İstek Oyunda Karakter Canları çok düşük

Lolgamelol2

Üye
Oyunda pvp sistemi maalesef zevk vermiyor bunun sebebi canların çok düşük olması buda uzunsoluklu ve uzun party Vsler atmamızı engelliyor, tek defasn kırmaya direk karakter yatıyor tutmak imkansız nerdeyse, oyun yönetimi buna bir çare bulmalı.

Son düzenleme:

serdar

Üye
En üst seviye 70 olunca HP olayı oturur.Ama geçici olarak can değerleri yükseltilmesi de iyi olabilir.Ve oyundaki bir çok itemin piyasaya çıkmaması da söz konusu.

Lolgamelol2

Üye
En üst seviye 70 olunca HP olayı oturur.Ama geçici olarak can değerleri yükseltilmesi de iyi olabilir.Ve oyundaki bir çok itemin piyasaya çıkmaması da söz konusu.
8 VS 8 Diye bir olay yok burada çünkü uzun sürmüyor vs ler ilk vuran direk düşürüyor böyle bir vs sistemi olmaz bana kalırsa oyunda canların düşük olduğu çok açık

Lolgamelol2

Üye
Biz betada da oynadık o zaman da 70 lwl charlarımız vardı fll itemliydik ama gene 1-2 saniye içerisinde direk düşüyorduk. Bana kalırsa master skilini özel bir pasiv getirilerek mesela karakterin canını yüzde 10 yükseltir tarzında bir şey olursa çok daha iyi olur.

Aslantheband

Üye
betada full item 70 level iken bile canlar düşüktü. Katılıyorum arkadaşa.

mmogod

Üye
Bu oyuna acilen item lazım item. Şu an 5.haftası hala quest itemiyle takılıyo millet :d takı toka hak getire ilk yumrugu atan kazanıyo.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt