oyunda yeniyim tavsiye istiyorum

feuerfreii

Üye
Merhaba, ko geçmişim yok mmorpg olarak sadece m2 oynadım birkaç sorum olacak onların haricinde başlangıç tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

1-Oyuna başlayalı 2 gün oldu archer oynuyorum fakat hasarından memnun değilim. Bu yüzden yeni bir çara geçmek istiyorum PvPden çok PvEden keyif alıyorum bu yönde çar tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

2- bir youtuber görevlerden gelen kask eldiven zırh vs yerine zırhçıdan +1 item alıp artı basıp kullanmaya başladı, görev itemleri benim anladığım kadarıyla daha iyi stats sağlıyor bunu yapma sebebi nedir, fabric set denen şey bu mudur

platoon0x

Üye
normalde pve için en uygun 2 job archer ve battle priesttir (en düşük tier zırhları giymeye yetecek kadar int verip kalanını full str vererek yapılan ofansif build yani) fakat bu oyunda archer damageleri biraz düşük kalmış, ben ileride yükseltileceğinden eminim. yine de warriordan filan daha iyi çünkü kendine adrenalin basabiliyorsun veya defans arttırma skillerin var.

2. soruyu da yukarıda açıkladım aslında bunu genelde mageler veya battle priestler yapar, sebebi de yüksek seviye zırhları için gereken int miktarını str ye (priestler için) veya mp ye (mageler için) harcayıp daha fazla hasar elde etmek.

feuerfreii

Üye
2. soruyu da yukarıda açıkladım aslında bunu genelde mageler veya battle priestler yapar, sebebi de yüksek seviye zırhları için gereken int miktarını str ye (priestler için) veya mp ye (mageler için) harcayıp daha fazla hasar elde etmek.
cevabın için çok teşekkür ederim. peki okçunun bufflanmasını beklemek mantıklı mı 2 gündür anca 22 lv oldum solo oynadığım için, yeni çar açıp görevleri baştan yapmak zulüm geliyor çünkü. başka önerin varsa paylaşırsan çok sevinirim.

platoon0x

Üye
cevabın için çok teşekkür ederim. peki okçunun bufflanmasını beklemek mantıklı mı 2 gündür anca 22 lv oldum solo oynadığım için, yeni çar açıp görevleri baştan yapmak zulüm geliyor çünkü. başka önerin varsa paylaşırsan çok sevinirim.
bence beklemelisin, okçu şuanki zayıf haliyle bile tek başına mage ve warriordan filan daha iyi çünkü, + bp nin akıbeti de aşırı farklı değil. genel olarak oyunda solo kasmak ve farm atmak şuan için çok zor bunun için iyileştirmeler gelmesini ümit etmekten veya clan, ekip aramaktan başka çare yok şuan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt