenzy' özelliğini bastığında partideki insanların atağını düşürmesi,damagelerini düşürmesi.
8) Cz de Her hangi bir ağacın dibinde durup hareket ettiğinizde, karakterin ağacın dibinde takılması ve hareket edememesi.
 

Alkoer

Üye
Katılım
17 Nis 2022
Mesajlar
1,364
Puanları
113
Tüm maddelere katılıyorum. Bunlar gibi daha birçok oyun mekaniği buglu yada eksik.

Umarım artık görselliği 2nci plana atıp bu gibi maddelere yoğunlaşırlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt