Oyundaki̇ Exp Kasma Sorunu

evilinveins9

Yeni Üye
Oyunda hagard haritasına geçtikten sonra 8 multi pc farmerlar dışında exp kasan 10 kişi falanız heralde. Oyun resmen exp konusunda sanki aynı evden LAN ağı ile bağlanmışız gibi hep aynı kişilerle exp kasıyoruz. Graveguard kasalım diyoruz zar zor party toplanıyor. H4 Graveguard58 slotunda 5 mob varken bir anda 3 e düşüyor nasıl birşey bu ben anlamıyorum gerçekten. Bu oyun sadece pvp oyunumu ? Eğer öyleyse kapatın pveyi herkes çar satın alsın 85 olarak direk deathwalleye geçiş yapsın. Benim tavsiyem exp kasanlar için bir etkinlik vb. birşeyler olması gerekir. İnsanları 85 level karakter satın almaya yönlendiriyorsunuz şuanda farkında olmadan ve bu oyun yöneticileri içinde ileri dönük bakıldığında gelir açısından büyük bir sorun yaratır..

JohnPlane

Üye
Exp kasma sorunu uzun süredir var solo oyuncu için tam bir eziyet ama şöyle birşey var iyi kötü bir şekilde 75 lvl a ulaşırsan dw görevleri,dungeon ve etkinliklerden gelen explerle ilerleyebiliyorsun

Gensuke

Üye
bu oyun zaten yeni bir sunucunun açılışından 3-4 ay sonra pvpye dönüyor pvesi komple bitiyor (hem exp hem farm anlamında)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt