Merhaba arkadaşlar, 3 gündür linen ve paper set basıyorum. Tamamen zaman öldüren birşey.. Tam bir set 7 ' ye basmak için net 1 saat vermeniz gerekiyor diyebilirim. Tahmini masrafı ise 1 adet 7 basmanın (3 günlük ortalamayı söylüyorum) 1,3 m ' e patlıyor. Linen ve paperlar ise pazarda biraz geç gidiyor. Fakat bugun bir discord kanalından öğrendiğime göre bazı insanlar macro ile basıyor. Ben buraya incelenmesini istediğim hesapları yazacağım. Kimseyi suçlamayacağım sadece GM'lerin bu kişilerin kimlerle tradeleştiği ve tradeleştiği kişilerin o LİNEN 'leri nasıl bastığını GM'lerin incelemesini isteyeceğim.
1. isim KRIKO - Bu adam 7-24 pazarda linen satıyor..Birde tüm pazar 2 'den falan satıp set başına 2-3 m kar etme derdine düşmüşken 1.6'm den satıyor.. Bu işe emek veren asla bu fiyatlara inemez. Ama bu arkadaş 5 gündür kesintisiz pazarda satmaya devam ediyor.
İlerleyen saatlerde ANVİL'de 1 lvl olup saatlerce anvilde duranlarında Nicklerini atacağım. Bunlar bu oyunu sömürüp tek işi gb çıkarmak olanlardır.
1. isim KRIKO - Bu adam 7-24 pazarda linen satıyor..Birde tüm pazar 2 'den falan satıp set başına 2-3 m kar etme derdine düşmüşken 1.6'm den satıyor.. Bu işe emek veren asla bu fiyatlara inemez. Ama bu arkadaş 5 gündür kesintisiz pazarda satmaya devam ediyor.
İlerleyen saatlerde ANVİL'de 1 lvl olup saatlerce anvilde duranlarında Nicklerini atacağım. Bunlar bu oyunu sömürüp tek işi gb çıkarmak olanlardır.