Öneri Oyunda solo farmın "AZ" değil, "HİÇ" olmaması

defenderrr

Üye
yaklaşık 1 ayın sonunda 65 lvl'a ulaşabildim, buraya kadar zaten solo görev veya exp hak getire.. Karakterimi güçlendirmeye çalışıyorum tek başıma yapabileceğim bir aktivite, kasılma yöntemi veya farm yöntemi yok;
Tamam, toplu olarak oynamaya teşvik etmek amacıyla çoğu şeyi toplulukla yapılabilecek olaylar haline getirilmiş ama en azından karakterimizi güçlendirmek için birilerine "ZORUNLU" olmasakta kendimiz birşeyler yapabilsek.
Solo farm slotlarının birkaç tane bile olsa var olmasının gerektiğini düşünüyorum, canı az ne biliyim NPC'ye satıldığında 10k, 20k eden materyaller atabilir seri düşebilir,
Bu konuya yorum yapcak arkadaşların solo kesip drobuyla kendini geliştirebileceği tek slotun Dread cyclops olduğunu herkesin bildiğini ve benim Assasin oynadığımı göz önünde bulundurmalarını istiyorum, yani onlarda tüm oyundaki 1 imkan varken bende o bile yok.. 6 gündür 65 lvl'im ve boşu boşuna kasmışım diye düşünüyorum

JaxSui

J
Solo farm yok solo exp de yok. Benle aynı lvl mob 5k exp verıyor 10 sanıyede kesıyorum benden lvl için 65 milyon exp istiyor :)

defenderrr

Üye
Solo farm yok solo exp de yok. Benle aynı lvl mob 5k exp verıyor 10 sanıyede kesıyorum benden lvl için 65 milyon exp istiyor :)
Solo exp olmamasında bir problem yok. Lvl gelişimi için gruplarla yapılan olaylar zaten daha iyidir ama karakterimi güçlendirmek için birilerine ihtiyaç duymak, hatta oyun boyunca birilerine ihtiyaç duymanın çok kötü olduğun düşünüyorum.
Karakterimi güçlendirmek için p2w mantığına çekici gözle bakmak zorunda bırakılıyorum. Tek başıma yapabileceğim tek aktivite dungeonlarım her gün 3 dungeona girip karakterimi güçlendirmeye çalışıyorum

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Günlerdir forumda oyunda yapılabilecek iyileştirmeler için öneri sunuyorum. Tek bir moderatörden cevap gelmedi. İşleri güçleri polemiklere cevap vermek. En son bu oyunun ne amaçla yapıldığını ifşaladım diye 1 gün forumdan ban yedim. Oyunun gelişmesi için iyi yönde adımlar beklememeniz hayrınıza olacaktır.

Bruce_Lee

Üye
GB'yi pahalı tutma politikalarının yan etkileri.

TL'ci tayfa halinden memnun, onlar kadar item yapıp kafalarına vurmamızı istemiyolar. Döner ekmekcilerde mutlu.

1.Ayda motivasyonum düştü oyuna girmek için. Nerdeyse 65LV ( son seviyeye ) ulaşmama rağmen karakterimde görev itemleri dışında birşey yok. Bu süreçte 18 Solo Dungeon girdim ve oradanda sadece 5M'lik drop alabildim.

Oyun betadayken ; Solo oyuncular geri kalmayacak, +günlük-haftalık-aylık görevler olacak denilmişti.
Bakalım bekliyoruz..

Dual 7Hatred, 7Elite Set, Swiftnes Set dizip birde demez mi :D Krdşm itemin önemi yok burda, görev itemleriylede tek atıyosun diye. E düdük niye 40K bastın o zaman :D

DN: Şuan anti takılar olmadığı için pk kalabalık evet. Ama bu takılar piyasaya çıktığında, oyuncu ve tlci tayfa arasındaki makas açılmaya devam ettiğinde sanmıyorum böyle olacağını.

defenderrr

Üye
söylediğim gibi solo bir oyuncuyum 6 gündür 65 lvlim exp kasmama lüzum yok günün 10-12 saati oyundayım ama kötü olan ITEM KASAMIYORUM, ITEM ALAMIYORUM sadece dungeonları yapıp haricinde sağda solda geziyorum
Bu oyunda tek oyuncuya yer yok, ya tl basıp item almamız gerekiyor onda da bastığın tlyle de karakterinin güçlenme süreci artmıyor, sadece tl kadar item alabiliyorsun ÇÜNKÜ SOLO FARM SLOTU YOK.
İyisine kötüsüne katlanıp sevdik oyunu ama bu şekilde olmaması gerekiyor tek başıma bişeyler yapabilmem gerektiğini düşünüyorum dread cyclops dışında, herkes her oyuncu ve her youtuberda bu durumdan şikayetçi koca oyunda 1 solo farm slotu var..

Alkoer

Üye
1 ay premiumla 58 oldum. 2nci pre ile 59 oldum tam hafta sonu event varken.

Party tıklama sorunu varken haddar da harpy party buldum 1 günde 60 oldum.

Solo-party oyunu arasında bu kadar fark olmamalı.

Party ve clanı olanlar 1 ayda rahat rahat rare takı set ve silah yaptılar. Ben 1 sene geçse yapamam heralde

melih42

Üye
boşa oynuyoruz ben birşey anlamadım full zarar aldığım preler zararım

Alkoer

Üye
Birde solo oyuncula laf atanlara party oyunu ile ilgili bişeyler söylemem lazım.

Kınayttan toxic kitle geldi diyorlar ama burdaki kitle çok daha kötü.

Kınaytta atak yapmayan adamı uyarıp atarlardı partiden, item düşse pay edilirdi. Uzun süre afk kalan olmazdı. Taxi olayı daha yeni bir olay ben oynarken böyle bişey yoktu.

Burda priest oynadığım için net şekilde görüyorum. Afk olan çok, ezik skill vuran çok, item düşünce alıp kaçan full. Beyfendi makro bırakıp gidiyor rpr si gelmiş umrunda değil enayiler beni kasar diyor. Arkadaşı geliyor direkt seni partyden atıyor daha bunun gibi birçok olumsuz durum.

Ben 7 kişinin derdiyle uğraşmak zorundamıyım 2 saat oyun keyfi yapalım derken.

ametay

Üye
yaklaşık 1 ayın sonunda 65 lvl'a ulaşabildim, buraya kadar zaten solo görev veya exp hak getire.. Karakterimi güçlendirmeye çalışıyorum tek başıma yapabileceğim bir aktivite, kasılma yöntemi veya farm yöntemi yok;
Tamam, toplu olarak oynamaya teşvik etmek amacıyla çoğu şeyi toplulukla yapılabilecek olaylar haline getirilmiş ama en azından karakterimizi güçlendirmek için birilerine "ZORUNLU" olmasakta kendimiz birşeyler yapabilsek.
Solo farm slotlarının birkaç tane bile olsa var olmasının gerektiğini düşünüyorum, canı az ne biliyim NPC'ye satıldığında 10k, 20k eden materyaller atabilir seri düşebilir,
Bu konuya yorum yapcak arkadaşların solo kesip drobuyla kendini geliştirebileceği tek slotun Dread cyclops olduğunu herkesin bildiğini ve benim Assasin oynadığımı göz önünde bulundurmalarını istiyorum, yani onlarda tüm oyundaki 1 imkan varken bende o bile yok.. 6 gündür 65 lvl'im ve boşu boşuna kasmışım diye düşünüyorum
Solo farm mı yok?
Allah Allah ben de rise oynuyorum ve solo farm atıyorum.
Hiç de sıkıntı çekmedim. Ha herşeyi kesemiyorum, tamam ama yok demek de nedir?
Zindan da var ayrıca. Az ama güzel droplarda atıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt