Oyunda izlenimler

Mehmet

Üye
Oyuna girdim 56 lvl yaptım bir konuyu fark ettim oyunda yönetim kimlere göre hareket ediyor çözmüşte değilim 65 lvl kasan ekipler var şimdi onlar lvl uğraşmıyor her şekilde kasıldı itemler yapıldı sonrası için planda sanırım yeni hesap açanları durdurmak şu yasaklansın bu yasaklansın sonucuda emin olun 3 5 gurup yönetime yakın oyunda kalır zamanında ko da bunu yaptı sonuçları ortada sadece pazar yerinden ibaret oyunda keyif almak istiyorsan herkes eşit olmalı şartlar kişilere göre değiştirilmemeli....
Zaten oyunda i5 7200U 12 gb ram laptop en düşük modda bile kasıyorsa oyun zaten en baştan çöpe dönmüş demektir
Şimdi sağdan soldan oyun yeni zaman vs diyecek evet oyun yeni ama o yeni oyunlar şuan en üst seviyede ama oyunda kasma yok ... zaten bunu herkes biliyor ilk defa bu oyunda gözünü açmadı kimse amaçlar ortada ....

platoon0x

Üye
sadece son kısma cevap vereceğim i5 7200u son derece güçsüz bir işlemci, bu sistemle oyunu oynayabiliyorsanız şükretmeniz lazım

Zonta

Üye
Hocam sakin ol. Sende benim gibi yap. Erken erişimde hatalar buglar aşırı fazla olur ve olacaktır. Oyun official geçtiğinde yeni server açar. Bugsız hatasız tertemiz oyun oynanabilir. Ben açıkçası onu bekliyorum. Bu server kanser server oldu biraz. Oyun için " tamam oldu " dedikleri vakitte yeni server ile tam açılış olur. Belki 5 ay sonra belki çok daha fazla. Beklerim dersen oyundaki sıkıntıları pek sorun etmeden takıl derim. ille bu serverda oynayacam dersen Allah yardımcın olsun :)

RainOfFire

Üye
2016nin 4. cegreginde cikmis sonunda u olan dusuk ve giris seviye mobil bir islemci ile o sorunlari yasamaniz dogal.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt