Oyunda Bu Eksikler Nereye Kadar Devam Edicek?

detawh14432

Üye
FPS Sorunu
Lag Sorunu
Pazar Kurulmuyor
Dorion 1 Ve 2 Ye Girilmiyor
Okçular Vuramazken Mageler 20 Metreden Skill Vuruyor

Bu saçmalıklar oyunda devam ederken oyun yöneticileri hala ne yapıyor merak etmiyor değilim bari bir event getirin hala boş boş güncellemeler geliyor nezaman adam akıllı güncelleme gelcek merak ediyorum oyuna adam gibi güncelleme gelene kadar arkadaşlarla bırakma kararı aldık.

Yanlış düşünüyorsam fikrinizi yazın

Şarapçıoğlu

Üye
jobu mage olan ve bu özellikten yararlanan arkadaşımızın yorumu
Ben bir mage olarak okçunun menzilinin, mage menzilinden yüksek olduğunu ve mageye kıyasla okçuların daha seri vurduğunu biliyorum. Sen, direkt boş konuşuyorsun lays poşeti açınca çıkan sesten farkı yok söylediklerinin. Devam edin ağlamaya, ağlak bebeler sizi. Siz ağladıkça biz sizi zırlatmaya devam edeceğiz.

BySavas

Üye
oyun çok güzel kardeş
adı mmo(emek)
emeksiz herşey alınıyor işte ne yaparsın

detawh14432

Üye
Ben bir mage olarak okçunun menzilinin, mage menzilinden yüksek olduğunu ve mageye kıyasla okçuların daha seri vurduğunu biliyorum. Sen, direkt boş konuşuyorsun lays poşeti açınca çıkan sesten farkı yok söylediklerinin. Devam edin ağlamaya, ağlak bebeler sizi. Siz ağladıkça biz sizi zırlatmaya devam edeceğiz.
1 kere cz çıkmış bir kişinin bu yorumları söylemesi komik sadece exp kasıyosundur büyük ihtimal. daha hiçbir eksiğin farkında değilsin yaş zaten anlatmaya gerek yok sen toxicliğe devam et

Jacques

Üye
3 tane bilen okçu 1 party mageyi perişan edebilir yapamıyorsanız problem sizde not warriorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt