turku6az
Üye

Oyunda aşırı derecede ırk dengesizliği olduğunu herkes biliyor. Lunaskar ırkı her yerde eziliyor ve asla üstünlük kuramıyor. Buna oyun yönetiminin direkt olarak müdahale etmesi gibi bir durum söz konusu olamaz ama en azından bu durumun daha iyi olması için çalışmalar yapılması gerekiyor. Etkinliklerde de açık ara protean üstünlüğü var zaten. Önceden Blood Valley'de Lunaskar ırkı üstünken karışık hale getirip bunu çözdüler ama şu an nedense hiçbir çalışma yapılmadan CF ve Inferno gibi etkinlikleri Proteanların kazanmasına göz yumuluyor. DV'de orta monu her zaman Protean ırkında, slotlar Protean ırkında, etkinlikler Protean ırkında... Hal böyle olunca yeni başlayanlar da Protean başladığı gibi Lunaskar'dan da insanlar Protean'a geçiyor. Gerçekten yönetimin bu konuda bir düşüncesi var mı diye merak ediyorum.
*Lütfen bunun yönetimle alakalı olmadığını oyuncuların tercihi olduğunu söyleyen mesajlar atmayın. Bunu ben de biliyorum ancak ucuz pvp sunucular bile buna önlem alırken Rise yönetiminin ne gibi bir düşüncesi olduğunu merak ediyorum.
*Lütfen bunun yönetimle alakalı olmadığını oyuncuların tercihi olduğunu söyleyen mesajlar atmayın. Bunu ben de biliyorum ancak ucuz pvp sunucular bile buna önlem alırken Rise yönetiminin ne gibi bir düşüncesi olduğunu merak ediyorum.