Oyundaki Warriorlarla alakalı Denge Problemi

nycriss

Üye
Aslında bu problem oyun genelinde ama ben Crystal Fortress War etkinliği üzerinden örnek vermek istiyorum. Öncelikle etkinlikte eşleşmeler çok iyi ayarlanmış 2 priest, 2 warrior, 2 rogue, 2 mage şekilde bu gayet güzel ama sorun burada degil zaten. Şöyle bir problem var ki warriorlar etkinliği tamamıyla domine ediyor. Warrior değilsen yanına yaklaşman imkansız onu da geçtim adamlar kule altında 8 kişiyi paket ediyor ve mümkün değil ölmüyorlar. Şimdi burada bir çok etmen var item farkı, oyuncu farkı, sc kullanımı vs. ama denk, herkesin işini yaptığı bir pt de bile tamamıyla iş warriorlar da bitiyor bu kadar etkili olmaları hiç normal değil. Yani hem ölmeyip hem bu kadar hasar çıkartmaları dengeleri çok bozuyor. O kadar item yapıp da karşıdaki warriora hiç hasar çıkartmamak, adamın gelip seni yakaladı mı direk alması, bu kadar rahat kule altında 8 kişinin içine girmesi ve hasar almaması çok saçma. Oyunun her evresinde itemli warrior pt mize denk gelirse kazanacağız gelmezse kaybedeceğiz gibi bir durum oluştu '' bizim burada ne kadar itemli olduğumuzun da bir önem yok çünkü warrior harici hangi class oynarsan oyna vurmuyor karakter (belki asas hariç onunda warriora karşı pek şansı yok zaten)'' şimdi benim asıl amacım burada warriora nerf gelsin warriorlar şöyle böyle değil, bence bir problem var bunu dile getirmek istedim yanlış düşünüyor olabilirim. Bu konu üzerinde herkes fikrini belirtirse belki bir şeylerin düzelmesine yardımcı olabiliriz. Ya da ben yanlış düşünüyorumdur, doğrusunu anlamış olurum.

priesttt

Üye
Oyun grafikleri, falan iyi de işte dengeye bir türlü oturmuyor oyun, yüksek mühendislik isteyen ince ayar gerektiren bir süreç bu. tüm jobların bir dengede olması gerek.

RickSancheZz

Üye
kanka warriora kalebi bi atıyorum, ortada eli boş hebele hübele diye koşturuyor, warrior ne kadar sağlam olursa olsun kalan diğer 7 kişinin 4 ü salaksa warriordan çok bişey bekleme

nycriss

Üye
kanka warriora kalebi bi atıyorum, ortada eli boş hebele hübele diye koşturuyor, warrior ne kadar sağlam olursa olsun kalan diğer 7 kişinin 4 ü salaksa warriordan çok bişey bekleme
3 dk da bir kullanılıyor 5 sn sürüyor. Ayrıca sen onu atana kadar warrior sana geldiyse atamadan indirir aşağıya :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt