Oyundaki Macro Ban Cezası - '' Z '' Ban

Guinness

Üye
Merhabalar çok fazla macro report konusu gördüm ve fikirlerimi yazmak istedim.

Genelde okuduğum konular macrodan reportladım ama adamı town'da görüyorum? neden banlanmadı? gibi şeyler. Bence macro kullananlar ilk aşamada ''Z'' ban dedikleri banı yemeleri çok mantıklı.
Oyuncuların oyundaki sistem akışını devam ettirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Eli ile oynamayan birini Elle kasılmaya zorunlu bırakmak bence en güzel ceza diye düşünüyorum.

Z' ban tekrarında tabi ki kişilerin sınırsız banlanması taraftarıyım ama ilk seferde 1 hafta 10 günlük '' Z '' ban atılıp kullanıcıyı elle oynamaya zorunlu bırakmak güzel bence.

İyi Oyunlar. Guinness

rasulalkan

Üye
Kardeşim gerçekten artık yeter. Şikayetçi olduğunuz konu günümüzde bütün mouselar da olan ve bütün oyunlarda kullanılan bir durum. Zaman içinde row ekibi uygun fiyatlı oto atak uygulamasını başlatırlarsa kimsenin de bu mouseların özelliğini kullanmaya ihtiyacı olmaz. Ama şu aşamada biraz sabırlı olmak ve tiksindirircesine her dakika konu açmamak gerekir. Row ekibini takdir ediyorum oyunu güzel yönetiyor ve ilerletiyorlar.

Guinness

Üye
Kardeşim gerçekten artık yeter. Şikayetçi olduğunuz konu günümüzde bütün mouselar da olan ve bütün oyunlarda kullanılan bir durum. Zaman içinde row ekibi uygun fiyatlı oto atak uygulamasını başlatırlarsa kimsenin de bu mouseların özelliğini kullanmaya ihtiyacı olmaz. Ama şu aşamada biraz sabırlı olmak ve tiksindirircesine her dakika konu açmamak gerekir. Row ekibini takdir ediyorum oyunu güzel yönetiyor ve ilerletiyorlar.
Durumdan şikayet etmiyorum ki verilen cezayı güzel bir hareket olarak görüyorum :)

rasulalkan

Üye
Evet haklısın işte bende onu diyorum oyun yönetimi güzel yönetiyor oyunu inşallah daha da güzel olacak

Mileenaaa

Üye
Bence yönetim bu macro mevzusuna bu kadar enerji harcayacağına kökten çözsün. "Macro Serbest, Yakalanmak Yasak" diye açıklama yapsınlar herkes rahat etsin :D

JVS

Üye
Oto oynanış tarzının gelmesine biz klan olarak karşıyız.Biz sabahlara kadar farm/exp atarken bazı insanların slotu ele geçirmesine göz yumulmaması gerektiğini düşünüyoruz.Sonra kendini bilmez 3-5 hadsiz slotun sahibi olduğunu iddia edecek ki böyle durumların yaşanmasına gerek yok.

Guinness

Üye
Oto oynanış tarzının gelmesine biz klan olarak karşıyız.Biz sabahlara kadar farm/exp atarken bazı insanların slotu ele geçirmesine göz yumulmaması gerektiğini düşünüyoruz.Sonra kendini bilmez 3-5 hadsiz slotun sahibi olduğunu iddia edecek ki böyle durumların yaşanmasına gerek yok.
Kesinlikle oto oynanış oyuna gelmemesi gereken bir özellik. Bu konuda da okuduğum zaman gündemlerin de böyle bir şey olmadığını belirtiyorlar

• Beğen
Tepkiler: JVS

behelit54

Üye
Makroyu nasıl çözebilirler? kanser denen bi hastalık var öyle değil mi ama çözümünden çok hastalığın ilerlemesini geciktirici veyahut kanserli hücrelerin temizlenmesi o organın dokusuna müdahale edilmesi gibi şeyler uygulanır? makronun çözümü yoktur sadece cezası vardır bunu herhangi bir programla çözemezler bunu anlayın artık

Guinness

Üye
Makroyu nasıl çözebilirler? kanser denen bi hastalık var öyle değil mi ama çözümünden çok hastalığın ilerlemesini geciktirici veyahut kanserli hücrelerin temizlenmesi o organın dokusuna müdahale edilmesi gibi şeyler uygulanır? makronun çözümü yoktur sadece cezası vardır bunu herhangi bir programla çözemezler bunu anlayın artık
Ben verilen cezayı yerinde buluyorum. ''Z'' ban oyunu hadi artık elle oyna demek ve bu harika bir hareket :D

JVS

Üye
Makro kullanım yerleri hemen hemen belli saat başı veyahut 2-3 saatte bir oyun yöneticisi slotları gezerse böyle bir durum kalmaz diye düşünüyorum ben.
Haksız mıyım?

Guinness

Üye
Makro kullanım yerleri hemen hemen belli saat başı veyahut 2-3 saatte bir oyun yöneticisi slotları gezerse böyle bir durum kalmaz diye düşünüyorum ben.
Haksız mıyım?
Bence sistem çalışıyor diye düşünüyorum.

behelit54

Üye
Haksız mıyım?
Oyun çok daha yeni gözle görülür bi hile olmadığı müddetçe direkt ban atmak çokta akıllıca bir çözmü değildir onun yerine küçük düşürücü banlar atmak daha caydırıcı olsun mesela karakterini banlamak yerine ticaret yasağı ve karakterinin üzerinde HİLECİ yazsa kimse o karakteriyle bir daha oynamaz direkt olarak ticaret yasağı ve hileci yazsın çoğu kişi hile kullanımından vazgeçer :D

LocustAviru

Üye
adamlar o kadar rahatki deadvalley de her slotta macro açmışlar biliyorlar sadece Z ban attıklarını ve bunun arsızlığından faydalanarak utanmadan kasıyorlar benim cefakar emektar mis gibi çiçek gibi ekibim 1 kişi bile macro kullanmıyoruz eğer macro ile kassaydık şimdi 65 olmuştuk 61 lvlde sürünüyoruz ekibimle gurur duyuyorum <3

rasulalkan

Üye
Herkese makrodan ötürü dediğiniz gibi yaptırımlar da uygulanırsa oyunda da oyuncu kalmaz değil mi? Sonuç insanlar 10 saate kadar online ve evli çoluğu çocuğu olanlar var ilgilenmesi gereken bir hayat var.

rasulalkan

Üye
adamlar o kadar rahatki deadvalley de her slotta macro açmışlar biliyorlar sadece Z ban attıklarını ve bunun arsızlığından faydalanarak utanmadan kasıyorlar benim cefakar emektar mis gibi çiçek gibi ekibim 1 kişi bile macro kullanmıyoruz eğer macro ile kassaydık şimdi 65 olmuştuk 61 lvlde sürünüyoruz ekibimle gurur duyuyorum <3
Kendini bu kadar aklıyorsan yalan söylüyorsun demektir. Adam ben kullanmıyorum da deniyor partice kullanmıyoruz diyor:) ufak at kardo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt