Oyunda ki KS klanları Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deasis

Üye
Herkese merhaba,

Bu başlık altında tek tek oyunda ki ks klanlarını ifşa etmeyi planlıyorum. Denk geldikçe bu konuyu güncelleyeceğim. Bu konuyu açmamızın sebebi dün akşam denk geldiğimiz ve yıllardır süren oyun hayatımızda ilk kez karşılaştığımız durumdur.

Lunaskar Harpy'lerde 7 mage 1 pri olarak klan olarak kasıyorduk. İsmi "VENOM" olan klanın oyuncuları slota gelip. "Mage klanız burayı bize bırakacaksınız, bize kafa tutulmaz, ks'nin ayıbı olmaz" şeklinde cümlelerle slotu almayı denedi. Tam 3 saat evet şaka ya da abartı değil tam 3 saat iki klan olarak slot savaşı yaptık. 1 tane kutu alamamalarına rağmen 3 saat buna devam ettiler. 3 saatin sonunda slotu alamayacaklarına ikna olup ana avrat küfür ederek slottan gittiler. Hepsini tek tek rapor ettik. Ekran görüntülerini aldık gönderdik süreci izleyeceğiz bakalım.

Sonradan öğrendik ki VENOM isimli klan bunu sürekli yapmaya çalışıyormuş. Klan olmayan partilerden slotları alıyorlarmış ancak bizim gibi klan partilere denk gelince ana avrat sövüp gidiyorlarmış. Bunlar gibi 1 2 klan daha varmış oyunda ama onlara bizzat şahit olmadığımız için henüz bu konuda isimlerini yazmak istemiyoruz.

Sizler de VENOM klanına ya da bunlardan bir oyuncuya denk gelirseniz tavrınızı ona göre alıp dikkat edersiniz. Klanda ki tüm oyuncular aynı zihniyette. Küfürle, tehditle slot alabileceklerini sanıyorlar. VENOM klanını gördüğünüzde sakın slottan ayrılmayın zaten slotu kazanmaya hasarları yetmiyor :)

ORGANİZE KLANI. - Deasis

Emre.U

Üye
Can sıkıcı bir durum olsada slot kavgası bu tarz oyunlarda hep olacak bir yandan keyiflide biraz aksiyon iyi geliyor sürekli mob kesmekten uykusu geliyor insanın clan olarak bizde çok adamla uğraştık ks yüzünden ama geri bastırmasını bildik küfür konusunda kendini bilmez anasının babasının eğitemediği insanları siz düzeltemezsiniz en iyisi ticket atıp küfürden işlem yaptırmak canınızı sıkmayın iyi oyunlar

Deasis

Üye
Tabii ki slot savaşı her zaman olacak. Herkes bir şekilde kasmaya çalışıyor ve şuan oyunda en kötü slotta 2 - parti kasmaya çalışıyor. Biz ORGANİZE klanı olarak, biz kasarken gelip slot paylaşmayı rica eden arkadaşlara ya da görevi için partiye girmek isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak VENOM klanı gibi gelip maraz çıkartan arkadaşlarla 3 saat değil 13 saat sabaha kadar uyumadan uğraşıp slotu kazandıktan sonra kalkar işe gideriz :)

Konuyu açmamızda ki amacımız bu arkadaşların iyi zihniyetli olmadığının bilinmesi ve oyunda denk gelindikçe ona göre tavır alınması içindir.

Deasis

Üye
Seni güldürebildiysek ne mutlu bize. Muhtemelen bu tarz bir klanla oyun oynuyorsundur.

tigger

Üye
Küfür kullanımını tasvip etmiyorum ancak; KS'nin oyunun bir parçası olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Sizin bu durumla ilk defa karşılaşmanız da bu gerçeği değiştirmiyor. Bilhassa kişiler KS atıldığı zaman, bir oyun dünyasının içinde olduğunu unutup birbirlerine gerçek hayattaki bir takım erdemlerden yoksun olduğunu vs. söylediği saçma sapan bir tartışmayı ise çok komik buluyorum.

Deasis

Üye
Küfür kullanımını tasvip etmiyorum ancak; KS'nin oyunun bir parçası olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Sizin bu durumla ilk defa karşılaşmanız da bu gerçeği değiştirmiyor. Bilhassa kişiler KS atıldığı zaman, bir oyun dünyasının içinde olduğunu unutup birbirlerine gerçek hayattaki bir takım erdemlerden yoksun olduğunu vs. söylediği saçma sapan bir tartışmayı ise çok komik buluyorum.
Tabii ki ks oyunun bir parçası bunu zaten inkar etmiyoruz. Biz buraya niyeti farklı olan kişileri paylaşmak için konu açtık. Yoksa ks yapılır uyarırsın gider ya da müsaade eder ya da anlaşır slotu paylaşırsın. Baş edemiyorsan sen gidersin. Ama gelip selam sabah vermeden küfür ederek slotu bize salacaksınız demek hiç bir oyunun bir parçası değil. Herhangi bir insana da bu şekilde bir slot salınmaz.

MadKaa

Üye
slot kavgası 20 yıldır dewam ediyor :) buna yapacak bir şey yok lakin konuşmalarda küfür,hakaret, veya tehdit var ise yardım bileti atabilirsin....

Deasis

Üye
slot kavgası 20 yıldır dewam ediyor :) buna yapacak bir şey yok lakin konuşmalarda küfür,hakaret, veya tehdit var ise yardım bileti atabilirsin....
Anlatmaya çalıştığımız bu bizim de. Mob çekişmeleri her zaman olacaktır fakat insan gibi oyun oynamayı bilmeyen herkesi burada paylaşacağız.

Kenshin

Üye
Tartışma oluşturacak bir konu olduğundan kilitlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt