İstek Oyunda Hiç Content Olmaması

Kjheron

Üye
Oyun açılalı 9-10 gün oldu, yapabildiğimiz tek şey exp kasmak. Oyunda hiç content yok şu anda, işçi gibi exp mesaisi yapıyoruz arkadaş bu ne ya.

Shan

Üye
Ramazam Bayramına özel bir etkinlik düşünülüyor olabilir . Biraz beklemekte fayda var . Takip edelim duyuruları.

Kjheron

Üye
Oynadığım hiç bir MMORPG oyununda sadece EXP kasmaya mahkum edilmemiştim

mj26

Üye
İnsanlar oyunda olduğu saatlerde sadece exp kasmaya çalışıyor. Kasamazlarsa geri kalıyor ve oyundan soğuyor. Bakın bu modern köleliktir. Yeni çıkan oyunların hiçbirinde bu tarz bir yaklaşım göremezsiniz çünkü insanlar 1 saat aynı şeyi yaptıkları zaman sıkılır giderler. Sonra insanlar neden exp kasarken makro açıyor diyorsunuz. 2022 yılında bu mantıkla oyun çıkarmaları üzücü.

xxxOLRICxxx

Üye
Oyun açılalı 9-10 gün oldu, yapabildiğimiz tek şey exp kasmak. Oyunda hiç content yok şu anda, işçi gibi exp mesaisi yapıyoruz arkadaş bu ne ya.
Çok acele etmemek gerek. Önce oyundaki bizleri rahatsız eden mevcut sıkıntıları çözmeleri daha doğru olur. Zaten şu anda herkes exp kasıyor. Yalnız bu kadar alfa/beta süresinin ardından kullanıma sunulan bir oyunun bu kadar hata içermesi hoş değil. Başka, çok daha karmaşık oyunlarda bu kadar hata görmedim. Lost Ark da yeni bir oyun ve oynarken bir hata ile karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum. Usko'daki ağaç etkinliği gibi oyuncuların lagdan kıpırdayamadığı vb durumlar olacaksa etkinlik getirmelerinin de bir anlamı olmaz.

skaebneN

Üye
Çok acele etmemek gerek. Önce oyundaki bizleri rahatsız eden mevcut sıkıntıları çözmeleri daha doğru olur. Zaten şu anda herkes exp kasıyor. Yalnız bu kadar alfa/beta süresinin ardından kullanıma sunulan bir oyunun bu kadar hata içermesi hoş değil. Başka, çok daha karmaşık oyunlarda bu kadar hata görmedim. Lost Ark da yeni bir oyun ve oynarken bir hata ile karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum. Usko'daki ağaç etkinliği gibi oyuncuların lagdan kıpırdayamadığı vb durumlar olacaksa etkinlik getirmelerinin de bir anlamı olmaz.
Acele derken? 2-3 gündür düşündürücü bir sessizlik var. Mergen ekipten ayrıldığından beri herhangi bir haber alamadık oyundan. 23 nisan olmasına rağmen bir Türk oyunuyuz diyen ROW ekibi bir kutlama mesajı dahi paylaşmadı. Bizde etkinlik beklemiyoruz sorunlar var evet ama sence de bu kadar sessizlik normal mı?

skaebneN

Üye
Acele derken? 2-3 gündür düşündürücü bir sessizlik var. Mergen ekipten ayrıldığından beri herhangi bir haber alamadık oyundan. 23 nisan olmasına rağmen bir Türk oyunuyuz diyen ROW ekibi bir kutlama mesajı dahi paylaşmadı. Bizde etkinlik beklemiyoruz sorunlar var evet ama sence de bu kadar sessizlik normal mı?
+ Olarak bir Rouge sınıfı için oyun oynanamaz durumda forumda onlarca arkadaş aynı şeyi söylüyor. Bir aksiyon alınmamasından ziyade bir açıklama yapmaları gerekmez mi?

karashean

Üye
Etkinlik şart ama oyle ramazan etkinligi gibi geçiçi şeyler degil.Kalıcı pvp / pve / pvpve etkinlikleri lazim.Adamlar önceliklerini sunucu sorunlarına vermişler.Bu sorunlar harici bir ton sorun daha mevcut.Bana kalırsa bu oyuna uzun bir süre daha lazim oturması için

35lofb35

Üye
Ramazan 1 hafta bitiyor kardeş ne anlatıyorsun :D
daha 10. gününü doldurmayan oyuna yaptığın eleştiri eleştiri mi? Asıl sen ne anlatıyorsun? Ayrıca leveling sistemi olan her oyunda köpek gibi level kasıyorsun lagaluga yapma.
Content evet lazım ki bu oyun için hiçte lazım değil.
Bu oyun malum oyunun daha oyuncu dostu olma yolunda çıkmasıyla yola başlandı.
Bu oyunun ilerlemesi kısıtlı, Oynadığın BDO, Albion, New world, Lost ark tarzı etkinlikleri getiremezler. Getirmeleri için bütün sistemi değiştirmeleri lazım. Çünkü mob kesme mekaniği olmayan bir oyun.
Bu oyuna en fazla gelecek olan şey dungeon, ki tekrar diyorum yeni nesil oyunların dungeonuyla alakası olamaz. Skill mekanikleri limitli. DUNGEON, Lifeskill, Günlük ve haftalık görev ilerlemesi orta seviye ödülleri olan contentler anca ayakta tutar yeni nesil oyuncu kitlesini...

Bana kalırsa Bdo tarzı ay bazında günlük ödüllerin verilmesi.
Haftanın 3 4 günü görevlerle ekstra ufak çaplı etkinlikler yapılması.
Arena sistemleri 8v8 4v4 (1v1 biraz saçma kalır sabit karakterlere özel olmuş olur.)
Bir alana atıp 30v30 veya kaçsa artık pve etkinliği. Etkinliğe katılan herkese ödül atması.(1 2x buss epic scroll yada 250 500 tane pot) haftada 2 3 gün yapılabilir.
Hafta sonu etkinliklerinde doyurucu bir hafta sonu ödülü olabilir bol bol zaman harcayacaklarından yine bir pot veya bir kaç adet upgrade scroll.
Oyunda yüzme var. Yüzme yarışı yapılabilir bir yere ışınlayıp ödüllü en basit 2 3 skill mekaniği eklerler yarışa %20 hız ,stun vs . her gün olabilir veya 2 günde bir.
World boss portalı yapılabilir günde 1 2 kere etkinlik ile açılıp 8li yada 16lı party ile bir boss kesmek.
Gibi gibi şeylerden daha fazla veya farklı getirirlerse zaten helal derim.
Zaten bifrost, JR, BDW etkinlikleri gelecektir zamanla diye düşünüyorum.

Kjheron

Üye
daha 10. gününü doldurmayan oyuna yaptığın eleştiri eleştiri mi? Asıl sen ne anlatıyorsun? Ayrıca leveling sistemi olan her oyunda köpek gibi level kasıyorsun lagaluga yapma.
Content evet lazım ki bu oyun için hiçte lazım değil.
Bu oyun malum oyunun daha oyuncu dostu olma yolunda çıkmasıyla yola başlandı.
Bu oyunun ilerlemesi kısıtlı, Oynadığın BDO, Albion, New world, Lost ark tarzı etkinlikleri getiremezler. Getirmeleri için bütün sistemi değiştirmeleri lazım. Çünkü mob kesme mekaniği olmayan bir oyun.
Bu oyuna en fazla gelecek olan şey dungeon, ki tekrar diyorum yeni nesil oyunların dungeonuyla alakası olamaz. Skill mekanikleri limitli. DUNGEON, Lifeskill, Günlük ve haftalık görev ilerlemesi orta seviye ödülleri olan contentler anca ayakta tutar yeni nesil oyuncu kitlesini...

Bana kalırsa Bdo tarzı ay bazında günlük ödüllerin verilmesi.
Haftanın 3 4 günü görevlerle ekstra ufak çaplı etkinlikler yapılması.
Arena sistemleri 8v8 4v4 (1v1 biraz saçma kalır sabit karakterlere özel olmuş olur.)
Bir alana atıp 30v30 veya kaçsa artık pve etkinliği. Etkinliğe katılan herkese ödül atması.(1 2x buss epic scroll yada 250 500 tane pot) haftada 2 3 gün yapılabilir.
Hafta sonu etkinliklerinde doyurucu bir hafta sonu ödülü olabilir bol bol zaman harcayacaklarından yine bir pot veya bir kaç adet upgrade scroll.
Oyunda yüzme var. Yüzme yarışı yapılabilir bir yere ışınlayıp ödüllü en basit 2 3 skill mekaniği eklerler yarışa %20 hız ,stun vs . her gün olabilir veya 2 günde bir.
World boss portalı yapılabilir günde 1 2 kere etkinlik ile açılıp 8li yada 16lı party ile bir boss kesmek.
Gibi gibi şeylerden daha fazla veya farklı getirirlerse zaten helal derim.
Zaten bifrost, JR, BDW etkinlikleri gelecektir zamanla diye düşünüyorum.
Leveling sistemi 2000 yılından kalma bir sistem artık bu leveling sistemini kullanan bir oyun kalmadı.

Slarent

Üye
Death valley başlı başına content. Kendini expe vermek zorunda değilsin al ekibini slot bas, adam kes np kas emin ol keyif alacaksın :) Ama evet, bir çok eventin eksikliği var oyunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt