Ramazan 1 hafta bitiyor kardeş ne anlatıyorsunRamazam Bayramına özel bir etkinlik düşünülüyor olabilir . Biraz beklemekte fayda var . Takip edelim duyuruları.
Çok acele etmemek gerek. Önce oyundaki bizleri rahatsız eden mevcut sıkıntıları çözmeleri daha doğru olur. Zaten şu anda herkes exp kasıyor. Yalnız bu kadar alfa/beta süresinin ardından kullanıma sunulan bir oyunun bu kadar hata içermesi hoş değil. Başka, çok daha karmaşık oyunlarda bu kadar hata görmedim. Lost Ark da yeni bir oyun ve oynarken bir hata ile karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum. Usko'daki ağaç etkinliği gibi oyuncuların lagdan kıpırdayamadığı vb durumlar olacaksa etkinlik getirmelerinin de bir anlamı olmaz.Oyun açılalı 9-10 gün oldu, yapabildiğimiz tek şey exp kasmak. Oyunda hiç content yok şu anda, işçi gibi exp mesaisi yapıyoruz arkadaş bu ne ya.
Acele derken? 2-3 gündür düşündürücü bir sessizlik var. Mergen ekipten ayrıldığından beri herhangi bir haber alamadık oyundan. 23 nisan olmasına rağmen bir Türk oyunuyuz diyen ROW ekibi bir kutlama mesajı dahi paylaşmadı. Bizde etkinlik beklemiyoruz sorunlar var evet ama sence de bu kadar sessizlik normal mı?Çok acele etmemek gerek. Önce oyundaki bizleri rahatsız eden mevcut sıkıntıları çözmeleri daha doğru olur. Zaten şu anda herkes exp kasıyor. Yalnız bu kadar alfa/beta süresinin ardından kullanıma sunulan bir oyunun bu kadar hata içermesi hoş değil. Başka, çok daha karmaşık oyunlarda bu kadar hata görmedim. Lost Ark da yeni bir oyun ve oynarken bir hata ile karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum. Usko'daki ağaç etkinliği gibi oyuncuların lagdan kıpırdayamadığı vb durumlar olacaksa etkinlik getirmelerinin de bir anlamı olmaz.
+ Olarak bir Rouge sınıfı için oyun oynanamaz durumda forumda onlarca arkadaş aynı şeyi söylüyor. Bir aksiyon alınmamasından ziyade bir açıklama yapmaları gerekmez mi?Acele derken? 2-3 gündür düşündürücü bir sessizlik var. Mergen ekipten ayrıldığından beri herhangi bir haber alamadık oyundan. 23 nisan olmasına rağmen bir Türk oyunuyuz diyen ROW ekibi bir kutlama mesajı dahi paylaşmadı. Bizde etkinlik beklemiyoruz sorunlar var evet ama sence de bu kadar sessizlik normal mı?
daha 10. gününü doldurmayan oyuna yaptığın eleştiri eleştiri mi? Asıl sen ne anlatıyorsun? Ayrıca leveling sistemi olan her oyunda köpek gibi level kasıyorsun lagaluga yapma.Ramazan 1 hafta bitiyor kardeş ne anlatıyorsun![]()
Leveling sistemi 2000 yılından kalma bir sistem artık bu leveling sistemini kullanan bir oyun kalmadı.daha 10. gününü doldurmayan oyuna yaptığın eleştiri eleştiri mi? Asıl sen ne anlatıyorsun? Ayrıca leveling sistemi olan her oyunda köpek gibi level kasıyorsun lagaluga yapma.
Content evet lazım ki bu oyun için hiçte lazım değil.
Bu oyun malum oyunun daha oyuncu dostu olma yolunda çıkmasıyla yola başlandı.
Bu oyunun ilerlemesi kısıtlı, Oynadığın BDO, Albion, New world, Lost ark tarzı etkinlikleri getiremezler. Getirmeleri için bütün sistemi değiştirmeleri lazım. Çünkü mob kesme mekaniği olmayan bir oyun.
Bu oyuna en fazla gelecek olan şey dungeon, ki tekrar diyorum yeni nesil oyunların dungeonuyla alakası olamaz. Skill mekanikleri limitli. DUNGEON, Lifeskill, Günlük ve haftalık görev ilerlemesi orta seviye ödülleri olan contentler anca ayakta tutar yeni nesil oyuncu kitlesini...
Bana kalırsa Bdo tarzı ay bazında günlük ödüllerin verilmesi.
Haftanın 3 4 günü görevlerle ekstra ufak çaplı etkinlikler yapılması.
Arena sistemleri 8v8 4v4 (1v1 biraz saçma kalır sabit karakterlere özel olmuş olur.)
Bir alana atıp 30v30 veya kaçsa artık pve etkinliği. Etkinliğe katılan herkese ödül atması.(1 2x buss epic scroll yada 250 500 tane pot) haftada 2 3 gün yapılabilir.
Hafta sonu etkinliklerinde doyurucu bir hafta sonu ödülü olabilir bol bol zaman harcayacaklarından yine bir pot veya bir kaç adet upgrade scroll.
Oyunda yüzme var. Yüzme yarışı yapılabilir bir yere ışınlayıp ödüllü en basit 2 3 skill mekaniği eklerler yarışa %20 hız ,stun vs . her gün olabilir veya 2 günde bir.
World boss portalı yapılabilir günde 1 2 kere etkinlik ile açılıp 8li yada 16lı party ile bir boss kesmek.
Gibi gibi şeylerden daha fazla veya farklı getirirlerse zaten helal derim.
Zaten bifrost, JR, BDW etkinlikleri gelecektir zamanla diye düşünüyorum.