Oyunda Küfür Etmek Ban Sebebi Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasterYi

Üye
Arkadaşlar oyun içinde belki 4-5 kişi report ettim. Hepsi içinde gereken yapıldı diye geri bildirim aldım ve vay be adamlar hemen ilgileniyor demek ki ilgileniliyor dedim fakat aynı adam slotta gelip bana küfür edinceye kadar.

Şaka gibi adamı reportluyorum ve ertesi gün gelip bana tekrar küfür edebiliyor. Yani o zaman bu destek raporlarına hızlıca cevap verilip görmezden mi geliniyor ?

Küfür etmek ban sebebi değil mi ?

Bu sorulara cevap alabilen var mı acaba oyunda ?

Vision

Senior Moderatör
Merhaba, küfür eden kullanıcılar susturulma cezası alıyor. İlk ceza 1 günden başlıyor ve giderek artıyor.

mrares

Üye
Ticket konusunda %100 emin değilim ancak ss ya da video kaydı alıp discorddan DIGITAL gibi yöneticilere ilettiğinizde 1 ay mute atılmıştı.

MasterYi

Üye
Bu arada discort sunucusunda bunu sordum ve anında chat engeli yedim sanırım cevap veren kişilere yazamıyorum bile şaka gibi bir oyun. Ana avrat küfür edene bir yaptırım yok. Discort sunucusunda bunu sormak chat engeli :)

CaesaR

Üye
Küfür ban cezası değil Mute cezasıyla cezalandırılır normal şartlarda.

MasterYi

Üye
Merhaba, küfür eden kullanıcılar susturulma cezası alıyor. İlk ceza 1 günden başlıyor ve giderek artıyor.
oyunu bıraktım artık ne para yatırır nede zaman harcarım boşa zaman kaybı gelsin 3-4 çocuk ana avrat sövsün ertesi gün gelsin tekrar sövsün gerçekten zaman kaybı.

Vision

Senior Moderatör
Bu arada discort sunucusunda bunu sordum ve anında chat engeli yedim sanırım cevap veren kişilere yazamıyorum bile şaka gibi bir oyun. Ana avrat küfür edene bir yaptırım yok. Discort sunucusunda bunu sormak chat engeli :)
Discord sunucusunda herhangi bir ceza almadınız. 10 dakika yavaş mod aktif olduğu için diğer yazınızı belirli bir süre sonra yazabiliyorsunuz.

CaesaR

Üye
hocam böyle saçma bir şey olamaz o zaman ben oyundaki gmlere yada yöneticilere ana avrat küfür edeyim sadece mute cezası mı verirler bana :D
Oyun yönetimine küfür ; Ban
Oyuncular arası küfür mute gerektirir her küfreden banlanırsa serverin %65-70’i ban yer.

MasterYi

Üye
Oyun yönetimine küfür ; Ban
Oyuncular arası küfür mute gerektirir her küfreden banlanırsa serverin %65-70’i ban yer.
yöneticilerin ne özelliği var hocam bizim annemiz kutsal değil onların ki kutsal mı yani bu nasıl bir saçmalık ? Bana mı saçma geliyor yani bu sadece ?

CaesaR

Üye
yöneticilerin ne özelliği var hocam bizim annemiz kutsal değil onların ki kutsal mı yani bu nasıl bir saçmalık ? Bana mı saçma geliyor yani bu sadece ?
Kardeşim demagoji yapmana gerek yok yazdıklarım ve kurallar gayet açık burada bir annenin kutsallığını kimse tartışmaz. Ancak 2 oyuncu arası küfüre de hiçbir oyunda ban atılmaz.

mrares

Üye
Ne yapsınlar %70 direkt ban yesin de sonra oyuncu yok diye ağlamanı mı dinlesinler?

mrares

Üye
Kardeşim demagoji yapmana gerek yok yazdıklarım ve kurallar gayet açık burada bir annenin kutsallığını kimse tartışmaz. Ancak 2 oyuncu arası küfüre de hiçbir oyunda ban atılmaz.
Aynen öyle. Tabii bu artık Toxic'liğe gelmişse 5 6 uyarı atılmış hala devam ediyorsa o zaman ban yer o ayrı.

MasterYi

Üye
Aynen öyle. Tabii bu artık Toxic'liğe gelmişse 5 6 uyarı atılmış hala devam ediyorsa o zaman ban yer o ayrı.
ben emin oldum artık oyuncu kaybetmemek için ne mute atılıyor nede işlem yapılıyor. adam küfür ediyor ticket atıyorum gereken yapıldı diyorlar 30dk sonra gelip slota küfür etmeye devam ediyor.

HeaveN

Üye
Küfür ban sebebi olsa oyunda adam kalmaz çünkü bazen gerçekten çok sinirlendiriyolar yüksek leveller dalga aşalama düşük gösterme adam istemesede küfür ediyo
o an onlar bunu fırsat çevirip seni banlantırcam diyip adam korkutuyo oyunu bırakıyo yetkiler dedi ban sebebi deil mute doğal eğer perma atılırsa kimse oynamaz.!

MasterYi

Üye
Ne yapsınlar %70 direkt ban yesin de sonra oyuncu yok diye ağlamanı mı dinlesinler?
peki sen rise online avukatımısın oyundaki nick ne söyle de sana küfür etsinler o zaman ben söylerim arkadaş küfüre karşı değil ban sebebi de değil rahat rahat küfür edin diye arkadaşım körü körüne savunma oyunu küfür vardır ağız alışkanlığıdır dersin küfür vardır aile değerlerine uzanır. Senin ailen değersiz ise sen kendine küfür ettirmeye devam edebilirsin benim için sorun yok.

MasterYi

Üye
Küfür ban sebebi olsa oyunda adam kalmaz çünkü bazen gerçekten çok sinirlendiriyolar yüksek leveller dalga aşalama düşük gösterme adam istemesede küfür ediyo
o an onlar bunu fırsat çevirip seni banlantırcam diyip adam korkutuyo oyunu bırakıyo yetkiler dedi ban sebebi deil mute doğal eğer perma atılırsa kimse oynamaz.!
o zaman dediğim gibi her önümüze gelene ana avrat küfür edelim başka bir seçenek kalmıyor geriye en fazla mute yeriz dc den konuşuruz kafasında olalım.

ben demiyorum herkes ban yesin ama ana avrat söven birine de bir yaptırım yapılmalı arkadaşlar bu kadar normalleştirmeyin bu olayı.

Vision

Senior Moderatör
Konu içeriğindeki soru cevaplandığı ve konu mevcut içeriği dışına çıktığı için kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt