Oyunda gördüğüm hatalar,eksiklikler,düzenlenmesi gereken şeyler.

Gensuke

Üye
Maddeler halinde kendi deneyimlerimi paylaşıcam. (Sadece rogue classını oynadığımı belirtmek isterim)

1-Öncelikle oyun solo oynamaya hiç müsait değil.Oyununda görevlerin belli bir yere kadar yetmesi bunun en büyük sebebi.Solo bir oyuncu görevleri bittiğinde bir slota gidip partiye giriyor ama o parti görevi bittiğinde dağılıyor.Ya da çoğu slotta arkadaş grubu olarak oynayan insanlar oluyor.Yani oyun ya komple görevle ya da grind ile ilerlemeliydi.Ya da solo oynayan oyuncular için solo exp kasabilecekleri slotlar olmalıydı.

2-Rogue-Archer skillerinin %80'inin oyunda bir işlevi yok.Çoğu skill harcadığı manaya göre yeterli hasarı vurmuyor bu yüzden düz vuruş ya da 3lü ok kulanmak daha avantajlı oluyor.3'lü okun ise her bir vuruşu düz vuruştan az hasar atıyor kesinlikle bir hasar artışına gidilmesi lazım.

3-Party matching sistemi ya çalışmıyor ya da işlevsel olmadığı için kimse tarafından kullanılmıyor.

4-Oyun içi pencerelerin (skill,karakter vb) gir çık yaptıktan sonra son bırakılan yerlerinde değil deafult yerlerinde olması bana göre bir eksikliktir.Çoğu kişi belki umursamasa bile belki bir yönetici görür ve düzenleme yapar umuduyla yazıyorum.

5-Birbirlerine alternatif olarak pot fiyatlarının düşürülmesi,skillerin mana kullanımının azaltılması,pot drop oranlarının artması gereklidir.

Slarent

Üye
Katılıyorum. Rogue ölü durumda. 890 Ap var 55 olduk üçlü ile 300-400 hasar vuruyoruz. 56 olup 5'lide ne degişecek merak ediyoruz acıkcası.
Haricen solo oyuncular için imkansız. Slotlar çok vuruyor ve tek başına kesmek ciddi zaman ve pot yiyor skiller de fazla mana emiyor.
Solo oyunculara kolaylıklar diliyorum

Decrt

Üye
Çoğu zaman solo oyuncu olarak oynadım, gerçekten zor. 50 level oldum ve görevler ile devam etseydim ancak 40 olabilirdim. Sooth ve Oracle zaten full ve bana göre yetersiz kanal var. Eğer kanal fazla olsaydı benim gibi solo oyuncular zaten parti bulabiliyor. Ancak çok az kanal olduğu için genelde aynı clan daki kişiler var. Benim gibi solo ve hafta içi 2-3 saat ancak oynayabilenler için kanal sayıları artarsa memnun edici olabilir. Düşünsenize akşam işten geliyorsunuz ve kısıtlı surenizde çaresizce grup arıyorsunuz. En azından Protean kingdome da 25-30 kanal olursa bu sorunlarin çözüleceğini düşünüyorum.
NOT: Ben bir okçuyum. :)

Tekitekurin

Üye
Solo oyuncular birazcık dışarıda kalmış ancak bir MMOPRG tabanlı oyunda çok fazlada bireysel hareket beklenmemeli.
Kendimde solo oynuyorum açıkcası çoğu söylediğinde haklısın ama solo ilerleyen yavaş ilerler.

BioGia

Üye
Görev yapıyorsun misal görev yaparak ilerliyorsun görev yaptıgın mobların levelilları senle aynı neredeyse bir tane keserken en az 3 tane pot gidiyor

Ldante0

Üye
Solo oyuncular birazcık dışarıda kalmış ancak bir MMOPRG tabanlı oyunda çok fazlada bireysel hareket beklenmemeli.
Kendimde solo oynuyorum açıkcası çoğu söylediğinde haklısın ama solo ilerleyen yavaş ilerler.
Kardeşim beni yanlış anlama ama sen daha önce MMORPG oynadığına emin misin?

Killerduke

Üye
Harfiyen katılıyorum. Solo oyunculara adeta oyunu oynama deniyor. Görevleri yapmak çok zor. Kendi levelinin altındaki yaratıkları keserken bile çok zorlanıyorsunuz ve çok fazla pot harcıyorsunuz. Kolay kasılabilen Oracle ve Soothsayer slotları hınca hınç dolu ve ekibiniz yoksa o slotlarda parti bulmanız çok zor.

grknn

Üye
solo oynamak zor gerçekten yaratıklar çok zor pot almaktan para birikmiyor..kendi lvl imden düşük yaratıklarda bile zorlanıyorum

Ldante0

Üye
250 adet pot alıyorsun 750k para gidiyor . oyunu 2 gündür oynuyoruz 2m paramız var hesabını sen yap

apde230

Üye
1- Kesinlikle katılıyorum arkadaş grubum olmasına rağmen onlar yokken birşeyler keseyim görev yapayım dedim mi canım cıkıyor gerçekten.
2- 3lü5li normal saldırıya göre bir nebze az vurur aslında yani ok başına anlamında ama burada sanırım ciddi bir düşüş var ben deneyemedim. Fakat okçuların skillerinin genel olarak az vurduğunu dışardan bende gözlemliyorum kasmaları oldukça zor şu an skillerin arasında 20-30 mana oynamasına rağmen vurdukları hasarlar arasında da 30 dmg falan oynuyor bencede biraz artırılabilir.
4- Buna da katılıyorum.
5- Pot-Mana fiyatları biraz düşürülse bencede iyi olur gerçekten aşırı derecede harcıyoruz çünkü eğer mob ataklarına vs bi düzenleme gelmeyecekse.

Bogateg

Üye
Hocam birde bu moblar çok hızlı vuruyor 51 lvl oldum 40 lvl canavarı zor kesiyorum , gerçekten can sıkıcı böyle basit görevlerin tek başına yapilmasi lazım, birde görevlerin verdiği Exp çok az yönetim görevlerle solo oyuncu rahat ilerleyebilecek demişti ama şuanda böyle birşey mümkün gözükmüyor , tez zamanda aksiyon alınıp düzeltilmesi lazim

mmemati17

Üye
Güncel kalsın. Okçunun zayıflığı belki yönetim tarafından ele alınır. Yoksa oynanacak gibi değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt