oyunda karekter yuzlerinde kayma ve renklerde bulanıklık yerde cizgi şeklinde kare kalması bulanıklık olması

HERASUS

Üye
ekran kartı rtx 3080 4 k mönitör kullanıyorum oyunda karekter yuzleri kayma oluyor ekranda yerde ıse bulanıklık kare şeklinde kalıyor kamera oynatınca duzelıyor yakınlaşınca duzelıyor ekran kartı surucumu guncelledım butun oyun ayarlarını denedım yapamadım cektıgım goruntuyude yukleyemıyorum dosya eklenmiyor bı yardım ederseniz
Ekran Görüntüsü (2).gif
Ekran Görüntüsü (1).gif

Son düzenleme:

BaziKritikOlaylar

Üye
Aynı sorun bende de var, kamerayı uzaklaştırınca oyun grafikleri saçmalamaya başlıyor. Karakterin yüzün kayıyor yerler bulanıklaşıyor. İlginç

CasadoRv1

Üye
aynı sorun bendede var yerde bulanıklık var sorun düzelince bizede söylersen sevinirim

mrares

Üye
Hocam bu sorun oyun çıktığından beri var. Pat diye düzeltilebilecek bir şey olsa şimdiye yapmışlardı. Bilemiyorum bu oyunun, early accessten çıkıp 2022'ye uygun bir oyun haline gelebilmesi için rahat 5-6 yıl lazım herhalde. Burada developerların ya da yöneticilerin bir suçu yok. Parayı veren şirketlerin suçu var. Bütün şirketler böyle zaten, oyun yapmayı 5dakikalık iş sanıyorlar :D

MaRaKeSH

Üye
oyun motorundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. render problemi bu optimizasyonu sağlayabilmek için bişeyleri kısıyorlar olasılığı yüksek. genede varsayım tabii

Hedvein

Üye
Buna bir ben takıyorum sanıyordum da bazen bende de karakterlerin dilleri dışarıda görünüyor mesela uzaklaştırınca :D
umarım bu tarz minor buglar düzelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt