Oyunda Solo Zindanlara Neden Girilmiyor ?

Pitou

Üye
OYUNCULARIN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUNUN GİRMEDİĞİ " SOLO "ZİNDANLAR

1- Land of despair
2- Darkness cavern
3- Svaland

Yukarıdaki bu solo zindanlar "rare takı ve epic ezik silah" attığı için neredeyse hiç kimse girmiyor. Yayıncılarda büyük bir content eksikliği oluştuyor. Oyunun Solo zindan mapleride var bunları insanlara gösterim izlenimi vermeleri gerekiyor. Fakat drop atmadığı için yayıncılarda girmiyor.
Oyun yönetiminin düşüncesini anlıyorum. Bütün oyuncular buna girerse herkes yüksek drop alırsa oyunda büyük eşya şişmeleri yaşanıp piyasayı olumsuz etkileyecek düşüncesinde oluyorlar. Bunun için çözüm önerimi sunuyorum.

Çözüm: HEROİC sıralamasına giren 2 ırk dahil toplam 400 oyuncu bu solo zindanların "HEROİC" moduna giriş yapabilecekler. Bu modda giriş yaptıklarında bu oyunculara "Unique ,Epic " takı ve silah atma şansı , gold bar atma şansı sağlayacaksınız. Bu sayede oyundaki bütün Bot , multi charlar bu etkinlikleri abuseleyemecekler ve gerçekten emek veren pk sıralamasına girmiş oyuncular şansını heroic modda deneyecekler.Böyle olduğunda herkes Heroic sıralamasına girmek için daha çok oyunda kalacak ve daha çok Market masrafı yapacak iki türlü oyunda kazanç sağlayacak.
Herkes solo zindan keyfini yaşayacak ve oyundan zevk alacak.

Aynı durum grup zindan içinde geçerli. Oyundaki oyuncuların hepsi multi karakterler dahil herkes girdiği için dropları çok düşük tutuyorsunuz. Heroic modunda girip ilk 400 e giren oyunculara yüksek drop şansı yaşatırsanız çok daha keyifli ve heyecanlı bir grup zindan olacaktır.

qsman3131

Üye
Heroik sıralaması çıktıgı günden beri sıralamadayım ve bana kardan çok zararı var gibi attıgı kutu 20m bile etmiyor pazarda çünkü drop atmıyor kendim kırayım diyorum drop atmıyor zaten heroik sıralamasında ki adama sadece kutu atma olayı kadar saçma bir olay yok adam girip bir drop alıyor benim 1 ayda topladıgım kutuya eş değer para (artık heroik zindan girmeyi bıraktık sıralamadayız hard giriyoruz) küçük zindanların dropbu o kadar kısılmış ki skill book atsa diyoruz ki ohh harcadıgımız mana boşa gitmedi

sbh

Üye
Verilen emek/alınan karşılık oranının denk olması için
Solo zindanlarda hiçbir boss dışı mob kesilmeden direk bossun kesilebilmesi lazım
Darkness caverndeki küçük mobların agresifliğinin kaldırılması lazım
Grup zindanlarda hiçbir boss dışı mob kesilmeden direk bossun kesilebilmesi lazım
Kaleb bossunun hasarının azaltılması lazım
Sen hiç drobu atan zindanlar için bu kadar uğraş gerektirirsen kimse girmek istemez tabi :)

GorrTheGodButcher

Üye
ödüllendirme sistemi çok sorunlu oyunun gerçekten. Artık sıkıldığımız için girmiyoruz biz. Oyun başından bu yana 1-2 rare takı aldım yalnızca. O kadar uğraşıp coin görmek canımızı sıkıyor droplarda. Çözüm için bad luck protection gelebilir dungeonlar için, uzun süre drop alamazsanız drop alma oranınız yükselir, bu durum oyuncuları pve tarafında özenle hazırlanmış dungeonlara girmek için motive eder. Ek olarak, oyunun drop ve çekiliş rng'sinde de bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Drop alanlar sürekli alıyor, alamayanlar hiç alamıyor gibi hissediyorum artık :D

Agaragambi

Üye
Exp biraz artsa bari günde 1 2 kez giriyoruz zaten drop olmasa da exp aldık derdik.

segkrc

Üye
Bu farm pre ne işe yarıyor merak ettim. Habire dglara giriyorum hiç bir şey düşmüyor 5 tanede 1 skill book. Bu nedir Allah aşkına habire item alanlar neye göre alıyor karaktere göre farklı oranlar mı var nedir anlamadım!

Teoden22

Üye
Aslinda her solo oyuncunun günlük olarak hevesle girmesi gereken bi etkinlik olması gerekirken , gel gör ki kim akıl ettiyse dropları sıfırlamayı bu solo dungeonlarda sagolsun kimse girmiyor. Ekipsiz oyunu oynamak istyenlerde heves falan kalmadı zaten resmen ekibiniz yoksa oynamayın deniliyor. Oyun öyle bi zihniyet tarafından yönetiliyor ki AH gibi sistemi kaldırıyorlar gidin amele gibi pazar kurun diyorlar. Sırf pazarda oyuncu olsun diye. Abi oyun yöneticileri hangi yüzyıldasınız ? Adam gelecek oyun mu oynayacak yoksa bi itemi satabilmek için pazar kuracak da saatlerce pazarda bekleyecek ? Şimdide sırf pazarda online player gözüksün diye AH yi açmak yerine buy pazar gibi fanteziler peşinde koşuyorsunuz. Böyle vizyonsuzluk olmaz. AH konusuna özellikle değindim cünkü multi pc değilseniz bundan sonra ya iteminizi satmak için gidip saatlerce pazar bekliyeceksiniz ya da gözünüz aydın yakında buy pazar geliyor. Artık pazarda beklemiyorsaniz , iteminizi almak için buy pazarında multi pc li arkadaşlar fiyatları istediği şekilde manipüle ederek bekleyecekler .

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Aslinda her solo oyuncunun günlük olarak hevesle girmesi gereken bi etkinlik olması gerekirken , gel gör ki kim akıl ettiyse dropları sıfırlamayı bu solo dungeonlarda sagolsun kimse girmiyor. Ekipsiz oyunu oynamak istyenlerde heves falan kalmadı zaten resmen ekibiniz yoksa oynamayın deniliyor. Oyun öyle bi zihniyet tarafından yönetiliyor ki AH gibi sistemi kaldırıyorlar gidin amele gibi pazar kurun diyorlar. Sırf pazarda oyuncu olsun diye. Abi oyun yöneticileri hangi yüzyıldasınız ? Adam gelecek oyun mu oynayacak yoksa bi itemi satabilmek için pazar kuracak da saatlerce pazarda bekleyecek ? Şimdide sırf pazarda online player gözüksün diye AH yi açmak yerine buy pazar gibi fanteziler peşinde koşuyorsunuz. Böyle vizyonsuzluk olmaz. AH konusuna özellikle değindim cünkü multi pc değilseniz bundan sonra ya iteminizi satmak için gidip saatlerce pazar bekliyeceksiniz ya da gözünüz aydın yakında buy pazar geliyor. Artık pazarda beklemiyorsaniz , iteminizi almak için buy pazarında multi pc li arkadaşlar fiyatları istediği şekilde manipüle ederek bekleyecekler .
Ekibi olanda oynayamıyor bu arada ekipce yapılabilecek hiçbir FARM etkinliği yok oyunda. Solo oyuncu zaten oynayamıyor. Oyun şuan sadece sömürme derdinde . Oyun başından beri farm premiumla zindana giriyorum hiçbir şey almadım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt