Oyundaki birkac bug

underestimated

Üye
Merhaba iyi forumlar oyun icerisinden ticket attim ama gunlerdir cevap verilmiyor belki burdan yetkili kisiler gorur de konuyu gerekli yere iletir diye konu acmak istedim.Oyunda birkac adet bug mevcut.
1) Inventoryde bazen esyalarin yerini degistirip inventoryi kapattigimizda mouse islevsiz hale geliyor tiklanan yere gitmiyor vs tekrar inventoryi acip esyalari yerini degistirince bu hata duzeliyor.
2) Oyunda weapon merchant NPCsinde battle priestler icin olan en iyi mace +7ye basmistim fakat elime taktigimda elimde gozukmuyor silah goruntu olarak yok yani ismi Battle Mace olabilir.
3) Balikcilik yaparken crafting exp puanlari bazen geliyor bazen gelmiyor mesela yengec yakalandigi yaziyor fakat EXPi de gelmiyor inventorye yengec de dusmuyor.
4) Bu bence en onemlilerden cunku en basindan beri bu var ornegin doriondan lunaskara isinlandim, isinlandiktan sonra kamera asiri yakin hale geliyor uzaklastirmak da biraz zaman alan is bunu oyunda bir kez yapinca isinlanilan haritalarda surekli ayarladigimiz kamera uzaklagiyla kalmasi gerektigini dusunuyorum cunku open betada sonrasinda officialda bir karakterin oyunda kac yuz hatta belki de binlerce kez isinlandigini dusunun surekli bunu yapmak gercekten cok sacma ve can sikici bir durum bazi insanlar sirf buna sinir olup oyundan bile sikilabilir.
5)Son olarak solo dungeonlara girdigimizde bazen slotlarda bir adet mob gozukmuyor damageden sonra gozukur hale geliyor.(benim basima birinci ve dungeon bossundan onceki slotta geldi 4-5 defa)

Iletebilirseniz sevinirim yaklasik 8 gundur cevap gelmedi.

ZEN Mecazi

Üye
Merhabalar. Konu ile ilgili çalışmalar yapılmakta, hiç merak etme. Kapalı Beta'da bunlar ve bunlar gibi birçok geribildirim aldık ve üzerinde çalışıyoruz. Gelecek yamalarda bu durumları düzelteceğiz. Resmi çıkıştaki hedefimiz 0 hata.

Ayrıca bilet/ticket sisteminde biraz yoğunluk olabiliyor. Mümkün olduğunca en hızlı şekilde ilgilendiğimizi belirtmek isterim. Anlayışın için teşekkür ederiz.

KilicArslan

Üye
Merhaba benimde invertorda 2 gün evvel +7 yaptığım elven bowum kayboldu.Üst sıralardaki bütün herşey yok mana,potlar dahil invertorda eşyaların yerlerini değiştirdiğimde aynı eşyadan bir kaç tane kopyaladı çanta doldu,sonra kepsi kayboldu.Büyük zahmetlerle bastığım elven bow gitti.Oyundan size ticket attım geri dönüş bekliyorum. Kalın sağlıacakla..

underestimated

Üye
Merhabalar. Konu ile ilgili çalışmalar yapılmakta, hiç merak etme. Kapalı Beta'da bunlar ve bunlar gibi birçok geribildirim aldık ve üzerinde çalışıyoruz. Gelecek yamalarda bu durumları düzelteceğiz. Resmi çıkıştaki hedefimiz 0 hata.

Ayrıca bilet/ticket sisteminde biraz yoğunluk olabiliyor. Mümkün olduğunca en hızlı şekilde ilgilendiğimizi belirtmek isterim. Anlayışın için teşekkür ederiz.
Kapalı beta ne zaman kapanacak ya da güncelleme ne zaman gelecek ? Açık Beta açıldığında officiala kadar sıfırlama olacak mı olmayacak mı ? Ne zamandan beri bekliyoruz bu oyunu fakat sanki ne kapalı açıkmış gibi ne de oyun çıkıcakmış gibi bir tutum mevcut bu aralar bu sessizliğin sebebi nedir kaç günden beri güncelleme de gelmiyor. Official sanırım artık 2023 gibi bir süreye kalıcaksa insanlar bilsin en azından çok geri kaldınız ve her şey çok yavaş ilerliyor diye düşünüyorum. Kapalı Beta'yı keşke kapatıp en yakın zamanda açık beta için ciddi çalışmalar içine girseniz ve biz de açık betada ciddi anlamda oyunu test edip deneyimlebilsek.

ZEN Mecazi

Üye
Bilet/ticket gönderiysen en kısa sürede yanıt gelecektir. Sabrın için teşekkür ederim.

Kapalı Beta'nın resmi bir kapanma tarihi yok. Planımız, Kapalı Beta'da bildirilen hatalar çözüldüğü ve güncellemelerin büyük kısmını hazırladığımız zaman sonlandırmak. Resmi sürümde sıfırlama olacak. Hatta ve hatta resmi sürünü beklemeyeceğiz, planımız Kapalı Beta sonlandığı zaman hesapların sıfırlanması.

Düşüncelerini ve sabırsızlığını anlıyorum. Fakat planlarımızın çok da uzun bir döneme yayılmadığını belirtmek isterim. Göstere göstere yapamasak da, inan her ekibimiz arka planda çok fazla emek veriyor ve çalışmalara devam ediyor. Kısa süre içerisinde yenilikleri duyuracağımıza inanıyorum.

armygun

Üye
merhabalar bi skil denedim sürekli uçurum gibi boşluğa düşüyorum

ZEN Mecazi

Üye
merhabalar bi skil denedim sürekli uçurum gibi boşluğa düşüyorum
Bu konuda bize oyun içinden yada ana sayfadaki ''destek'' bölümünden bir bilet gönderir misin? Senin için durumu inceleyelim. Elinde varsa ekran görüntüsü yada video kaydı harika olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt