Oyundaki Nickleriniz ve Hikayesi?

Pardus01

Üye
Teşekkürler. Aslında oyundaki üst düzey charlar ve oyuncular araplar ve avrupalılardı. Çinlilerin tek bildiği hileydi :) Araplar birnevi oyunculuk konusunda eksiklerdi ama maddi olarak avantajlarını çok iyi kullanabiliyorlardı. Yeni bir eşya paketi geldiğinde direk en üst seviye paketlere binlerce dolar harcıyorlardı :) Avrupalıların da Araplardan kalır yanı yoktu. Onlar maddi avantajın yanı sıra strateji ve oyun bilgisi anlamında da geliştiriyorlardı kendilerini. Tabi biz Türklerin hınca hınç olan en iyi olma istekleri yanında geri kalmışlardı :) Burada da asas oynuyorum. Fakat o oyun bir farklıydı. Sanki Rise'ın mobil versiyonu gibiydi. Mekanikler vs çok keyifliydi. Tekrar açılsa hiç düşünmeden tekrar oynarım :) Şuan Darkness Rises olarak yeni bir versiyon mevcut ama ilk oyundaki gibi mekanikler yok maalesef.
Yani genelde öyle oluyor zaten, ilk yakaladığın hissi tadı ruhu yakalayamıyabiliyor insan, Çinliler zirve zaten hile konusunda, Devletleri bile hileyle yıkmıy adamlar :)

Pardus01

Üye
Benim nickim de "Annatar"

Bir J.R.R Tolkien hayrani olarak lunaskar karakterime bu ismi uygun gördüm. Anlam olarak kitap ve film serisindeki kötü karakter Sauron'un eski çağlarda Numenor halkina yardim eder gibi gorunurken aslinda kuyularini kazdigi donemde kendisine verilmis olan isim. Kitap evrenindeki elfçe dilinde hediyeler veren anlamina geliyor. Ben de oyun icerisi de elimden geldigince diger oyunculara hediyeler vermeye calisiyorum.
Genelde mmorpg oyunlarinda tolkien evreninden karakterlerin isimlerini kullandigimdan bu nicki seçtim.
Silmarillion okuma şerefine nail olamadık, ama konuya hakimiz malum bizde hayranız :), İsminin gerektiği gibi davranmanda çok hoş, ama milletih kuyusunu kazmada :) iyi oyunlar Annatar

Pardus01

Üye
Nickim iki ayrı kısım olarak ele alırsak joker her zaman en sevdiğim karakterlerden biri olmuştur. Kötü olsa da yaratıcılığı sıradan insanlardan farklı düşünmesi beni etkilemişti. Schwarz da almancaya ilgimden ötürü başına koyduğum jokerin de karanlık temasına uygun birleştirdiğim bir nick yaklaşık 13-14 senedir kullanıyorum her oyunda bu nicki :)
peki o zaman Joker karakterini canlandıran, En beğendiğin aktör Hangisi, İyi oyunlar SchwarzjokeR

TEESTA

Üye
TEESTA
Bu nicki yaklaşık 10 yıldır kullanmaktayım. Teesta, doğu Himalayaların Pauhunri Dağı'nda yükselen 414 km (257 mil) uzunluğunda bir nehirdir , Hindistan'ın Sikkim ve Batı Bengal eyaletlerinden Bangladeş üzerinden akar ve Bengal Körfezi'ne girer. 12.540 km2 alanı boşaltır.

teesta-river-sikkim-india-260nw-748255657.jpg

Pardus01

Üye
TEESTA
Bu nicki yaklaşık 10 yıldır kullanmaktayım. Teesta, doğu Himalayaların Pauhunri Dağı'nda yükselen 414 km (257 mil) uzunluğunda bir nehirdir , Hindistan'ın Sikkim ve Batı Bengal eyaletlerinden Bangladeş üzerinden akar ve Bengal Körfezi'ne girer. 12.540 km2 alanı boşaltır.

teesta-river-sikkim-india-260nw-748255657.jpg
Çok harika ve bilgi verici bir nick, Bilgilenmiy ve öğrenmiş olduk, Artık oyunda denk geldikçe aklıma Doğu Himalayardaki Teesta nehri gelecek. İyi Oyunlar TEESTA su gibi akıcı olman dileğiyle

rotute

Üye
ROTUTE nick'im 2007 yılında çıkmış ratatouille filmine kadar dayanıyor ilk gördüğümde çok etkilenmiştim küçücük bedeniyle kendinden büyük işler yapan başarıya ulaşan bir fare nin hikayesidir. Küçük ellerle ulaşılan başarıya neden küçük karakterlerde ulaşılmasın diye bir düzenleme yaparak ROTUTE nickinde karar kılmıştım

Pardus01

Üye
ROTUTE nick'im 2007 yılında çıkmış ratatouille filmine kadar dayanıyor ilk gördüğümde çok etkilenmiştim küçücük bedeniyle kendinden büyük işler yapan başarıya ulaşan bir fare nin hikayesidir. Küçük ellerle ulaşılan başarıya neden küçük karakterlerde ulaşılmasın diye bir düzenleme yaparak ROTUTE nickinde karar kılmıştım
Çok harika düşünmüşsünüz, sizlerde umarım hayatınızda daha da büyük işler başarmanız dileğiyle, iyi oyunlar ROTUTE

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt