Oyundaki Jobların Dengesizliği

LocoSymbian

Üye
Arkadaşlar Selamlar,
Hepimizin malumu oyunda sürekli bir şeyler değişiyor güncelleniyor.
Oyuna yeni yetenekler ekleniyor ve bu yeteneklerin tanıtımları vs. gerekli sosyal medya hesaplarından oyunculara tanıtılıyor.
Buraya kadar her şey çok güzel lakin bir job var ki oyunun kötü çocuğu gibi işlevsiz veya alakasız yetenekler getiriliyor.

Öncelikle Tüm joblar için ufak bir bilgilendirme geçmek isterim.
Warior Oyunun şuanki metada en güçlü Jobu.
Hem çok tanklar hem damageleri çok iyi hem de yeni eklenen yetenekleri sayesinde güçsüz olan mesafe kapatma gibi yönleri düzeltildi.
Yavaşlatma ve mesafe kapatma yetenekleriyle onları bırakın kesmeyi kaçması bile zor.

Mage mageleri anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ekibi olan arkadaşlar hep bp sıralamasında birince novayı vuruyor geçiyorlar.
Burada solo oyuncuların illaki sorunları olacaktır.
Yorumlarınızı aşağıda iletirseniz ekleme yapabilirim.

Bp priestler, Bu arkadaşlara zayıflatma geldiğini biliyoruz.
Bu tür zayıflatmaları öncelikle patch notlarında görmek istiyoruz.
Bu zayıflatmaya rağmen bence oyundaki hala en güçsüz job değiller.
Solo farm, ekip farm, pk hepsine ayak uydurabiliyorlar.

Gelelim Okçuya :)

1v1 de en güçsüz karakter.
Ne kadar itemli olursanız olun 250 450 arası bi hasar vurabiliyorsunuz.
Warior, priest, bp priest, asas kesemiyorsunuz.
Yeni eklenen yetenekleri hasar vermiyor, mantar bırakıyorsunuz 6 hasar :)
Ekip olarak çıktık diyelim En öne bir priest veya warior geldiğinde onu kesene kadar adamlar sizi yok ediyor.
Okçu hakkında söylenecek daha bir sürü şey vardır.
Yorumlarda aktarabilirsiniz.

Diğer joblarında sorunlarını yorum olarak paylaşabilirsiniz.
Ben kendi fikirlerimi beyan ettim.
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Bütün joblar eşitmi olsun istiyorsunuz?

1v1 de herkezi kesmek mi istiyorsunuz?

Priestin en güçsüz job olmasını mı istiyorsunuz?

Önce bi açıklığa kavuşturun lütfen...

LocoSymbian

Üye
Bütün joblar eşitmi olsun istiyorsunuz?

1v1 de herkezi kesmek mi istiyorsunuz?

Priestin en güçsüz job olmasını mı istiyorsunuz?

Önce bi açıklığa kavuşturun lütfen...
Tüm jobların oyunda dengeli olmasını istiyoruz.
1v1 de herkesi kesmek değil en azından canlarını indirmek istiyoruz.
Priestin en güçsüz job olmasını istemiyoruz zaten burada priestleri bi atıfta bulunulmadı.
Okçunun ne kadar güçsüz olduğunu vurgulamaya çalıştım sanırım anlatamadım.
Bu yorumumla umarım anlatabilmişimdir.

Kendi oynadığınız jobun en güçlü job olmasını isteyebilirsiniz.
Biz bunu istemiyoruz, sadece en azından diğer joblarla rekabet edebilmemiz gerektiğini düşünüyoruz.

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Sizin söylemediğiniz bir şey yazmadım. Ptiestlere zayıflatma geldiğini ama buna rağmen en güçsüz job olmadığını yazmışsınız. Buna atıfta bulundum. Diğer jobların güçlü olduğu alanları yazarken prieste sadece en güçsüz değil yazmışsınız.

Tabiki her job dengeli olmalı bende katılıyorum. Ama bu denge işini ortaya atarken diğer joblarıda göz önünde bulundurun.

Sadece 1 jobun pvp - pve her yönde iyi olacak şekilde ayarlanması diğer jobların düşük kalması anlamına gelir direkt. Her jobun iyi ve kötü yanları olmalı.

Priest jobu pvp de bitti. Sadece solo farmda iyi. Forumdaki konulara bakıyorum okçu her alanda iyi olsun isteniyor. Hep priestle kıyaslama yapılıyor. Hem farm hem pk açısından.

Biraz daha tarafsız yaklaşmak gerekiyor bence. Jobların birbirinden doğal farkları gereği bazı alanlarda kötü bazılarında iyi olması çok doğal.

LocoSymbian

Üye
Bp Priestin doğası gereği kırılgan olması gerekiyor.
Öncelikle burada bir hemfikir olmamız gerekiyor.
Atak gücünün iyi solo farmda da gayet iş yapabilir job olması gerekiyor. Buna katılıyorum.
Şimdi Farm konusunu bir kenara bırakacak olursak.
Bir okcu ve bp priest karşılaştığında şuan ki durumda okçunun hiç bir özelliği üstün gelmiyor.
Biz 1 v 1 de öldürelim tek atıp geçelim demiyoruz ki bu saçma olurdu.
Ben bir okçu player olarak karakterim orta itemli olmasına rağmen itemsiz bir bp priestle baş edemiyorum.
Sebeplerini kendi gözümden anlatayım.
Tüm map yükselti ağaçlarla dolu ok sıktığımızda target'a ulaşmıyor.
bp prieste max atabildiğimiz damage 500 karakterin canı en az 4500 zaten ben bu jobu öldürmek için 9 tane ok sıkmam lazımki karşı taraf pot basmayıp heal atmamalı.
İce Lr yetenekleri tutmuyor.
3 ve 5 li ok yeteneklerini kullanmaya girdiğimizde yaşama şansımız yok.
Tekrar belirtiyorum ki burada istenilen prieste düzenleme veya zayıflatma gelmesi değildir.
Burada istediğimiz okçunun düzenlenmesidir.

Tarafsız yaklaşmaktan bahsediyorsunuz.
Okçulara da tarafsız yaklaşmanızı rica ediyorum.

birol2003

Üye
Eşitlik olursa farklılığın bir anlamı kalmaz ki, hepsinin artı eksi yönleri var (gerçi son zamanlarda çok parmakladılar), ilk hallerine geri döndürseler yeterli.

LocoSymbian

Üye
Konu başlığında bulunan eşiklik kelimesini yanlış yerde kullanmışım sanırım.
Ben eşitlikten bahsetmiyorum ama konu sürekli buraya geliyor.
Başlıkta düzenleme yaptım.

birol2003

Üye
Konu başlığında bulunan eşiklik kelimesini yanlış yerde kullanmışım sanırım.
Ben eşitlikten bahsetmiyorum ama konu sürekli buraya geliyor.
Başlıkta düzenleme yaptım.
Dengeyi sürekli karakterlerin statları veya silah/giysi statları ile oynayarak yönetim bozuyor, yarın hangi karaktere ne olacağını kimse bilmiyor, hangi class çok ağlarsa onlara buff veya diğer classlara nerf geldi oyunun başından beri.

0TT0MAN

Üye
ROW ASİS oyuna gırdıgı günden beri okcu olarak lwl kasamıyoruz arrow bitmesinden okcu olanı sabahcı row party e de almıyorlar . Yönetime defalarca sıkayette bulunulmasına ragmen hala bır aksıyon yok.COK BASİT bir cozumu var market arrow alma ustundekı bakıyeden dussun harcadıgın arrow bunu dusunup duzeltmek bu kadarmı zor
Herkesın dılınde 8 kişilik okcu z tek atıyormus acaba hıc dusunuyorlarmı magelerde z tek atabılıyorlar yada baska joblarda okcular suanda tam bir samar oglanı olmus durumda gelen vuruyor gıden vuruyor.

Alkoer

Üye
Bp Priestin doğası gereği kırılgan olması gerekiyor.
Öncelikle burada bir hemfikir olmamız gerekiyor.
Atak gücünün iyi solo farmda da gayet iş yapabilir job olması gerekiyor. Buna katılıyorum.
Şimdi Farm konusunu bir kenara bırakacak olursak.
Bir okcu ve bp priest karşılaştığında şuan ki durumda okçunun hiç bir özelliği üstün gelmiyor.
Biz 1 v 1 de öldürelim tek atıp geçelim demiyoruz ki bu saçma olurdu.
Ben bir okçu player olarak karakterim orta itemli olmasına rağmen itemsiz bir bp priestle baş edemiyorum.
Sebeplerini kendi gözümden anlatayım.
Tüm map yükselti ağaçlarla dolu ok sıktığımızda target'a ulaşmıyor.
bp prieste max atabildiğimiz damage 500 karakterin canı en az 4500 zaten ben bu jobu öldürmek için 9 tane ok sıkmam lazımki karşı taraf pot basmayıp heal atmamalı.
İce Lr yetenekleri tutmuyor.
3 ve 5 li ok yeteneklerini kullanmaya girdiğimizde yaşama şansımız yok.
Tekrar belirtiyorum ki burada istenilen prieste düzenleme veya zayıflatma gelmesi değildir.
Burada istediğimiz okçunun düzenlenmesidir.

Tarafsız yaklaşmaktan bahsediyorsunuz.
Okçulara da tarafsız yaklaşmanızı rica ediyorum.
İşte tarafsız olma kısmı sizin için burda bitiyor.

Forumda 75cap ten beri tartışıyoruz okçu arkadaşlar warriora 400-500 vuruyoruz diyor. Siz geldiniz 200 defansı olan bp ye 500 vuruyorum diyorsunuz. Rakamlar hep kendi tarafınıza güzellik olacak şekilde düzenleniyor.

Konuda başka arkadaşlarda bahsetmiş sizde priest farmda iyi olabilir şeklinde katılmışsınız ; her job pk da iyi olacak diye bir kaide yok.

Warrior ve asasların sesi çıkmıyor neden? Çünkü şuan pk da krallar. Ama adamlar farmda berbat. Ben de yayıncıları takip ediyorum ve görüyorum. Siz bu sınıflar kadar pk da etkili olmak istiyorsunuz. Ama bu mümkün değil.

Dmg buff asla çözüm değil. Dmg buff alırsanız bu sefer de 5 parti okçu dv nin içinden geçer. Başka çözümlerle gelin lütfen

Zayk0

Üye
Şuan priestin apsi 70le beraber ya wariden azdır yada eşittir genel olarak benim gördüğüm warilerin daha fazla hasar attığı şeklinde. Yani Bp hem defansta zayıf kaldı hem attakta. Okçununda apsinin az olduğunu düşünüyorum. Wari ile pk atarken torturelu bir şekilde okcu ok sıkarken ben canımı kalkan takmadan pot ile doldurabiliyordum.
Dmg buff asla çözüm değil. Dmg buff alırsanız bu sefer de 5 parti okçu dv nin içinden geçer. Başka çözümlerle gelin lütfen
3 mage dv nin içinden geçerken 5 parti okçunun dv nin içinden geçmesi kadar normal bir şey yok ki o mage zaten 10liraya char dizip pkya geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt