Oyunda enteresan şeyler bulunmuyor neler mesela derseniz?

behelit54

Üye
Merhaba haftada 22 saat üzerinde online sürem mevcut değişik canavarlar kesiyorum ama oyunda keşfedilecek bir alan veya düşük seviye alanlarda bulunan mobların bossları veya garipseyeceğimiz hem görüntü hem verdiği bonuslar olsun bu tarz çöp veya değerli itemler hiç düşmüyor zindan desek vasat derecede heyecanlanmıyorum bile artık giriş yapmıyorum günlük görevler yok ileride anısı olabileceğimiz bir durum veya heyecanda bulunmamakta acaba oyuna eklemeler yapılacak mı çünkü item durumu aşırı kısıtlı solo oynayan oyuncuların kesebileceği harita üzerinde random bosslar olsa keşke

SecreD

Üye
Günde 3 - 4 saat arası dw'de takılıyorum.Solo mage oynuyorum.Bir günde minumum 2 boss kutusu alıyorum.Eveli gün Chaos Earring aldım.Daha öncesinde Chaos Ring aldım(parti ile).2 Dropda centaur'dan onun dışında epik para eden etmeyen takılar da aldım.Dw'deki bosslar tam solo oyuncuya göre.Bence biraz dw'de zaman geçirirsen kısa zamanda güzel droplar alabiliceğini düşünüyorum.

HeaveN

Üye
Tüm droplar dw taşımışlar protean hiç drop yok bende alamadım şuan kadar şans tabi atıyo bazen vixen flame rock .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt