Oyundaki Irk Dengesi Ve Etkinlikler Hk.

turku6az

Üye
Oyunda aşırı derecede ırk dengesizliği olduğunu herkes biliyor. Lunaskar ırkı her yerde eziliyor ve asla üstünlük kuramıyor. Buna oyun yönetiminin direkt olarak müdahale etmesi gibi bir durum söz konusu olamaz ama en azından bu durumun daha iyi olması için çalışmalar yapılması gerekiyor. Etkinliklerde de açık ara protean üstünlüğü var zaten. Önceden Blood Valley'de Lunaskar ırkı üstünken karışık hale getirip bunu çözdüler ama şu an nedense hiçbir çalışma yapılmadan CF ve Inferno gibi etkinlikleri Proteanların kazanmasına göz yumuluyor. DV'de orta monu her zaman Protean ırkında, slotlar Protean ırkında, etkinlikler Protean ırkında... Hal böyle olunca yeni başlayanlar da Protean başladığı gibi Lunaskar'dan da insanlar Protean'a geçiyor. Gerçekten yönetimin bu konuda bir düşüncesi var mı diye merak ediyorum.

*Lütfen bunun yönetimle alakalı olmadığını oyuncuların tercihi olduğunu söyleyen mesajlar atmayın. Bunu ben de biliyorum ancak ucuz pvp sunucular bile buna önlem alırken Rise yönetiminin ne gibi bir düşüncesi olduğunu merak ediyorum.

N3v3N

Üye
Bugün protean olur yarın lunaskar. Bakarsın yarın birkaç clan lunaskara geçmiş o zmn lunaskar üstünlüğü başlar...

turku6az

Üye
Bugün protean olur yarın lunaskar. Bakarsın yarın birkaç clan lunaskara geçmiş o zmn lunaskar üstünlüğü başlar...
Tabi bu oyuncuların tercihi sonuç olarak ama BV'de zamanında takımları karıştırırken neden böyle düşünmediler? CF ve Inferno etkinlikleri Proteanlar için bedava 10m etkinliği oldu artık. Biz kazanabilirsek BV'de kazanabiliyoruz. CF'nin ne durumda olduğunu sen de biliyorsun ki Inferno'nun da o hale gelmesi çok uzun sürmeyecek sanırım.

Son düzenleme:

matrax_16

Üye
Ben sadece bugun 2 arkadaşımı oyunu bırakırken gördüm :)
2-3 büyük asasta itemlerini satıyordu.

PrioVendetta

Üye
Etkinlik ödülleri lunaskara 2x olabilir mesela proteandan lunaskara geçenler olacaktır bununla bir tık denge sağlanabilir gibi…

GrejuwalTRl

Üye
blood valley etkinliği gibi random olmalı iki ırkı karıştırmaları lazım inferno etkinliğinde. Irk dengeSini Sağlamaları çok zor bir dönemde lunaSkar ırkı güçlüydü

Archantos

Üye
Merhabalar

Zamanında Lunaskar ırkının her etkinlikte üstün olması bizi kapıdan bile çıkarmamaları geldi aklıma... Tabiki bu süreç baya uzun sürmüştü. Şuan bu işi belki çabuk halledebilirler ama dengeye bakmak lazım , death valley haritası ve 1-2 veya 5-6 etkinlik kaybetme ile açıklanacak bir durum olduğunu şahsen düşünmüyorum. Klan arkadaşlarımdan kaybedenler de çıkıyor bende dahil olmak üzere. Bu sürecin biraz daha izlenmesi taraftarıyım şahsen.

Şu konuda size katılabilirim ama 10:00 17:00 arası humanlar Death Valley haritasında daha üstün özellikle orta monuda , Lunaskarın güçlü karakterleri ve clanları bu saatten sonra ortaya çıkınca durum biraz daha eşitleniyor gibi. Bu konuda da herhangi bir Clan Lunaskara geçer mi geçmez mi zamanla göreceğiz.

Belki de geçmek isteyen klanlar var ama klanı geçirmenin maliyetini düşündüklerinde bu işe girmiyor olabilirler bu konuda yönetim nasıl bir yol izler orası muamma

Bir süre daha geçtikten sonra aşırı bir fark varsa ben el atacaklarını düşünüyorum şahsen

LAURENCE

Üye
Bundan 2 ay önce lunaskar krallığı proteanları çıkartmıyordu herkesin keyfi yerindeydi dengeler değişince yine başladınız konuşmaya ben anlamadım. KO VE RO gibi oyunlarda krallık dengesi hiçbir zaman kalıcı değildir bir hafta bakarsın protean'dan 2 klan lunaskar basar eşitlik sağlanır. 2,2 4 uzatmanın anlamı yok bence..

Zafer1991

Üye
Oyunda ırk dengesi bir şekilde hal olunur fakat oyunda adam kalmadı bilmiyorum yanılıyormuyum monu harici adam göremezsin dw'de birde kill görevi için cıkanlar var tanınmıs kişilerde oyundaki itemlerini epin sitelerinde satıyorlar. İnşAllah yönetim artık bazı gerçekleri görürde önlem alır offical olmamış bir oyuna başlamam diyen cok kişi var.

okancanx

Üye
Bu tarz oyunların hiçbirinde ırk dengesi olmadıki burda beklemeniz saçma bu tarz oyunlarda herzmn değişir bugun protean üstün yarun lunaskar saatlik bile değişebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt