Mehmet
Üye

Oyuna girdim 56 lvl yaptım bir konuyu fark ettim oyunda yönetim kimlere göre hareket ediyor çözmüşte değilim 65 lvl kasan ekipler var şimdi onlar lvl uğraşmıyor her şekilde kasıldı itemler yapıldı sonrası için planda sanırım yeni hesap açanları durdurmak şu yasaklansın bu yasaklansın sonucuda emin olun 3 5 gurup yönetime yakın oyunda kalır zamanında ko da bunu yaptı sonuçları ortada sadece pazar yerinden ibaret oyunda keyif almak istiyorsan herkes eşit olmalı şartlar kişilere göre değiştirilmemeli....
Zaten oyunda i5 7200U 12 gb ram laptop en düşük modda bile kasıyorsa oyun zaten en baştan çöpe dönmüş demektir
Şimdi sağdan soldan oyun yeni zaman vs diyecek evet oyun yeni ama o yeni oyunlar şuan en üst seviyede ama oyunda kasma yok ... zaten bunu herkes biliyor ilk defa bu oyunda gözünü açmadı kimse amaçlar ortada ....
Zaten oyunda i5 7200U 12 gb ram laptop en düşük modda bile kasıyorsa oyun zaten en baştan çöpe dönmüş demektir
Şimdi sağdan soldan oyun yeni zaman vs diyecek evet oyun yeni ama o yeni oyunlar şuan en üst seviyede ama oyunda kasma yok ... zaten bunu herkes biliyor ilk defa bu oyunda gözünü açmadı kimse amaçlar ortada ....